Merhaba ,
Yaklaşık 3 yıllık evliyiz ilk yıl denedik ve olmadı. Daha sonrasında eşimle eş zamanlı muayene olmaya basladık. Eşimde iki taraflı varikosel çıktı. ve ameliyat oldu. Değerleri gerçekten yükseldi. Tek problem hız sayısının çok artmamış olması. Bizde artık tüp bebeğe başlamak istiyoruz. Amh değerim şu an 0,71. birkaç görüştüğüm doktor bu değerlerle normal de olabileceğini söylese de süreç yıpratıcı olmaya başladı. Bursa da yaşıyor olup doktor araştırmalarım devam etmektedir.
Ali Rıza Aydın (soranus) ve Nevin Özsaraç (pembemavi) ile görüşme sağladım. Açıkcası kararsızım. İçime çok sindi ya da sinmedi diyemiyorum. İkisi de çok zorlanmayacagımızı söylese de sanırım doktor konusunda biraz takıntılıyım.
İki doktordan birine tedavi olup, güzel sonuçlar alanlar var mdıır ? Ya da önerebileceğiniz başka doktor ?
Ya evet aslında görüşülebilecek o kadar çok doktor var ki , jimer de suat hoca vb. gibi .
Jasmin hocayı zaten acıbadem zamanlarından duymuslugum vardı , şimdi ofis açmış fsmde . Yorumları da oldukça iyi bi ona da gideyim , yumurta takibi yapalım istiyorum.
Sonra 1-2 ay içinde tedaviye baslarız diye düşnüüyorum