sony ericsson xperia arc s kullananlar lütfen bi bakınn :((

_Semiramis_

кєη∂iмi çσ&#1082
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.848
1
106
Bursa
pcye usb ile dosya aktarımı yapamıyorum telefonumu henüz dün aldım bi türlü beceremedım resim cekmiştim onları pcye atayım dedım telefonu buluyo dosyaları acıyorum ama benım resımler falan yok neden böyle oldu anlamadım hafıza kartına mı tasımam lazım onuda nasıl yapıcağımı bılmıyorum ayrıca hafıza kartında mı değil mı onu bile bilmiyorum dosya aktarımı nasıl yapıcam yardımcı olun lütfen

çok fazla foto çekmediysen hafıza kartında değildir. telefon kapasitesi dolduysa fotolar hafıza kartındadır. usb yi tanıması gerekir ama bilemedim :44::44: peki bluetooth ile atabiliyor musun dosyaları

Telefondan memnunmusun ????

evet canım çoooooooook hemdee almayı düşünüyorsan tavsiye ederimm bi telefonda ne ararsan bunca mevcut :)
İçim rahatladı yaa Telefon Alıcamda Xperia Kullanan Yok etrafımda Soruşturuyordum... yorumun içimi rahatlattı

İçim rahatladı yaa Telefon Alıcamda Xperia Kullanan Yok etrafımda Soruşturuyordum... yorumun içimi rahatlattı

anladım canım :) buarada buraya yazdıgım sorunun telle alakası yokmuş çünkü sevgilime attıgım fotolar,videolar normal görünüyor sorun benım pcde bi program eksik şuan bende beyazı var görüntü kalitesi süper, şarjı bildiğin diğer telefonlar gibi çok sık kullanımda 1 bucuk gün gidiyor,özellikle karşı tarafın sesi mükemmel geliyor aynı şekilde senınkide karşı taraafa yüksek gidiyor, net acayip hızlı benım pcden hızlı yanii :) bunlar telefonda dikkatimi çeken en iyi özellikleri :)

Ocak Ayından Sonra Alıcam inşallah kısmet olursaaa

yanılmıyorsam telefonun gorunurlugu acık olması gerek ha bırde bellek kartına gerek de yok telefonun kartı olmasada pc de gozukur o resımler..yada resımler buyuk boyutlu ondan acamıyor ...bence sen garantın gecmemısken bı gıt goster..

gösterdim canım adam gözümün önünde pcye bağladı telefonumu bütün resımler göründüü bana dedi bak kendin bişey yok diye dediğim gibi benım pcde program eksik ama bulamıyorum ne oldugunu

gösterdim canım adam gözümün önünde pcye bağladı telefonumu bütün resımler göründüü bana dedi bak kendin bişey yok diye dediğim gibi benım pcde program eksik ama bulamıyorum ne oldugunu

o zaman su pc kurtlarına goster sen yada laptop pc merkezlerıne sor her zaman yaptırdıgınz bır yer varsa oraya gotur. derım. programın adını bılsemde soylesem..

o zaman su pc kurtlarına goster sen yada laptop pc merkezlerıne sor her zaman yaptırdıgınz bır yer varsa oraya gotur. derım. programın adını bılsemde soylesem..

haklısın canım ya bu benım aklıma gelmemişti valla ne safım cok sağol yardımın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…