Sonunda TEDAVİYE Başlıyorummmm!!1

SUDENAZ222

evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
6.490
37
39
slm Kizlarrrr

Doğal Yolla Müdahalesiz Dr.un Verdiği Son 3 Aylik Süredede Bi Gelişme Olmadi Herdefasinda Regl Oldum Yine...dr.umu Aradim Süremiz Bitii Nezaman Geliyim Dedim..adetimin 3. Günü Yani Bugün çağirdi Muayeneye...önceden Konuştuğumuzda Büyük Ihtimal Laparoskopi Yapacakti..ama Dr.um Laparoskopiyi Biraz Erteledi..ilaçla Bi Başlayalim Dedi

Ve Birsürü Ilaç Yazdirdi Klomen - Estrofem - Progestan - Ovitrelle(iğne) Bunlardan Sadece Klomeni Adetimin 5.günü Başlayip 5 Gün Kullanicam.11. Günümdede Tekrar Muayeneye Gidicekmişim..diğerlerini şimdilik Başlamiyosun Dedi..anladiğim Kadariyla Ovitrelle çatlatma Iğnesi Herhalde Ama Diğerlerini Anlamadim..okudumda Ne Işe Yarar çikaramadim..cadiarzu

Bi Bilginiz Varmi Canlarim Neler Olacak Bana Bundan Sonra Nasil Ilerliycek Tedavim...????

slm sudecim canim insallah hayirli haberlerini aliriz artik
.bak tedaviyede balamissin eminim en kisa zamanda hamis olcaksin.bu ilcalari ben anlamiyorum bu konuda bi bilgim yok.kedine iyi bak dualrim seninle:içelim::içelim::içelim:

slm sudecim canim insallah hayirli haberlerini aliriz artik
.bak tedaviyede balamissin eminim en kisa zamanda hamis olcaksin.bu ilcalari ben anlamiyorum bu konuda bi bilgim yok.kedine iyi bak dualrim seninle:içelim::içelim::içelim:

iyi dileklerin için çok sağol canım...inşallahhhh herşey yolunda gider a.s.

canım bende anlamıyorum bu ilaç mevzuusundan ama eminimki iyi olacak senin için hayırlısı olsun mümkün olduğunca sitres yapıp kendini yorma sana yeter inş burdan güzel haberlerini alırız en kısa zamanda hepimizin dileği anne ollmak demi canım allah ın izniyle....a.s.

sudenazcım inşallah canım butedavi etkisini gösterirde biran önce bebişine kavuşrsun.......

sudenazzz canım bu tedavi sürecinde allaha emanet ol hadi hayırlı olsun inşallah .en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

sudenazz canım;
inşallah iyi haberlerini alırız.ama lütfen stres ve kötü enerji yok tamam mı canım?

canlarım çok sağolun..valla içimde acayip bi heyecan var...dediğiniz gibi stresten uzak durmaya çalışıyorum..inşallah bi sorun çıkmaz..umudum çok büyük bu sefer...rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın .....

canım tedavin hayırlı olsun inşallah tez zamanda müjdeli haberini alırız progestan bildiğim kadarıyla düşüğü önlüyor.

canım benim hakkında hayırlısı ne ise ALLAH onu versin tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah.
sen moralini her zaman yüksek tut.

canım hakkında hayırlısı herşey gönlünce olsun inşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda

hadi hayırlı olsun canım allah gönlüne göre versinyerimseniben kucağını en kısa zamanda doldursun işallah:emir_bebek:

tatlım progestanı ben kullandım,hamileliğin 5.haftasında lekelenmelerim oluyordu,progesteron hormonunu düzenleyen bir ilaçmış,çok faydasını gördüm,daha tedavi için de erken değil mi?bir yılı doldursaydın,ben 8. ayımda tutturdum,allah en kısa zamanda kucağına bebişini verir inşallah

canım benim zamanında çok riskli bi ameliyat geçirdim...ve şuan bu bana sorun çıkartıyor..dr.da sağlığım açısından hamile kalmamın iyi olacağını söyledi..bunları geç ben çok istiyorum..bu 9.denemem olacak..bu arada bi tüpümde biraz tıkalı...tşk..ama benim ne adet düzensizliğim var nede hormonlarında bi sorun var..herşey normal...:uhm:

