- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
-
Bir de ben koltuk altı kesisi ile ameliyat oldum, merak edenler varsa soruları cevaplayabilirim, tavsiye ederim.
Bi de foto bana yollar mısın canım dikleştirme gerek yoktur bence aşırı şeylerde yapıyorlar yada sadece meme ucundan toplama oluyor böylece iz siz yapıyorlar.. damla avalonod vardı bi konuş istersenYok arkadaşım tek meme büyütme yaptırdı. Zaten doktorlar kombine oldumu baya bi indirim yapıyorlar.
Bende çoğu doktor dikleştirme tavsiye etti. Artık canlı gördüklerinde hangi kararı kılarlar bilemem. Bizim işimiz zor, yanlız maillerle fotolarla bağlantı kurabiliyoruz. Malesef kafamıza göre görüşmelere gidip fikir alamıyoruz.
Ama hala bi damla protezli arkadaş bulamadım.
benimde hemen hemen doku yok sayilir doktorum kas alti damla koyucak!!!! bu ne isdir. sizde olmazmi diosunuz ? tekrar görüssemi amrliyattan önce ??? :/
Hangi Dr a oldun canım ben hep koltuk altı istiyordum iz konusunda takıntılı olduğum için ama bizzat Ameliyat yapan Dr risklerini anlattı ve yeni olan bir olayı anlattı seni korkutmak istemem.. ben Ahmet Karacalar a sordum ücreti cok yuksek geldi bana ama meme ucu da çok güzel nerdeyse iz kalmadı
Olmaz canım haftaya kadar biter ya da azalır sorun olmuyo benim de öyle olmuştukızlar bir bakın ben bu hafta regl olmayı beklıyorum haftaya persembe amelıyat var sorun olurmu ki?
he iyi ozaman tatlımOlmaz canım haftaya kadar biter ya da azalır sorun olmuyo benim de öyle olmuştu
Su an durumun nasıl ağrı sızı hareket kısıtlılıgı yatıp kalkman problemli mi? Ben çalışıyorum ne kadar izin almam gerek sence ?Olmaz canım haftaya kadar biter ya da azalır sorun olmuyo benim de öyle olmuştu
Benim farklı bi sürecim oldu hiç ağrım olmadı sadece iki gün kalkarken destek aldım. Perşembe ameliyat oldum pazar günü pazar gittim çalışıyor olsam piresi başlardım. Dr bu durumun bana özel olduğunu söyledi herkes de böyle olmayabilirmiş şu an sırt üstü yatmak zor geliyor sırtım ağrıyor ve hareketsiz yatmaktan tutuluyorum kas gevşetici içsem faydasını görürüm. Bence hafta sonları ile toplam da 7 gün izin alsan tamamen normal hayatına dönersin..Su an durumun nasıl ağrı sızı hareket kısıtlılıgı yatıp kalkman problemli mi? Ben çalışıyorum ne kadar izin almam gerek sence ?
Kızlar benim ezelden beri geçmeyen sırt ağrılarım var zaten romatizma sebepli. Şimdi sabit yattığım için iyice tutuluyordum sabah canım acıyordu dün aklıma romatizma ilacımı içmek geldi içtim sabah çok rahattım silikon yüzüne değil romatizmadan mış meğer niye daha önce içmediysem bilmiyorum
Benim bahsettiğim arkadaşta aynı gün akşama bara gitmiş, doğru dürüst sancı çekmedim diyordu. Acama Hasan beyin marefetindenmi acaba? Maşallah diyelim, nazar değmesin.Benim farklı bi sürecim çekmedim iç ağrım olmadı sadece iki gün kalkarken destek aldım. Perşembe ameliyat oldum pazar günü pazar gittim çalışıyor olsam piresi başlardım. Dr bu durumun bana özel olduğunu söyledi herkes de böyle olmayabilirmiş şu an sırt üstü yatmak zor geliyor sırtım ağrıyor ve hareketsiz yatmaktan tutuluyorum kas gevşetici içsem faydasını görürüm. Bence hafta sonları ile toplam da 7 gün izin alsan tamamen normal hayatına dönersin..
Benim bahsettiğim arkadaşta aynı gün akşama bara gitmiş, doğru dürüst sancı çekmedim diyordu. Acama Hasan beyin marefetindenmi acaba? Maşallah diyelim, nazar değmesin.
Peki nekadar sırtüstü yatman gerekirmiş?
İnşallah ameliyat sürecim senin ki gibi geçer kız maşallah
Bana ameliyattan sonra yastığa sarılarak yan yatabilirsin dediler ama ben cesaret edemiyorum bu gece biraz yattım yan yatıyorum ama psikolojik olarak sırt üstü ne dönüyorum... o arkadaş ın maşallahı varmış bara gidemezdim sanırım gitsem bile anca sallanırdım kollar yukarı kalkmıyo, çünkü ancak tamamen düz oldular... bence Hasan Beyin mahareti o tevazu gösterdi senin bünye nden kaynaklı demişti...
Ben 3 haftadan sonra yan yatabildim. Vücut sana söylüyor zaten yatabileceğin zaman gelince.. :)
Benim ki henüz bir şey demiyor gibialışık değilim meme varlığına yan yatınca memeler aşağı ağırlık veriyor bi garip oluyorum sarkacak gibi düzeliyorum hemen :)
Normalde unuttum bile ameliyat ı gün içinde.. ama yatarken hissettiriyo dediğin gibi tuhaf bir duygu.. ben normalde de yüzüstü pek yatmam.. bence bizrahatsızlık duymuyorsan sorun olmaz Dr un bişey dedi miAynen başta öyle oluyor, yan dönünce üstte kalan meme ağır geliyorAslında ağır gelmiyor da başka sebepten öyle hissediyoruz bence, çünkü sonradan hiç öyle olmuyor. Ben artık deli gibi yatıyorum ya.. Yüzüstü yatıyorum genelde acaba şekil bozukluğu olur mu merak ediyorum.
Normalde unuttum bile ameliyat ı gün içinde.. ama yatarken hissettiriyo dediğin gibi tuhaf bir duygu.. ben normalde de yüzüstü pek yatmam.. bence bizrahatsızlık duymuyorsan sorun olmaz Dr un bişey dedi mi
ben bi sitede yüzüstü yatinca silikonlarin cok hissedildigini okumustum bu dogru mu?Yüzüstü yatabilirsin demişti ama bu kadar yattığımı bilmiyordur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?