• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Seçebildik...

BenSource

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
880
2
0
İstanbul
Uzun araryışlar sonunda kendimize göre davetiye bulabildik.Ben davetiyeme aşık oldum diyebilirim umarım sizde beğenirsiniz.
Bu zarf kısmı üzerinde isimlerimiz ve düğün tarihimiz yazılı olacak.Henüz karar veremedim ama belki şarkımızdan bir iki satır birşeyler yazdırabilirim
$Fotoğraf0052.jpg
Buda iç kısmı püskülden yukarı doğru çekiliyor.
$Fotoğraf0049.jpg

Sizce nasıl görünüyor kızlar.Eminönünde matbaacının kendi tasarımları imiş.Bu modelin bir küçük boyunu yaptıracağız biz.Kendi tasarımları olduğu için kağıt yazı rengini istediğimiz gibi seçme şansımız oldu.650 tanesini 350 TL ye yaptırıyoruz.

cok sade ve asıl olmus ben cok ama cok begendım o puskul ayrı bır hava katmıs cok zengın olmus yanı:)cok begendım canm ben :):52::52::52::52::52::52::52::52:

Teşekkür ederim didemcim bende çok beğendim çok aradım ama değdi.Fotodan çok belli olmuyor ama yazı yaldızları filan çok hoş duruyor.:1::1:

Bize de böyle bir davetiye gelmişti. Çok hoş gerçekten.
Mutluluklar

Teşekkür ederim beğenmene sevindim.Sen evlendin ama hala düğün hazırlıkları kısmında görüyorum seni bi süre sonra bağımlılık yapıyor sanırım herşey bitse bile kopamıyoruz :66::66:

beğenilerime kaydedeyim davetiyeni canım ozaman saol:16: nişanlımada göstercem bütün beğendiklerimi onunda benimde en beğendiğimiz hangisiyse onu yaptırcaz haziran gibi bizdee:16::16:

beğenilerime kaydedeyim davetiyeni canım ozaman saol:16: nişanlımada göstercem bütün beğendiklerimi onunda benimde en beğendiğimiz hangisiyse onu yaptırcaz haziran gibi bizdee:16::16:

Kaydet tabe. Bunun gibi değil ama buna çok benzeyeni kristal davetiyede var onada bak istersen.Herşeyiniz hazırsa bence şimdiden bakmaya başlayın çünkü fiyatlar artıyor :88::88:

Kaydet tabe. Bunun gibi değil ama buna çok benzeyeni kristal davetiyede var onada bak istersen.Herşeyiniz hazırsa bence şimdiden bakmaya başlayın çünkü fiyatlar artıyor :88::88:

evet canım biliyıom bende bu tarzları beğeniyorum bakalım içlerinden hangisi hoşumuza gitcek :16: nişanlımın arkadaşı matbaacı ona yaptırcaz canım oyüzden fiyat aynı acele etmıyoruz :16: yoksa benım gibi hesaplı biri bunu aralıkta yaptırırdı:1::1::1:

evet canım biliyıom bende bu tarzları beğeniyorum bakalım içlerinden hangisi hoşumuza gitcek :16: nişanlımın arkadaşı matbaacı ona yaptırcaz canım oyüzden fiyat aynı acele etmıyoruz :16: yoksa benım gibi hesaplı biri bunu aralıkta yaptırırdı:1::1::1:

O zaman aceleye gerek yok arayışa devam :1::1:

cnm çok güzel çok beğendim benm bir arkadaşımda bunu kırmızısını yaptırdı kendide ve püskülü sarı idi çok beğendim çok şık olmuştu buna bayıldım sade şık ve asil olmuş hadi şimdiden hayırlı yuğurlu olsunn cnm bbenmmm::64::64::64::64::64:

bayıldımmmmmm çok şık mutluluklar:nazar: düğüne davetli miyiz kız?:9:
Teşekkür ederim hepimiz mutlu oluruz inşallah.Tüm kk ailesi davetli :kkk::kkk:

cnm çok güzel çok beğendim benm bir arkadaşımda bunu kırmızısını yaptırdı kendide ve püskülü sarı idi çok beğendim çok şık olmuştu buna bayıldım sade şık ve asil olmuş hadi şimdiden hayırlı yuğurlu olsunn cnm bbenmmm::64::64::64::64::64:
Bu davetiye anlaştığımız matbaanın kendi tasarımı tatlım kağıdını yazısını istediğin şekilde seçilebiliyordu biz buna karar verdik umarım sende gönlüne göre bulursun benim çok içime sindi.

Çok güzelmiş hayırlı olsun fiyatıda baya uygun geldi bana bizde davetiye bakıyoruz ama güzel ve şık istiyorsan 100 tanesi 100 liradan başlıyo baya uyguna yaptırmışsınız çok güzel.senin davetiyecinin internet sitesi varsa veya telefon no işletmenin adı ulaşmak için.Mutluluklarr....

Back