soocute'un meme büyütme ameliyatı

heee ok o zama bende çok yiyip formda kalanlardanım bin şükür Allahıma :) Hoş etraftakiler çok zayıfsın desede doktırum dahil ben kendimi böyle seviyorum
aslında ben zayıf değilim ama bacaklara yağ eklettirmek istiyorum ama Dr um yağ bulamadı kilo al da gel dedi :) bende üç dört kilo alayım dedim o yüzden :)

Kızlar geçen haftadan beri bi üye var erkekmiş tanışmak istedi sohbet falan mahsus bu kaç kere mesaJlaştım şikayet ettim iptal ettiler yine açtı mesaj attım yine şikayet ettim yine kapattılar o yine açtı en sonunda kazen mail attım dedi dikkat edin
bi de yüzsüz adım emrah diyo benimle konuşmak için üye olmuş güya

Erkek olduğunu söylemese bilemeyiz.. Bu yüzden izlemeye almadan fotoğraf albümü yapın öyle izlemeye alalım darılmaca yokk

Aaa kullanıcı adı ne canım?

Ben erkeğim demese bilemeyiz yani.. benim üye olduğum başka bi forum var oraya tc kimlik no su ile üye olunuyor belki bunun gibi bir şey yapılabilir
Aşkımızın başladığı ilk alıntı... ahahahahahah

Kızlar her şey yolunda 6 ayı devirdim.. yeni foto ekleyecem aynı ameliyat öncesi çekilenler gibi ama şu ara bi yoğunluğum var.. en kısa sürede ekliyorum dün kortrolüm vardı Dr izleri pek beğenmedi yavaş iyileşiyo dedi pigmentasyon sağlaması bi yılı bulunmuş benim vücudum da en küçük bi sinek ısırığı bile iz yapar neden öyle bilmiyorum neyse buna de şükür.. krem falan kullansam iyi gelirmiydi bilemiyorum açıkçası

Sennkilerde guzel olmus valla aynisi takilmis hasan findik in adini cok duydum basarili doktorlardan bnmde ole ilk uyandgmda agrim yoktu ins bnde 5.gun ise balayablrm doktor baslarsin diyo ama bakalm sirtim agriyor su an sadece bide fazlasyla gerginlik var

Sağ ol canım sırt ağrısı normal yüzüstü yatmaktan.. bol hareket et sıvı tüket ödemleri çabuk atarsın yaptıkça kaslar katılaşıyor sabit kalmamaya çalış canım başlarsın 5. Gün

Ameliyat öncesi fotoları ekledim karşılaştırma yapabilirsiniz böyle daha düzgün oluyor eski hali ile 0 memeden bu boyut şahane

Kızlar konu açtım ama cvp yazan olmadı mayıs gıbı amelıyat olmak istiyorum ufaklıgı sutten keselı 4 ay oldu mayısa 6 olacak ama gogsumu sıktıgımda az

Nasıl yani , Erkekler bu siteye girip hiç üşenmeden üye olup birde mesaj mı atıyorlar Şaka mı , Allah ım yarabbim biz bu erkeklerden bıktık artık, bir rahat yüzü yok kadınlara vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…