Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda saçlarımı altın karamele boyadım...buyrun resimlere.....

ah canım yaa senin durum epey karışmış.ama altın karamelin o kızıllıkları kapıcanı hiç sanmıorum..
daha fazla yıpratma saçını gülüm bi kuaförden yardım almanı tavsiye ederim..

cnm sirkeyi deniycem ama boyalı saçlara sirke kullanılmaz diye biliyodum

bilmem ben kullanıyorum,bi sıkıntısını görmedim
neden öyl edemişlerki??

Evet aynen öyle oldu işe yaramadı denedim olmadı Kuaförlerden o kadar çektimki anlatamam.. Şu birkaç gün içinde verdiğim boya paralarıyla iyi bir kuaföre gitsem denk gelirdi çünkü 2'şer kutuyla boyuyorum ama mesele iyi kuaför bulamayıp güvenemememden kaynaklanıyoo.. En son yaptırdığım röflede zaten pigmentleri ölmüş saçımın dolayısıyla boya sadece diplere tutuyoo uçlar yıkandığı an akıyooo Bugünde aşk alevi aldım, 6 numaralar daha koyu oluyoo kahve yapacağıma madem dipler kırmızıyken kızıl olsun dedim bakalım yarında onu boyuycam, saçımın içine ettim resmen.. Çok sağol bu arada.. Valla sağlıklı saç gibisi yok, açık renk röfle gibi işlemler saçları mahfediyooo...

bence cok guzel olmus sakin degistiremeyin. benim uzun zamandir isteyipde cesaret edemedigim bir renk teninizlede uyum saglamis...

Ben çok feci beğendim , umarım eşinize uyup değişmemişsinizdir tüm yorumları okuyamadım çünki
Güle güle kullanın , saçlarınızında maşallahı var çok sağlıklılar

Vay anasını sayın seyirciler. Sen şahsen bizzat kendin mi yaptın yani bu işi.:82:
Valla süper olmuş.
Ben daha evde kendi başıma saçımı boyayamıyorum, her defasında eltimin başının etini yiyorum gel boya diye

bence cok guzel olmus sakin degistiremeyin. benim uzun zamandir isteyipde cesaret edemedigim bir renk teninizlede uyum saglamis...
çok saol canımmm

Ben çok feci beğendim , umarım eşinize uyup değişmemişsinizdir tüm yorumları okuyamadım çünki
Güle güle kullanın , saçlarınızında maşallahı var çok sağlıklılar
:26::26::26::26::26:
çok saol...

bronz kahve harika olmuş, ama saçlar da bir o kadar parlak ve sağlıklı görünüyor .
teşekkür ederim....

vallaaa kendim yaptım...
eccük yetenekliyim sanırsam galiba...

canım saçların maşallah çok güzel ve kaliteli...o yüzden de muazzam olmuş rengin...bende yıllardır palette den şaşmam..şuan benimde saçlarım karamel rengi ama senden gördüm yarın bronz kahve yapacağım:) Bronz kahveyi daha çok yakıştırdım sana..güle güle kullan

saol canım teşekkür ederimm

cnm cokkk gusell olmuss hepsii ilki dahada gusel olmus bu hangi markanın saç rengi dun carsıda kac yere sordum ama karemel tonları bulamdım bıde hıc bır markanında karemel tonu yoktu daha onecde bnde karemel yapmıztım ama sımdı altın karemel yapmak istıyorm su ankı sac rengım koyu kahve tabı gıttı gıde acılıo bunun ustune altın karemel yapsam acaba nasıl olur tam tutarmı kızıllık felen olmaz degılmı ayyyy cokk soru sordum bılıorm ama yardımcı olursan canm sevınırmm tesekkrlerr

Birinci resimdeki rengi cok begendim keske koyultmasaydin.bende demek istiorum acaba tutturabilirmiyim?

zemin rengin önemli canım açık renkse tutturabilrsn tabi..

ilk resimler yani gri tişörtle çektirdiklerim palette 7.554 altın karamel.
saçın gitgide açılıo madem rengi muhtemelen tutar ve kızıllık olmaz.

Merhaba

Saçlarınızı boyamadan önceki boyanızın markasını ve nosunu merak ettim mümkünse...güle güle kullanın

canım bronz kahve çok güzel olmuş. ben de en son iki ay önce bronz kahve yapmıştım ama seninkinden biraz koyu oldu çünkü kendi saçlarım koyuydu. bakalım bugün tekrar boyuyacam bronz kahveye. umarım güzel olur haftaya kuzenimin düğünü var çünkü:) bronz kahveye bikez daha boyayınca umarım tam rengi çıkar. bu arada palette yi bulamayanlar bim e baksın derim. çünkü fiyatı hem çok uygun hem de her yerde var. saçını bronz yapanlardan foto istiyorum acilll

Son düzenleme:
canlarım resimleri tekrar yükleyemem çnk maalesef silindi o resimler..
bende açılıo tüm resimler ama anlamadım yanii..

dün ben de nihayet boyadım saçlarımı bronz kahveye. güzel oldu kuaför iyi renk seçmişsin dedi:) biraz kullandıkca daha güzel bi renk oluyo ama. boyamak isteyenlere tavsiye ederim güzel bi ton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…