Sonunda TEDAVİYE Başlıyorummmm!!1

ESTROFEM ADLI İLACINDA NE İŞE YARADIĞINI BULDUM..ODA RAHİM DUVARINI KALINLAŞTIRIP EMBRİYONUN TUTUNAMAMA GİBİ SORUNUNU ORTADAN KALDIRMAK İÇİN..DR.CUM HERŞEYİ GARANTİYE ALMIŞ :teytey: :teytey: :dance: :dance:

pregosteron hamişlerde düşük tehlikesi olduğunda veriliyor
ama bu arada hamişliğine kolaylaştırdığını biliyorum cnm
yani klomenle yumurta gelişimine bakacak yeterli boyuta geldiğindede o dediğin iğne ile çatlatacak
ve eşide problem yoksa normal ilişki verecek ve sonrasında pregestorın ve östrojenle hamiş kalabilmeni destekleyecek ....allah şifa versin allah tez zamanda bebeğini versin
ben 11 aydır uğraşıorum.....ikinci aşılamam için strat verdik iğnelerimi oluyorum
ama çok zor 2 günde bir sürekli doktordayım....allah uğraştırmasın cnm

canım çok sağol..eşimin spermiogramı iyi çıktı..zaten o yüzden son 3 ay daha süre vermişti ama olmadı malesef..inşallah bunlar işe yarar canım..sende inşallah aşılaman tutar..inan varya çalışıyorum ben dr. gitmekte o kadar zorlanıyorumki..izin bende problem yaratıyor..bende aşılama konumuna geldiğimde ki inşallah gerek kalmaz..artık iştenmi çıkarım bilmiyorum ..çok zor işler valla Allah hepimize sabır versin...a.s.

Son düzenleme:
canım tedavin hayırlı olsun.bende 3 ay önce başladım senin gibi klomen(yumurta geliştirici)pregnly(çatlatma iğnesi)hala tedavi görüyorum.sabır gerektiren bi tedavi 2 günde bir dr yumurtalara bakıo gelişme varmı die gelişince iğne oluyorum.benm ikinci iğne denememdi ama ben olacağına inanıyorum drum 3_4 ay içerisinde gebeliğin olacağını söyledi.tabi allah bilir umutlar tükenmez.çünkü tedavimle birlikte hem adetlerim düzeldi hemde yumurtalarım gelişti.bu benm için büyük gelişme.çünkü pko hastasıyım. yakasını bırakmak yok tedavinin her ay umutla sabırla bekliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım tedavin hayırlı olsun.bende 3 ay önce başladım senin gibi klomen(yumurta geliştirici)pregnly(çatlatma iğnesi)hala tedavi görüyorum.sabır gerektiren bi tedavi 2 günde bir dr yumurtalara bakıo gelişme varmı die gelişince iğne oluyorum.benm ikinci iğne denememdi ama ben olacağına inanıyorum drum 3_4 ay içerisinde gebeliğin olacağını söyledi.tabi allah bilir umutlar tükenmez.çünkü tedavimle birlikte hem adetlerim düzeldi hemde yumurtalarım gelişti.bu benm için büyük gelişme.çünkü pko hastasıyım. yakasını bırakmak yok tedavinin her ay umutla sabırla bekliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

amin canım yaaa..benimde ilk tedaviye başlayışım..içimde inanılmaz bi heyecan var..inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz a.s.

slm Kizlarrrr

Doğal Yolla Müdahalesiz Dr.un Verdiği Son 3 Aylik Süredede Bi Gelişme Olmadi Herdefasinda Regl Oldum Yine...dr.umu Aradim Süremiz Bitii Nezaman Geliyim Dedim..adetimin 3. Günü Yani Bugün çağirdi Muayeneye...önceden Konuştuğumuzda Büyük Ihtimal Laparoskopi Yapacakti..ama Dr.um Laparoskopiyi Biraz Erteledi..ilaçla Bi Başlayalim Dedi

Ve Birsürü Ilaç Yazdirdi Klomen - Estrofem - Progestan - Ovitrelle(iğne) Bunlardan Sadece Klomeni Adetimin 5.günü Başlayip 5 Gün Kullanicam.11. Günümdede Tekrar Muayeneye Gidicekmişim..diğerlerini şimdilik Başlamiyosun Dedi..anladiğim Kadariyla Ovitrelle çatlatma Iğnesi Herhalde Ama Diğerlerini Anlamadim..okudumda Ne Işe Yarar çikaramadim..cadiarzu

Bi Bilginiz Varmi Canlarim Neler Olacak Bana Bundan Sonra Nasil Ilerliycek Tedavim...????

canim benim ya isallah seninde en yakinda hamis olacagini duyacaz isallah hersey gonlunce olur canim arkadasim benim

amin canım yaaa..benimde ilk tedaviye başlayışım..içimde inanılmaz bi heyecan var..inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz a.s.
bütün çabamız gelecek yaramazlar için zaten.cnm içindeki isteği ve heyecanı tedavin boyunca kaybetmem dileğiyle.benm için her ay yeni bi umut heyecan.bununla yaşıyorum.

