ah canım yaa senin durum epey karışmış.ama altın karamelin o kızıllıkları kapıcanı hiç sanmıorum..Canım sirke tavsiyesi için teşekkürler mutlaka bende deniycem. Sana bişey danışmak istiyorum dünden belli karşımda ayna mahfoldum, röfle üzerine bakırı tutturamamıştım aylardır hep akıyordu. Dipler tutsada uçlar akıyordu. Dün boya almaya çıktığımda aslında aklımda altın karamel bal köpüğü filan vardı ama ne alakaysa anlamadım loreal açık kor kızıl aldım ve kıpkırmızı oldum. Dünden belli 3. kez yıkadım defalarca şampuanladım. Dipler kırmızı ama uçlar aktı. Şimdi tekrar başa dönüp bu altın karameli alsam acaba diplerdeki kırmızılığıda kaparmı. Yani ilk yıkamada mucize beklemem elbet ama bu saç diplerideki kırmızılıkla şuan dışarı çıkamıyorum o haldeyimBide oksidan'ı 6'lık kullansam acaba daha kalıcı olurmu? Valla resmen krize girdim yaa nasıl çıkcam evden.
cnm sirkeyi deniycem ama boyalı saçlara sirke kullanılmaz diye biliyodum
çok saol canımmmbence cok guzel olmus sakin degistiremeyin. benim uzun zamandir isteyipde cesaret edemedigim bir renk teninizlede uyum saglamis...
:26::26::26::26::26:Ben çok feci beğendim , umarım eşinize uyup değişmemişsinizdir tüm yorumları okuyamadım çünki
Güle güle kullanın , saçlarınızında maşallahı var çok sağlıklılar
teşekkür ederim....bronz kahve harika olmuş, ama saçlar da bir o kadar parlak ve sağlıklı görünüyor.
Vay anasını sayın seyirciler. Sen şahsen bizzat kendin mi yaptın yani bu işi.:82:
Valla süper olmuş.
Ben daha evde kendi başıma saçımı boyayamıyorum, her defasında eltimin başının etini yiyorum gel boya diye
canım saçların maşallah çok güzel ve kaliteli...o yüzden de muazzam olmuş rengin...bende yıllardır palette den şaşmam..şuan benimde saçlarım karamel rengi ama senden gördüm yarın bronz kahve yapacağım:) Bronz kahveyi daha çok yakıştırdım sana..güle güle kullan
Birinci resimdeki rengi cok begendim keske koyultmasaydin.bende demek istiorum acaba tutturabilirmiyim?
cnm cokkk gusell olmuss hepsii ilki dahada gusel olmus bu hangi markanın saç rengi dun carsıda kac yere sordum ama karemel tonları bulamdım bıde hıc bır markanında karemel tonu yoktu daha onecde bnde karemel yapmıztım ama sımdı altın karemel yapmak istıyorm su ankı sac rengım koyu kahve tabı gıttı gıde acılıo bunun ustune altın karemel yapsam acaba nasıl olur tam tutarmı kızıllık felen olmaz degılmı ayyyy cokk soru sordum bılıorm ama yardımcı olursan canm sevınırmm tesekkrlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?