Soru çözüm topiği

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.043
Öncelikle bu topiğe gelmiş herkese merhaba .

Hangi tür sınava hazırlanırsak hazırlanalım . Hepimizin çözemediği bir takım sorular oluyor ve ne yazık ki hepimiz kurslara , dershanelere , etüt merkezlerine gidemiyoruz . Bende o gidemeyen öğrencilerin içindeyim ve Sorularımı kime çözdüreceğimi bazen şaşırıyorum . Hani facebook gibi bazı sosyal medya araçlarında soru çözüm sayfaları oluyor ama biz bayanlar için bence rahatsız edici ve fazladan vakit öldürücü o yüzden bu topiği açıyorum .

Gelip soru çözen veya soru atan herkese teşekkür ediyorum . Burada yaptığımız her aktivite kendimizin veya karşımızdakinin geleceği için +1 ışıklı adım olur inşallah .

Ben de arada bakıp yardımcı olmaya çalışacağım, ben de yardım isteyebilirim denk gelirse..
topic hayırlı olsun. bilgi, bilgidir nereden olursa alıp bulmak gerek.

Donusunboylemiolacakti at felsefe sorularını ben bakayım kuzu :) Ben konu olarak senden geriyim ama olsun Geçen seneki bilgilerle yaparız inşallah
Yok canim bende felsefede varlik felsefesine yeni girdim hepsini bitirip bide not alma sistemiyle hatmedeyim diyorum

Biraz daha sıkı calisicam yine olmazsa yollayayim sorulari bugun sorun bende mi yayin evinde mi diye cikmis sorulardan bi kac tane cozdum onlarda cok iyi degillerdi

Zaten oncedende felsefem hic iyi degildi ama simdi cok daha kotu netten felsefe nasil cozulur kolay calisilir falan gibi yazilari okuyorum belki ise yarar diye

Yok canım ben hazırlanmıyorum. bazen bir daha mı girsem diye düşünüyorum ama kesin netleştirmedim kafamda :) size de kolaylık versin Allah. yardım edebileceğim bir şey olursa diye buraya geldim ben
Tesekkur ederim sagolsin ama bence icinde oyle bi istek varsa erteleme cunku ne zaman olsa o istegi gerceklestirmeye karar veriyorsun

Hersey gec olmadan vaktinde guzel

Soru çözüm uygulamaları var. Ben yapamadıklarımı oraya atıyorum faydalı oluyor.

Kızlar cevabı biliyorum ama soru güzel bakalım cevapları bekliyorum

Asya ( büyük ) Hun devletinin tarihte yaptığı ilk yazılı anlaşma , ilk tarihi belge nedir ?

Kizlar ben KK fazla takildigim için ygs ye kadar uyeligimi dondurucam insallah hepinize basarilar diliyorum biliyorum ki hepiniz azimlisiniz insallah emeklerinizin karsiligini en guzel sekilde alirsiniz

Akliniza gelirsem benim icinde dua edin lutfen Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirlisiyla burada mujdeli haberimizide paylasiriz universitede hayatımızda da burdan yazisiriz

Nasip kismet belki omur vefa etmez bi daha gelemezssem hepiniz hakkinizi helal edin

Helal olsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…