Teşekkür ederim didemcim bende çok beğendim çok aradım ama değdi.Fotodan çok belli olmuyor ama yazı yaldızları filan çok hoş duruyor.
Bize de böyle bir davetiye gelmişti. Çok hoş gerçekten.
Mutluluklar
çok güzel canımmm çok şıkkkben çok beğendimmmm
ay canımmmmm çok beğendiimmmmmm farklı ve şık tam benim beğendiğim tarzda canımm
beğenilerime kaydedeyim davetiyeni canım ozaman saolnişanlımada göstercem bütün beğendiklerimi onunda benimde en beğendiğimiz hangisiyse onu yaptırcaz haziran gibi bizdee
Kaydet tabe. Bunun gibi değil ama buna çok benzeyeni kristal davetiyede var onada bak istersen.Herşeyiniz hazırsa bence şimdiden bakmaya başlayın çünkü fiyatlar artıyor :88::88:
evet canım biliyıom bende bu tarzları beğeniyorum bakalım içlerinden hangisi hoşumuza gitceknişanlımın arkadaşı matbaacı ona yaptırcaz canım oyüzden fiyat aynı acele etmıyoruz yoksa benım gibi hesaplı biri bunu aralıkta yaptırırdı
Teşekkür ederim hepimiz mutlu oluruz inşallah.Tüm kk ailesi davetlibayıldımmmmmm çok şık mutluluklardüğüne davetli miyiz kız?
Bu davetiye anlaştığımız matbaanın kendi tasarımı tatlım kağıdını yazısını istediğin şekilde seçilebiliyordu biz buna karar verdik umarım sende gönlüne göre bulursun benim çok içime sindi.cnm çok güzel çok beğendim benm bir arkadaşımda bunu kırmızısını yaptırdı kendide ve püskülü sarı idi çok beğendim çok şık olmuştu buna bayıldım sade şık ve asil olmuş hadi şimdiden hayırlı yuğurlu olsunn cnm bbenmmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?