SUDENAZ CIM...hiçbir tedaviye cevap veremiyecek durumda arkadaşlarımız var aramızda.spermi yetersiz olanlar...2-3 kerre tüpbebek denenenler var...şükür halimize...beterin beteri vardır herzaman...sen bizlere yine liste yapmaya devam et...yakında ay çok midem bulanıyor..test çift çizgi...dr.um dinlen dedi.falan diye yazmaya başlarsın.gör bak.a.s.

canım ya umarım hersey ıstegın gıbı yolunda gider sen her zaman morelını yuksek tut
senınde guzel haberlerini almak ve tebrık yagmuruna boğmak ıcın beklıyoruz..
en kısa sure ıcınde melegıne kavusman dileğiyle :))

Allah yardımcın olsun canım , işlerin rast gitsin. Tedavin başarılı ilerleyip , Allah'ım tez zamanda seni bebek sahibi yapsın inşallah arkadaşım. a.s.

Allah yardımcın olsun arkadaşım hakkına hayırlısı neyse Mevlam onu nasip etsin bol bol dua et ve ilaçlarını zamanında al başkada yapacak birşey yok gerisi Allaha kalmış tatlım öpüyorum

destekleriniz için hepinize çok teşekkürler..inanılmaz moral oluyosunuz benim için...Rabbim hepimizi tez zamanda bebişlerimize kavuştursun..a.s. a.s.

Sudenaz Canim Günaydin.... Hadi Hayirlisi Olsun Diyelim Sakin Stres Yapma Inşallah Herşey Iyi Gelişir De En Kisa Zamanda Hamiş Kalirsin Tatlim Allah Isteyen Herkeze Versin Inşallahhhh...

DIKKAT DIKKAT
arkadaşlar ben ilaçsız hiç bir şekilde adet olamıyorum .. benımde fsh ım hipofiz bezim de ve yumurtalıklarımda sorun var .. 10 yıldır gezmedıgım doktor kullanmadıgım ılaç kalmadı .. bende yıllardır normal yollarla adet gormek ıcın ugrastım 1 yıllık ewlıyım ve cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz..tesaduf sonucu bır doktora gıttım yıllardır kullandıgım cyclo prognova nın bana artık fazla bır etkısı olmadıgını hemde cocuk sahıbı olmama en gel oldugunu olursa bıle dusurecegını soyledı( baska bır doktor ıse bu ılacı ısrarla kullanmam gerektıgını belırtmıstı )... benım yumurtalıklarıma ve rahmıme baktı normal boyutlarından kucuk oldugunu gordu bunları ılaclA buyutebılecegımızı ve hamıle kalabılecegımı hormonlarımın normal degerler sevıyesıne gelecegını .. ilaç kullanmama bır daha gerek kalmayabılecegını soyledı...

not:: rahmın boyutlarının kucuk olması saglıklı bır kadında bıle dusuk yaptıracagını soyledı cunkı bebek buyudukce rahme sıgmayarak dusermıs arkadaslara onerım bosa zaman ve ılac tedavılewrıne baslamadan bu konuyuda gozardı etmemelerı ve rahımlerını boyutlarına baktırmaları ....

Bu arada rahım buyutmek ıcın estrofem, adet olabılmem ıcnde yanetkısı daha az olan farlutal verdı ...
Cyclo prognova nın yan etkılerını okudukca dehsete dustum cok uzun sureler kullanılmamaıs gerekne bır ılac oldugunu beyın tımoru ve vucutta bır cok hasar meydana getırebılecegının sıvılce ve tuylenmeye sebep olacagı sacların dokulebılecegı gıbı yan etkılerının agırlıkta oldugu ...

BENDE SENİNLE AYNI DERTTEN MUZDARİBİZM PCO YUM BENDE İLAÇSIZ ASLA ADET GÖREMİYORUM.

HAYIT TOHUMU İÇTİM 1 HAFTA KADAR AMA KASIKLARIMDA ÇOK AĞRIDI ADET GÖRECEKMİŞİM GİBİ AMA TIK YOK BEN HAZIR SUYUNU ALDIM BİR SU BARDAĞININ 1/4 KOYDUM ÜSTNE NORMAL SU YAPTIM..AMA BIRAKTIM ÇOK AĞRIYINCA KAFAM KARIŞTI

SEN HANGİ DR GİDİYORSUN DR İYİ GİBİMİ TEDAVİN BAŞLADIMI? TÜP BEBEK TEDAVİSİMİ...BEN MECİDİYEKÖYDE OTURUYORUM...BENDE İSTİYORUM YA ARTIK
KENDİMİ SENLE KADER ARKADAŞI GÖRDÜM. ÇÜNKÜ GERÇEKTEN AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUZ SADECE FARLUTALLA ADET GÖREBİLİYORUM.

ARKADAŞIM İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM sositososito

Sudenazım canımm senin hamişkalmanı o kadar çok istiyorumkkii.Hadii hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruzzopuyorumnanaktan

X