• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Soprano platin VS Soprano ice

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
Arkadaşlar şu buz lazer konusunu araştırıyorum ankaradayım bu işi yapan kliniklere baktığımda zaten çok az yer var ve tunalıdaki kliniklerden birinde soprano platin yazıyo sadece tek bi klinikte diğerleri hep soprano ice n farkı var bilen var mı acaba ???
Edit: genital bölge ve tüm bacak için

Arkadaşlar şu buz lazer konusunu araştırıyorum ankaradayım bu işi yapan kliniklere baktığımda zaten çok az yer var ve tunalıdaki kliniklerden birinde soprano platin yazıyo sadece tek bi klinikte diğerleri hep soprano ice n farkı var bilen var mı acaba ???
canım ben de orada yaptırmayı düşünüyorum yüzüme en yakın zamanda tatile gidicem çünkü.. Acil cevap verebilir misin yaptırdın mı?? memnun kaldın mı??

En iyisi buzlazer.com dan girerek bulun. Gercek buzlazeri satan firma orasidir. Nerelerde hangi kliniklere satmislar hepsi cikiyor. Makinesi buzlazer diye tanitip kandiran cok yer var cunku. Buzlazerin cakmalarida var.

Ben de ordan baktım zaten ama farkı anlayamadım :(
Hayır canım henüz yaptırmadım hala araştırma aşamasındayım :(

buz lazer sadece 810 nm diyot dalga boyunda olan lazermiş buz lazer platinumda ise yine aynı firmanın en son çıkan teknolojisi 3 dalga boyunu da tek başlıkta atıyor sonuçlar daha da iyiymiş dünyada sadece bu cihazda böyle bir teknoloji varmış üstelik acızsız

Merhabalar arkadaslar soprano ice platinum yaptiranlardan yorum istiyorum gerçekten ovuldugu kadar var mı ise yarıyor mu

Back