sudenaz canım dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın
inan çok içten diliyorum
çünkü gerçekten çok zor bişey
yani seni birazda olsa anlıyorum
Ve bol şans diliyorum

slm Kizlarrrr

Doğal Yolla Müdahalesiz Dr.un Verdiği Son 3 Aylik Süredede Bi Gelişme Olmadi Herdefasinda Regl Oldum Yine...dr.umu Aradim Süremiz Bitii Nezaman Geliyim Dedim..adetimin 3. Günü Yani Bugün çağirdi Muayeneye...önceden Konuştuğumuzda Büyük Ihtimal Laparoskopi Yapacakti..ama Dr.um Laparoskopiyi Biraz Erteledi..ilaçla Bi Başlayalim Dedi

Ve Birsürü Ilaç Yazdirdi Klomen - Estrofem - Progestan - Ovitrelle(iğne) Bunlardan Sadece Klomeni Adetimin 5.günü Başlayip 5 Gün Kullanicam.11. Günümdede Tekrar Muayeneye Gidicekmişim..diğerlerini şimdilik Başlamiyosun Dedi..anladiğim Kadariyla Ovitrelle çatlatma Iğnesi Herhalde Ama Diğerlerini Anlamadim..okudumda Ne Işe Yarar çikaramadim..cadiarzu

Bi Bilginiz Varmi Canlarim Neler Olacak Bana Bundan Sonra Nasil Ilerliycek Tedavim...????

canım klomenle yumurtalarını geliştirip büyümelerine bakacak drun o yüzden 11. gün seni çağırdı...yumurtaların yeterli büyüklüğe gelincede çatlatma iğneni yapıyorlar....çatlatma iğnesi prengly olarak geçiyo ovitrelleyi duymadım...ama klomen ve çatlatma iğnesi üstüne ihtisas yaptım sayılır....progestanıda genelde düşük tehdidi olanlara ve bu progestan hormonu düşük olanlara veriyolar...inşallah tedavin olumlu sonuç verir canım....

canım Klomenle Yumurtalarını Geliştirip Büyümelerine Bakacak Drun O Yüzden 11. Gün Seni çağırdı...yumurtaların Yeterli Büyüklüğe Gelincede çatlatma Iğneni Yapıyorlar....çatlatma Iğnesi Prengly Olarak Geçiyo Ovitrelleyi Duymadım...ama Klomen Ve çatlatma Iğnesi üstüne Ihtisas Yaptım Sayılır....progestanıda Genelde Düşük Tehdidi Olanlara Ve Bu Progestan Hormonu Düşük Olanlara Veriyolar...inşallah Tedavin Olumlu Sonuç Verir Canım....

benim Hormon Testlerim Normal çikti..niye Verdiki Progestan..hem Zaten şimdi Kullanma Dedi..ne Zaman Kullancağimi Söyliycekmiş..bu Estrofem Adli Ilaci Kimse Kullanmamişmi Yavv Buda östrojen Içerikli Bi Ilaçmiş...

Diyorum Acaba çatlatma Iğnesinden Sonra Bu Ilaçlarla Destek Sağlamak Amaçlimi Verdi

hayırlı olsun canım ılaclarını pek bılmıyorum ama butun kalbımle bu tedavının sana hayırlı saglıklı bır bebıs getırmesını dılıyorum.ALLAH hepımızın yuzunu guldursun ıns.a.s.:nazar:

pregosteron hamişlerde düşük tehlikesi olduğunda veriliyor
ama bu arada hamişliğine kolaylaştırdığını biliyorum cnm
yani klomenle yumurta gelişimine bakacak yeterli boyuta geldiğindede o dediğin iğne ile çatlatacak
ve eşide problem yoksa normal ilişki verecek ve sonrasında pregestorın ve östrojenle hamiş kalabilmeni destekleyecek ....allah şifa versin allah tez zamanda bebeğini versin
ben 11 aydır uğraşıorum.....ikinci aşılamam için strat verdik iğnelerimi oluyorum
ama çok zor 2 günde bir sürekli doktordayım....allah uğraştırmasın cnm

X