Sonundaa bittiii bugün 3. Günüm.....

seviyorumseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
194
1
Evett oluyorum oldumm derkennn ve bitti iştee biraz önce tamponlarım alındı ..Allah a şükür yüzümde en ufak bir morluk yok sadece gözümün üstünde hafif kırmızılık vee tabikiii şişlik varrr ..tamponlar alınana kadar çok pişmandım ama şimdi gayet mutluyum opuyorumnanaktan

canım açık teknikle yapıldı benim ameliyatım kanatlar daraltıldı ve burun ucu inceltildi 3 saat süren zorlu bir ameliyattı ve şuan burnumun önü savaştan çıkmış gibi dikiş dolu :):) dikişlerim alındıktan sonra koyayım resimlerimi ..

geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn kurtulmuşsun morarmamışsın ne güzellll :)))) doktorun kimdi bende merak ettim gerçi morarma bünyeye görede değişiyor

geçmiş olsun. bundan sonrası artık daha kolay. inşallah çabuk toparlanırsınnnn. fotolarını dört gözle bekliyoruz.

doktorum gökhan uğur ..valla şuanda tabiki çok şiş ama istedigim tipte bir burun olmuşa benziyor :):):):) en azından istemedigim hiçbişeyi yapmamış saolsun .gerci önündeki bant çıkınca oleyy süperr görünüyo diye bagırdım hemen heyecan yapma estetik ameliyatlarda ufakta olsa tam şişlerin inmeden gercek sonucu göremeyiz dedi .neden böle dedi anlamadım ama galiba beni olabilecek sorunlarada hazırlamaya ççalışıyor..çok iyi ve ilgili bir doktor ameliyat sedyesinden bile resim çıkardım gösterdim bayılmadan önce burası bölee olsun şurası olmasın diye ve herseye okadar sakin cevap verdiki şimdilik memnunum ama tabi şişler inince ne olur bilemem

doktorum gökhan uğur ..valla şuanda tabiki çok şiş ama istedigim tipte bir burun olmuşa benziyor :):):):) en azından istemedigim hiçbişeyi yapmamış saolsun .gerci önündeki bant çıkınca oleyy süperr görünüyo diye bagırdım hemen heyecan yapma estetik ameliyatlarda ufakta olsa tam şişlerin inmeden gercek sonucu göremeyiz dedi .neden böle dedi anlamadım ama galiba beni olabilecek sorunlarada hazırlamaya ççalışıyor..çok iyi ve ilgili bir doktor ameliyat sedyesinden bile resim çıkardım gösterdim bayılmadan önce burası bölee olsun şurası olmasın diye ve herseye okadar sakin cevap verdiki şimdilik memnunum ama tabi şişler inince ne olur bilemem

Canım büyük geçmiş olsunnnnnnnn inşallahhhhhhh istediğin sağlıklı eşit güzel burna sahip olursunnnn opuyorumnanaktan

hepinize çok teşekkür ediyorum ama yatmam lazım biraz cok kan kaybettiğim için çok halsizim ve fazla oturamyorum ayrıca burnumdan su akıp duruyor sanırım normal bi durum .. sormak istediklerinizi yazın tekrar gelince cevap vereyim canlarımm ...görüşürüzzz

yaa tamponlar çıktıktan sonra yarım saat nefes alabildim iki gündür acayip tıkalı burnumen ufak nefes alma durumum yok normalmidir bu ..yarın dikişlerim alınacak belki bi şekilde açılabilirmi ilaçla falan sizinde başınıza geldimi bu durum yoksa tampon çıkar çıkmaz normale döndünüzmü ...:KK43::KK43:

geçmiş olsun cnmmmmmmmmmmmmmm insan ilk anlarda çok pişman oluyor ama sonradan iyiki olmuşum diyor:)

geçmiş olsun cnmmmmmmmmmmmmmm insan ilk anlarda çok pişman oluyor ama sonradan iyiki olmuşum diyor:)

çok saoll canımm.sormaa yaa utanmasam çocuk gibi ağlayacagım sabaha kadar oturuyorum uyku yok ,burnumdan garip sesler cıkıyor :):) içtigim sıvılar burnuma kaçıyor yaaa eziyet resmen insan kesndisine bunu bile bile nasıl yapar inanamıyorum bazen bilmiyorumkismile

çok saoll canımm.sormaa yaa utanmasam çocuk gibi ağlayacagım sabaha kadar oturuyorum uyku yok ,burnumdan garip sesler cıkıyor :):) içtigim sıvılar burnuma kaçıyor yaaa eziyet resmen insan kesndisine bunu bile bile nasıl yapar inanamıyorum bazen bilmiyorumkismile

ay cnm yaaaaaaaaaaaaa inan ben ogunleri unuttum bileee..şuanda farklı bi pskolojidesin çok iyi anlıyorum..ben ilk iki hafta herkese sakın olmayınnn aklı yok olnaın falan diyordum:)şimdi ise iyiki olmuşum diyorum:)geçiorrr bak oldun bitti hatta 3.günün bugunnn nsl zaman geçio:)

ay cnm yaaaaaaaaaaaaa inan ben ogunleri unuttum bileee..şuanda farklı bi pskolojidesin çok iyi anlıyorum..ben ilk iki hafta herkese sakın olmayınnn aklı yok olnaın falan diyordum:)şimdi ise iyiki olmuşum diyorum:)geçiorrr bak oldun bitti hatta 3.günün bugunnn nsl zaman geçio:)

evet yaa daha dün doktor araştırması tasarım falan yapıyorduk :):) dikişlerim alınsında fotoları yorumlarınıza sunayım şimdi çok kötü bir görüntüsü var savaştan çıkmış gibi .doktorum baya bi dağıtmış beni ameliyat öncesi ona yaptıgım eziyetleri ameliyat esnasında telafi etmiş delikafadulden ay rezil oldum zaten koca ameliyattan çıktım sorunsuz ,muayenehanesinde tamponlar alınırken bana operasyonda neler yaptıgını anlattı işte kanatları küçülttüm ucunu kestim fazla eti aldım falan derken ben gözümü bi açtım hemşire ayaklarımı havaya kaldırmış tutuyo tepemde doktor kendimden geçmişimm ıyyyyyyyyy rezillik kaydirigubbakcemile3

X