• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sony xperia m5 ?

Ben bir kaç ay önce aldım.Kamerası çok net çekiyor.Memnunum.Batarya tabiki çabuk bitiyor.Başka ne öğrenmek istersiniz?

Ben de c5 ve m5 arasında kaldım ekran boyutu küçük geldi m5 in c5 in de büyük film izleyebiliyorum sıkca c5 cazip ama diğer her yönden m5 ileride .. Karar veremiyorum sizce nasıl yapmalıyım.. Ekran boyutu küçük geliyor mu size

Ben de c5 ve m5 arasında kaldım ekran boyutu küçük geldi m5 in c5 in de büyük film izleyebiliyorum sıkca c5 cazip ama diğer her yönden m5 ileride .. Karar veremiyorum sizce nasıl yapmalıyım.. Ekran boyutu küçük geliyor mu size
Ben film falan seyretmiyorum bana yeterli geliyor.Ekran boyutu önemli ise o yönde değerlendirin derim.Yanlız bütün sonyler böylemi bilmiyorum m5 kolay ısınıyor.

Evet birçok telefonda bu durum sıkca yaşanıyormuş bir haftadır telefonla yatıp telefonla kalkıyorum :) on kamerası nasıl peki ? 2 yıl goturur mu bu telefon beni .. Bir de son aldığı guncellemeyi soracağım size .. Golduna bakıyorum ama bulamadım maalesef siz nerden aldınız

Kamera harika.Ön de arka da
Evet birçok telefonda bu durum sıkca yaşanıyormuş bir haftadır telefonla yatıp telefonla kalkıyorum :) on kamerası nasıl peki ? 2 yıl goturur mu bu telefon beni .. Bir de son aldığı guncellemeyi soracağım size .. Golduna bakıyorum ama bulamadım maalesef siz nerden aldınız

aldım ben telefonu fakat 1 ay araştırdım goldunu bulamadım anca telefoncularda elinde alan varsa öyle.. ısınma sorunu henüz yaşamadım şarjda veri kullanımına göre 1- 1buçuk gün gidiyor.

Back
X