ayy kuzum benim...kız kardeşimin yüreğindeki telaşı hissettim cümlelerinde...eşimle konuştuk canım. o gidiş geliş yapacak. zaten ehliyetim yok:)kumaşı krem düşündüm ama silinmesi şartıyla:))kenarlar deri zaten sorun yok...yastığın mavisini oturma odasına düşünmüştüm. salon konseptini pembe istiyordum. mağazaya gidince bakarım artık kumaşlara...beyaz mobilya şu an çok moda ama sanki boğdu beni artık...resimlere bakarken bile çiğ gelmeye başladı. cevizle karıştırmak en iyisi:)öncelikle ikinci bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinkonularınızı okumuştum. güzel bir puan aldığınıza çok sevindim. inşallah atanırsınız. ama bu sefer de köyden gidiş-geliş yap demezler di mi :26:yatak odası benim de çok beğendiğim bir model. çok güzel.koltuk takımında o renk gerçekten bir süre sonra boğuyor insanı, benim de o renge yakın bir renk çünkü ama değiştirmek istiyormuşsunuz neden olmasın. :)
ayy kuzum benim...kız kardeşimin yüreğindeki telaşı hissettim cümlelerinde...eşimle konuştuk canım. o gidiş geliş yapacak. zaten ehliyetim yok:)kumaşı krem düşündüm ama silinmesi şartıyla:))kenarlar deri zaten sorun yok...yastığın mavisini oturma odasına düşünmüştüm. salon konseptini pembe istiyordum. mağazaya gidince bakarım artık kumaşlara...beyaz mobilya şu an çok moda ama sanki boğdu beni artık...resimlere bakarken bile çiğ gelmeye başladı. cevizle karıştırmak en iyisi:)
inşallah tatlım.ben oturma odası yerine kütüphaneli çalışma odası düşündüm ama vazgeçtim...salona kitaplık koyacağım. isteyen çalışır orada sessiz sedasız. dediğin gibi kalabalık hele kadın erkek misafir olunca ayrı oda şart oluyor..çok sevindim. Allah gönlünüze göre versin inşallah herşeyi.mavi tonlarını ben de çok severim. bizim sadece salonumuz vr. kalabalık misafirlerde zor oluyor. taşındığımızda benim de aklımda mavi bir oturma odası var inşallah.
Eki Görüntüle 777744 Eki Görüntüle 777748 Eki Görüntüle 777750
kanepe takımı salon için...yataklı bazalı. ama renk çok koyu. değiştirirm mutlaka...
oturma odasına da köşe düşündüm ama kararsızım...
Eki Görüntüle 777744 Eki Görüntüle 777748 Eki Görüntüle 777750
kanepe takımı salon için...yataklı bazalı. ama renk çok koyu. değiştirirm mutlaka...
oturma odasına da köşe düşündüm ama kararsızım...
geldim bile koşa koşa annemmm
başlığın hayırlı olsun
benimde eşya krizim başlayacak ama önce yerim belli olacak bakalım, eşya sancısı düğünden sonraya artık
ben beğendim bu modeli canım. ama renk olarak koyu bencede. oturma odası için daha canlı renkler güzel olur iç açar
canım bunlar çok güzel.köşe takımlarına bayılıyorum ben hele de böyle puf puf yastıkları olanlara rahatıma düşkünümdürdeköşe takımlarına da bi göz at derim
işte oturma odasına da köşe düşündüm. ama bol yastıklılardan uzak dur derim. ya da çok kullanılmayacak mesela salona kullan. sürekli düzeltmek, kabartmak gerekiyormuş. evi çok dağınık gösteriyormuş.
yatak odasını cok begendım cok guzel koltuklarda oyle cok güzel
doğru diyosun canım sonradan o rahatlık kabusa dönüşebilirbu oturma grubu güzel ama rengi gerçekten bi zaman sonra boğar insanı.model iyi bence farklı renklerine bi bak
teşekkürler canım...öyle site site dolaşacak hevesim kalmamış inan...bu model sade geldi.. bir de mondi insan sağlığına zararlı madde kullanmadığına dair belgeliymiş.
belki yemek odasını almam da ikea dan kitaplık ve masa alırım. ya da yaptırırım bilemedim...
ben bunları gorunce kendımkını pek begenmedım
ama degıstıremem daha 1 yıllıkhele yatak odasını cok begendım
öyle deme üzülürüm...herkesin evi kendine güzel:)
senin de başlığın var mı? merak ettim
benımkı bu yatak odamda yemek odamda takım ıkısıde safran o an aceleyle aldık ve fıyat olarakta cok uygundu ıstedıgımı alamamıştım
ben hep nişanlıyken beyaz kahverengı ıstemıştım
Safran Yatak Odası Takımı - İstikbal Mobilya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?