• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sormam gereken şeyler var bi bakar mısınız??

ceren3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
56
0
36
İstanbul
Ya merhaba kızlar.Bu sene sınava girdim 123 bin sıralamam var ve makine mühendisliği,inşaat mhndisliği ve gıda mühendisliği düşünüyorum.Ktü inşaat mühendisliği 93 bin.Sizce yazıyımmı gelme ihtimali var mı??Bir de makine mühendisliğini bi bayan için nasıl buluyorsunuz zor bir bölüm mü?? yardımcı olursanız çoook sevinirim yaa :)

şöyle yapmanı tavsiye ederim. tercih listeni en çok istediğinden başlayarak gelse okurum dediğin yere doğru yap ama sakın kararsız kaldığın bi yer yazma ve bu sene illa bi yere yerleşecem diyorsan son 3 yere garanti yerleri yaz. ben bu şekilde 9 tercih yapmıştım tabi fazla uçmuşum sonuncu gelmişti ama hiç pişman olmadım

şöyle yapmanı tavsiye ederim. tercih listeni en çok istediğinden başlayarak gelse okurum dediğin yere doğru yap ama sakın kararsız kaldığın bi yer yazma ve bu sene illa bi yere yerleşecem diyorsan son 3 yere garanti yerleri yaz. ben bu şekilde 9 tercih yapmıştım tabi fazla uçmuşum sonuncu gelmişti ama hiç pişman olmadım

Ya 93 binin gelme ihtimali var mıı acabaa?

Ya merhaba kızlar.Bu sene sınava girdim 123 bin sıralamam var ve makine mühendisliği,inşaat mhndisliği ve gıda mühendisliği düşünüyorum.Ktü inşaat mühendisliği 93 bin.Sizce yazıyımmı gelme ihtimali var mı??Bir de makine mühendisliğini bi bayan için nasıl buluyorsunuz zor bir bölüm mü?? yardımcı olursanız çoook sevinirim yaa :)

söylediğin tek bişey hakkında bilgim var ona cevap vereyim canım. Makine mühendisliği bir bayan için çok zor bi meslek değil okuması nasıl bilemem. Bizim kurumda bayan makine mühendisi var bi tane. kurumdan kuruma değişiyor sanırım zorluk. Ama gördüğüm kadarıyla ihalelerle uğraşıyor. makinelerin parçalarını temin ediyor piyasadan falan.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun..

bence bir bayan olarak tabi istiyorsan eğer gıda mühendisliğini yaz derim bayanlar için gerçekten ideal bir meslek ayrıca öbürlerine göre daha rahat çalışırsın ..

canım sıralamandan geride olan yerleri yaz ama önünde olan yerleri yazma derim.
Bile bile ölü tercih yapmanın bir anlamı yok.
Arada 30 binlik bir sıralama farkı varken hiç hiç yazma derim.

ben de senin durumundayım yani ben de bu sene sınava girdim ve kafa karışıklığıyla uğraşıyorum ben de mühendislik istiyorum end. ve bil. arasında kalmış durumdayım bence makina daha çok erkeklere hitap ediyo ve okursan eğer yani inş kazanırsın da okursun ama bölümde senden başka kız olup olmayacağı şüpheli. sıralamaya gelirsek kendiminkini söylemeyim ama ben en fazla kendi sıralamamdan 15 bin yukarısını yazarak başladım listeye yani 93 bin diyorsun seninki de 123 bin zor gözüküyo ama ben ankaradaki neredeyse tüm üniversiteleri gezdim ve lakabı bonus hoca olan :34: süleyman beledioğluyla da görüştüm tercihlerim hakkında o bana senin üstündekilerden burası gelmez deyip yazmayanlar olabilir bir bakmışsın sen girmişsin dedi ben de o yüzden kendimden baya üstteki tercihleri de yazdım sana da yazmanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz yani

Back