• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
31
158
Ankara
arkadaşlar ben orta büyüklükte bir ilçedeyim tek güzellik merkezi var.soprano xl kullanıyorlar..
tüm vucüt bitim için 3300 peşin fiyatına 10 taksit
hem fiyat olarak iyimi hemde memnun kalan varmı..
ben bembeyaz tenliyimdir..kıllarsa simsiyah..üst bacaklarımlada sorunum var..millette hiç olmaz benim üst bacak tam bir felaket..

önerilerinizi bekliyorum bayanlar..

Merhaba, Ben Soprano XL lazer cihazında yaklaşık bir ay önce epilasyon yaptırdım, merkezin ismini vermek istemiyorum reklam olmasın diye ancak şunu söyleyebilirim, cihaz acısız ve muhteşem sonuç veriyor, epilasyon yaptıracaksanız bir soprano xl cihaz sahibi merkez bulun derim.

bende bir ay önce başladım ilk yaptırdım 10 gün sonra tamamen dökülücek dedi ve döküldü gerçekten tabi sonra yine çıkıyo ama seyrek çıkıo ilerki seanslarda daha etkili olucağını söylüyolar umarım öyle olur

Bu arada Soprano XL lazer cihazi olan etilerdeki yerdeki uygulama fiyatlari nasil pahalimi? Lazer cihazi cok acisiz ve hizli oldugundan bazi sosyetik yerler yuksek fiyat istiyor.

Arkadaşlar gittiğiniz yerleri yazar mısınız? En azından şehir yada ilçe yazın..Fiyatlarıda yazabilirseniz bizde faydalanırız.

Kızlar bu yeni bir cihaz mı biraz blgi verir misiniz cihaz hakkındaaaa....:)
bu sitede malum bir şahıs sürekli bu cihazın reklamını yapıyor sanırım firma çalışanı ancak şunu söyleyeyim bahsedilen cihaz bir diot lazer cihazı ve diğer diot cihazlarla arasında bukadar abartılacak bir fark olması mümkün değil sonuçta dalga boyu aynı olan bir teknolojinin sanki yeni icat edilmiş farklı bir teknoloji gibi anlatılması uygulanan yerlerin sosyetik ve pahalı yerler gibi ifade edilmesi ve cihazın çok pahalı olduğunun söylenmesi talep oluşturmaya yönelik basit çabalardır,unutmayın lazer bir sağlık işlemidir en doğru bilgileri hekimlerden alabilirsiniz ve yine unutmayın gittiğiniz yerin şıklığı veya lüx olması o işlemi yeterli yapabildiği anlamına gelmez önemli olan bir klinikte hekim kontrolünde tedavi olmanızdır...

Selam Herkese,
Bende tüm vücud girdim epilasyona ve merkezdeki cihaz Soprano XL cihaziydi. Yerin ismini vermiyorum buradan ancak Adana'da bir merkez, doktor nezaretinde epilasyon yapıyorlar. Size tecrübelerimle bir kaç şey söylemem gerekirse, bu cihaz inanılmaz acısız ve hızlı, ve 3.seansım bitti neredeyse tüy çıkmıyor artık çok azaldı. Bu sistemlerin adı ütüleme epilasyon teknolojisiymiş yeni ve en son teknolojik cihazlar bunlarmış, kesinlikle öneriyorum Soprano XL cihazını

Selam Herkese,
Bende tüm vücud girdim epilasyona ve merkezdeki cihaz Soprano XL cihaziydi. Yerin ismini vermiyorum buradan ancak Adana'da bir merkez, doktor nezaretinde epilasyon yapıyorlar. Size tecrübelerimle bir kaç şey söylemem gerekirse, bu cihaz inanılmaz acısız ve hızlı, ve 3.seansım bitti neredeyse tüy çıkmıyor artık çok azaldı. Bu sistemlerin adı ütüleme epilasyon teknolojisiymiş yeni ve en son teknolojik cihazlar bunlarmış, kesinlikle öneriyorum Soprano XL cihazını
kalıcı ve başarılı sonucu görmek için 6 ay epilasyon yaptırmadan beklemek gerekir sonuçta bu cihazla ilgili sağlıklı bir yorum yapabilmemiz için 4-6 seans tedavi olmuş ancak son 6 aydır işlem yaptırmamış insanların yorumlarına ihtiyacımız var...

