Şortlu kıza dayak mı? yok artık gülüyorum çünkü şortlu kızdan dayak...

Sokak ortasında adam karısını, kızını dövüyor kimse müdahale etmiyor da, böyle bir kavgaya mı edecekler? Belki otobüs şoförü böyle bir ifade vermiştir ama na malum onun da taraflı olmadığı? Yine birkaç gün önce sokakta sigara içen kadına saldırdılar, aralarından biri çıkıp da ne yapıyorsunuz siz dememiş. Üstüne gelen polise de tepki göstermişler. Yani kısacası bu olay doğru mu yanlış mı bilemem, orada değildim ama gayet olası bir durum.

Son düzenleme:
tabi tabi yalandır kesin
zaten bizim ülkemizde herkes istediği gibi giyinir
hele şort filan giyene kimse yan gözle bakmaz kötü kız muamelesi yapmaz
tamamen yalan kızın iftirası bu gündeme gelmek istemiş
bizim ülkemizde anası bacısı olduğunu unutup elin karısına kızına laf atan dik dik bakan rahatsız eden öküzler de yoktur
kız haksız yalancı (ki zaten şortla geziyomuş kevaşe)
o hayvan ve buna ses çıkarmayanlar dürüst ahlaklı

provakasyon amaçlı haber siteleri haricinde ki sitelere bakabilirsiniz..

ayrıca çoğu habercininde Twiterdaki konusu bu..

sadece objektif düşünmeye çalışın..

ne gaza gelin ne de provakasyona...

Voleybolcunun 'şort dayağı' yalan çıktı
SERKAN SAĞLAM, RÜMEYSA TUNCER İSTANBUL - 11.08.2011 Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nın altyapı oyuncularından Nurcan İbrahimoğlu'nun İETT otobüsünde 'şort giydiği' için dayak yediği yönündeki haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı.Basında çıkan haberler üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ifade veren otobüs şoförü ve görgü tanığı bir yolcunun açıklamaları, iddiaların tam tersi olduğunu ortaya koydu. Görgü tanığı Sani Uymaz, ifadesinde Nurcan İbrahimoğlu'nun yüksek sesle tartıştığı erkek yolcunun "Ayağınıza bastığım için özür dilerim." demesine rağmen küfür edip, elindeki metale benzeyen cisimle yolcunun başına vurduğunu söyledi. Uymaz ifadesinde erkek yolcunun bayanı darp ettiğine dair bir hareket görmediğini de aktardı. İbrahimoğlu ile tartıştığı erkek yolcunun haberlerde belirtilenin aksine yan yana oturmadığını, ayrı koltuklarda oturduklarını gördüğünü ifade etti.

İETT şoförü ise olayı sesler üzerine yolculardan öğrendiğini anlattı. Şoför ifadesinde, darp edildiğini öne süren İbrahimoğlu'nun, otobüsün ilerleme boşluğuna uzattığı ayağına 3 yolcunun takıldığını ve düşme tehlikesi geçirdiğini belirtti. Bu sırada ayağı takılan yolcuların kendisinden özür dilemesine rağmen İbrahimoğlu'nun özür dileyen yolculardan birine elindeki tasma benzeri bir cisimle tokat attığını kaydetti. Bu sırada diğer yolcuların da İbrahimoğlu'na 'Hem darp ediyorsun hem de küfür ediyorsun' diyerek tepki gösterdiğini söyledi. İfadeye göre, İETT şoförünün 'Aracı isterseniz karakola çekeyim, isterseniz polis çağıralım.' demesinin ardından İbrahimoğlu aracı terk etti. Bir gün sonra da polise şikâyetçi olmaya gitti.

Nurcan İbrahimoğlu'nun Kâğıthane Devlet Hastanesi'nde yapılan adli muayene raporunda ise herhangi bir darp izine rastlanmadığı öğrenildi. Öte yandan İETT otobüsünde saldırı iddiasının ardından sosyal paylaşım siteleri üzerinden haberleşen bayan voleybolcuların şortlarını giyerek İbrahimoğlu'nun tacize uğradığı ve dayak yediği iddia edilen İETT hattındaki otobüse topluca binecekleri bildirildi. Facebook ve Twitter'da da 'o hayvanı bulun' kampanyaları başlatıldı.

bir de bu olay taa temmuzda olmuş
neden ağustosta ortaya çıkıyor
birileri ramazan dolasıyla provakasyon yapmaya mı çalışıyor
bir de beşiktaşın oyuncusu değilmiş gsye geçmiş

bu habere provokasyon diyen gazetelerin de hangi görüşte olduğu belli.
üstelik bu bir türkiye gerçeği.
bir devlet kurumunda çalışıyorum ve çay ocağımız dahil kapatıldı ramazan diye.
regl günlerimde içecek suyu zor buluyorum.
doğudaki bir ilde sokakta başımız açık olduğu için taşlandığımız günleri de bilirim.

belki bu haber bir provokasyondur,
ama binlerce benzer örneği var ve bilinmiyor bile.

olay gerçek mi yalan mı bilmiyorum
gerçekse büyük bi hayvanlık orası ayrı
kime ne kimin giydiği kıyafetten
ama kaç gün önceki olayı yeni haber yapmak bana hiç iyimser gelmiyor

üsküdarın göbeğinde kapalı olduğu için kovalananlarda var..

mesele açıklık kapalılık değil...

Olaya Parmak Basmak İstiyorum..
Olay Doğrudur..

Ayrıca Verdiğiniz Linkin Doğruluğuna İnanmıyorum..
Hiç Duyulmamış Medya İle İlgisi Olmayan Bir Site..

Siz şortlu kıza mı karşısınız dayağa mı önce onu bilsek keşke :82:

Şimdi konu dayaksa ve siz Türkiye'de yaşıyorsanız

Dayak denen bir şeyin var olduğunun,kadın ölümü diye bir şeyin var olduğunu biliyor olmalıydınız

Şotlu kız dönüp çocuğu dövmüş---müş

Otobüstekileri dövmüş---müş

Yani ben daha o kadar kuvvetli kadın hiç görmedim

Belli ki olaydaki şort sizi rahatsız etmiş

Sosyal bir ortamda başörtülü birini görüp "bunun burda ne işi var" diyen de, şort giydi diye dayak atan zihniyet te bizden değildir!

Bu haberi yalanlayanlar da zaten ZAMAN gazetesi....
Şaşırmadım...

Artık bu ülkede herşey yalan dolan üzerine kurulu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…