- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Hos geldin canim insallah senin icinde faydali olurBen de arada bakıp yardımcı olmaya çalışacağım, ben de yardım isteyebilirim denk gelirse..
topic hayırlı olsun. bilgi, bilgidir nereden olursa alıp bulmak gerek.
Hos geldin canim insallah senin icinde faydali olur
Yok canim bende felsefede varlik felsefesine yeni girdim hepsini bitirip bide not alma sistemiyle hatmedeyim diyorumDonusunboylemiolacakti at felsefe sorularını ben bakayım kuzu :) Ben konu olarak senden geriyim ama olsun Geçen seneki bilgilerle yaparız inşallah
Sende hazirlaniyormusun Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallahYgs' ye gireli üç yılım geçti ama hatırladığım kadar siz dostlarıma yardım ederim hepimize faydalı olur eminim :)
Sende hazirlaniyormusun Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah
Tesekkur ederim sagolsin ama bence icinde oyle bi istek varsa erteleme cunku ne zaman olsa o istegi gerceklestirmeye karar veriyorsunYok canım ben hazırlanmıyorum. bazen bir daha mı girsem diye düşünüyorum ama kesin netleştirmedim kafamda :) size de kolaylık versin Allah. yardım edebileceğim bir şey olursa diye buraya geldim ben
Tesekkur ederim sagolsin ama bence icinde oyle bi istek varsa erteleme cunku ne zaman olsa o istegi gerceklestirmeye karar veriyorsun
Hersey gec olmadan vaktinde guzel
Ekonometri okuyorum, zorlanıyorum, pek istemiyorum ama bir daha yerleşsem ne okuyabilirim fikrim yok açıkçası..
Bu senin mesleğin hangisi gibi testler baya faydalı :)
Öyle mi, hiç gerçekçi bulmam o testleri. önerin varsa özelden link atabilir misin canım?
Benim istediğim meslek grupları belliydi ve hangisine % kaç başarılı olacağım filan yazıyordu
Bana da coğrafya öğretmenim bir site önermişti ama şuan aklımda yok
Kizlar ben KK fazla takildigim için ygs ye kadar uyeligimi dondurucam insallah hepinize basarilar diliyorum biliyorum ki hepiniz azimlisiniz insallah emeklerinizin karsiligini en guzel sekilde alirsiniz
Akliniza gelirsem benim icinde dua edin lutfen Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirlisiyla burada mujdeli haberimizide paylasiriz universitede hayatımızda da burdan yazisiriz
Nasip kismet belki omur vefa etmez bi daha gelemezssem hepiniz hakkinizi helal edin