3 seans bitirdim seans aralıklarım 7-8 hafta zaten, 6 aydan fazla oldu benim bu makinaya girmeye başlayalı, kendi tecrübelerimizi paylaşıyoruz burada dimi?

3 seans bitirdim seans aralıklarım 7-8 hafta zaten, 6 aydan fazla oldu benim bu makinaya girmeye başlayalı, kendi tecrübelerimizi paylaşıyoruz burada dimi?

sanırım tam olarak ne dediğim anlaşılmadı,kaç aydır gittiğiniz değil hiç gitmeden geçen altı ayda kılların nekadarının geri geldiği önemli!!! tabiki tecrubelerimizi paylaşıyoruz ancak tavsiye etmeden öncede net bilgilere ulaşmak zorundayız,herhangi bir bölgedeki kıllarınızı yanan bir ispirtolu pamuklada düzenli olarak ütüleseniz ve bunu 6-8 haftada bir tekrarlasanız o bölge tertemiz kalır ancak 4-6 ay işleme ara verdiğinizde hepsi yanlarına arkadaşlarınıda alıp geri gelir:-) sanırım bu kez ne anlattığım anlaşılmıştır!!!

niye bu kadar muhalefetsiniz onu anlamaya calisiyorum? Soprano XL cok iyi bir diyot lazer cihazi son 6 aydir tanisiyoruz kendisiyle ve canimi hic yakmadi ve suana kadarda sonuclardan cok memnunum. Moral bozmak icinmi burada geziniyorsunuz Dr. ayagina? Lutfen cevap yazmayin burada, bakin topicde ne diyor? "Soprano XL cihazi ile epilasyon yaptiran vvarmi? " siz yaptirmamissiniz o yuzden lutfen polemik yaratmayin, sizin yorumlariniza ihtiyacimiz yok.

niye bu kadar muhalefetsiniz onu anlamaya calisiyorum? Soprano XL cok iyi bir diyot lazer cihazi son 6 aydir tanisiyoruz kendisiyle ve canimi hic yakmadi ve suana kadarda sonuclardan cok memnunum. Moral bozmak icinmi burada geziniyorsunuz Dr. ayagina? Lutfen cevap yazmayin burada, bakin topicde ne diyor? "Soprano XL cihazi ile epilasyon yaptiran vvarmi? " siz yaptirmamissiniz o yuzden lutfen polemik yaratmayin, sizin yorumlariniza ihtiyacimiz yok.
burada kendi yazdıklarımı okudum ve sizin neden bukadar seviyesizleştiğinize anlam veremedim,ben bu forumda yüzlerce soru cevaplamış ve teşekkür almış bir hekimim ve bu teknolojilerde en üst düzey konuşabilecek bilgi ve tecrubeye sahibim,yine belirteyim ben bir HEKİMİM ve sizin gibi cahilce insanları yanıltmaya çalışan tacirlere her ortamdada cevap veririm,bence kiminle ne konuda hangi bilgi ve tecrubeyle neyi tartıştığınıza dikkat edin ve benim yazdıklarımdan birşeyler alınmak yerine sizde acaba deyip aklınızın bir yerine bu ihtimalide koyun tabii gerçekten bu işlemi yaptıran herhangi bir bayansanız ve bu cihazın reklamının peşinde olan ucuz firma çalışanlarından değilseniz...

ya sen kimsin ki burda istenmedigi halde bu topice cevap yaziyorsun? sana birileri soru sormusmuda sen bize burda ahkam kesiyorsun? sanal hekimligin beni ilgilendirmiyor, bu topici acan arkadas soprano xl cihazina giren kisiler yazsin diye acmis, senin gibi ukala, sozum ona doktortlar yorum yapsin diye degil. Terbiyesilik etme ve bu topice bir daha yazi yazma ukala sanal doktor.

3 seansın lazeri değerlendirmede yeterli olduğunu sanmıyorum, özellikle lazerde 3. seans kilit bir seanstır. Kıllar bir şoka giriyolar sanırım.Bende Alex yaptırdım 3te sanki bi daha hiç çıkmıycak gibiydiler, hatta bitti kurtuldum oley falan oldum. Amma şu an 7yi bitirdim ve yarısı duruyor. Yani 3 4 seans maalesef aletin iyi olduğunu kanıtlamak için geçersiz bir süre.

Back