• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Seçebildik...

süper cnm hayırlı olsun :71:

Çok güzelmiş hayırlı olsun fiyatıda baya uygun geldi bana bizde davetiye bakıyoruz ama güzel ve şık istiyorsan 100 tanesi 100 liradan başlıyo baya uyguna yaptırmışsınız çok güzel.senin davetiyecinin internet sitesi varsa veya telefon no işletmenin adı ulaşmak için.Mutluluklarr....

Çok teşekkür ederim kızlar.Beğenmenize sevindim.Bedaliza ben cağaloğlundan baktım davetiyeye dediğin gibi güzel modeller gerçekten pahalı bu masraf döneminde insanın bi kağıt parçasına verdiği o kadar para zoruna gidiyor.Sirkecide cağaloğluna doğru yürürken sağda bir hanın içinde renk matbaaya yaptırıyoruz biz orda baya var zaten davetiyeci mutlaka gönlüne göre bulursun..Dilersen adreside veririm ben Kolaylıklar.

Canımm çooookk güzelll :) Emin ol doğru bir tercih yapmışsın çünkü hemen hemen aynısı bizim iş yerinden birinin davetiyesi idi.. Çok şık duruyor çok da ağır :)

Canımm çooookk güzelll :) Emin ol doğru bir tercih yapmışsın çünkü hemen hemen aynısı bizim iş yerinden birinin davetiyesi idi.. Çok şık duruyor çok da ağır :)

Teşekkür ederim çiçekim :16::16: o kadar gezdim ki bir an bulamayacağız diye düşündüm ama oldu sonunda benim çok ama çok içime sindi..Sanada yollarım davetiyemden :16::16:

Uzun araryışlar sonunda kendimize göre davetiye bulabildik.Ben davetiyeme aşık oldum diyebilirim umarım sizde beğenirsiniz.
Bu zarf kısmı üzerinde isimlerimiz ve düğün tarihimiz yazılı olacak.Henüz karar veremedim ama belki şarkımızdan bir iki satır birşeyler yazdırabilirim
Eki Görüntüle 196444
Buda iç kısmı püskülden yukarı doğru çekiliyor.
Eki Görüntüle 196443

Sizce nasıl görünüyor kızlar.Eminönünde matbaacının kendi tasarımları imiş.Bu modelin bir küçük boyunu yaptıracağız biz.Kendi tasarımları olduğu için kağıt yazı rengini istediğimiz gibi seçme şansımız oldu.650 tanesini 350 TL ye yaptırıyoruz.

banada bu yerin ismini yerini özel msj atarmısınız acaba...bende çok beğendim gidip görüşmek isterimfiyatıda bana göre uygun bende 500 600 arası bastıracağım için

merak ettiğimden soruyorum
davetiyeleri 1tane veya,10 tane yapıyorlarmı? numune için?
ben geçenlerde sordumda adam bana 50taneden az çıkartmaz daveti dedi.

çok sade asil ve şık bende mayıs da evleniyorum bu tarz bi davetiye istiyorum umarım denk gelir olur çünkü ne kadar istesek de özen göstersek de bazı şeyler malesef hiç de düşündüğümüz gibi olmuyo...

Back