- Konu Sahibi _Semiramis_
-
çok fazla foto çekmediysen hafıza kartında değildir. telefon kapasitesi dolduysa fotolar hafıza kartındadır. usb yi tanıması gerekir ama bilemedim :44::44: peki bluetooth ile atabiliyor musun dosyaları[/QUOTE
evt bluetoothla baska tele attım o sekılde pcye attım telefonu tanıyo ama cektıgım resımlerı falan göstermıyo baska dosyalar gösterıyo
olsun cnm cok sağol yınede yardımcı olmaya calıştın artık aldıgım yere gidip sorucamhmmm mantıklı bi açıklama bulamadım maalesef
Telefondan memnunmusun ????pcye usb ile dosya aktarımı yapamıyorum telefonumu henüz dün aldım bi türlü beceremedım resim cekmiştim onları pcye atayım dedım telefonu buluyo dosyaları acıyorum ama benım resımler falan yok neden böyle oldu anlamadım hafıza kartına mı tasımam lazım onuda nasıl yapıcağımı bılmıyorum ayrıca hafıza kartında mı değil mı onu bile bilmiyorumdosya aktarımı nasıl yapıcam yardımcı olun lütfen
Telefondan memnunmusun ????
İçim rahatladı yaaevet canım çoooooooook hemdee almayı düşünüyorsan tavsiye ederimm bi telefonda ne ararsan bunca mevcut :)
İçim rahatladı yaaTelefon Alıcamda Xperia Kullanan Yok etrafımda Soruşturuyordum... yorumun içimi rahatlattı
Ocak Ayından Sonra Alıcam inşallah kısmet olursaaaanladım canım :) buarada buraya yazdıgım sorunun telle alakası yokmuş çünkü sevgilime attıgım fotolar,videolar normal görünüyor sorun benım pcdebi program eksik şuan bende beyazı var görüntü kalitesi süper, şarjı bildiğin diğer telefonlar gibi çok sık kullanımda 1 bucuk gün gidiyor,özellikle karşı tarafın sesi mükemmel geliyor aynı şekilde senınkide karşı taraafa yüksek gidiyor, net acayip hızlı benım pcden hızlı yanii :) bunlar telefonda dikkatimi çeken en iyi özellikleri :)
pcye usb ile dosya aktarımı yapamıyorum telefonumu henüz dün aldım bi türlü beceremedım resim cekmiştim onları pcye atayım dedım telefonu buluyo dosyaları acıyorum ama benım resımler falan yok neden böyle oldu anlamadım hafıza kartına mı tasımam lazım onuda nasıl yapıcağımı bılmıyorum ayrıca hafıza kartında mı değil mı onu bile bilmiyorumdosya aktarımı nasıl yapıcam yardımcı olun lütfen
yanılmıyorsam telefonun gorunurlugu acık olması gerek ha bırde bellek kartına gerek de yok telefonun kartı olmasada pc de gozukur o resımler..yada resımler buyuk boyutlu ondan acamıyor ...bence sen garantın gecmemısken bı gıt goster..
gösterdim canım adam gözümün önünde pcye bağladı telefonumu bütün resımler göründüü bana dedi bak kendin bişey yok diyedediğim gibi benım pcde program eksik ama bulamıyorum ne oldugunu
o zaman su pc kurtlarına goster sen yada laptop pc merkezlerıne sor her zaman yaptırdıgınz bır yer varsa oraya gotur. derım. programın adını bılsemde soylesem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?