• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda RÜZGAR bebeğimiz doğdu

yildiz.yildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
22
0
86
Çanakkale
Arkadaşlar, 25 Mart gecesi bebeğimiz dünyaya geldi, doğum süreci çok zorlu ve yorucuydu. Ama şuanda allaha şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz. Normal doğum olacaktı maalesef yeterli açılma olmadığı için sezeryanla alındı bebeğim. Doğum sancıları çok fenaydı, ama sezeryan çok kolay oldu, yarım saat içinde herşey bitmişti. Anestezinin etkisi geçince ilk 24 saat çok sancılı oldu, sonra yavaş yavaş ağrılarım bitti. Şimdi bebeğimiz 15 günlük ve tüm sancılardan kurtuldum. Allah herkese nasip etsin dünyanın en güzel şeyi anne olmak.
Şimdi ayrıntılara geçeyim: 54 kilo ile hamile kaldım, 72 kilo ile doğuma girdim, yani normalden fazla kilo almıştım ve depresyondaydım. Bebebğimiz 3.500 gr doğdu. 1 gün sonra hastaneden çıktığımda 65 kilo idim, şimdi bebeğim 15 günlük ve ben 62 kiloyum, bol bol emziriyorum, yediklerime dikkat etmem lazım, 10 kilo daha vermeliyim. Ama bu nasıl olcak bilmiyorum. Sizin tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Tavsiyeye çok ihtiyacım var. Hepinize allah kolaylık versin. Hoşçakalın.

Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kilolarındanda kurtulursun

canım tebriklerrrrr allah analı babalı büyütsün:)
kilonda iyiymiş ya
15 günde 10 kilo gitmiş süper kalanıda yavaş yavaş artıkın acele etme emziriyon:)

Arkadaşlar, 25 Mart gecesi bebeğimiz dünyaya geldi, doğum süreci çok zorlu ve yorucuydu. Ama şuanda allaha şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz. Normal doğum olacaktı maalesef yeterli açılma olmadığı için sezeryanla alındı bebeğim. Doğum sancıları çok fenaydı, ama sezeryan çok kolay oldu, yarım saat içinde herşey bitmişti. Anestezinin etkisi geçince ilk 24 saat çok sancılı oldu, sonra yavaş yavaş ağrılarım bitti. Şimdi bebeğimiz 15 günlük ve tüm sancılardan kurtuldum. Allah herkese nasip etsin dünyanın en güzel şeyi anne olmak.
Şimdi ayrıntılara geçeyim: 54 kilo ile hamile kaldım, 72 kilo ile doğuma girdim, yani normalden fazla kilo almıştım ve depresyondaydım. Bebebğimiz 3.500 gr doğdu. 1 gün sonra hastaneden çıktığımda 65 kilo idim, şimdi bebeğim 15 günlük ve ben 62 kiloyum, bol bol emziriyorum, yediklerime dikkat etmem lazım, 10 kilo daha vermeliyim. Ama bu nasıl olcak bilmiyorum. Sizin tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Tavsiyeye çok ihtiyacım var. Hepinize allah kolaylık versin. Hoşçakalın.

canım gecmıs olsun allah analı babalı buyutsun.bende 12 gun once sezeryanla dogum yaptım.57 ıle hamıle kalıp 83 ıle doguma gıttım.eve geldıgımde 74 kıloydum.su an 68 kıloya dusmusum.12 gunde 15 kılo vermısım.11kılom daha var verılecek.bol bolemzırmeye celısıyorum umarım bu kıloda yakında gıder.

canım Allah analı babalı buyutsun.inşallah bir ömür boyu çok mutlu olur rüzgar bebek.darısı anne olma yolunda ilerleyenlerin başına.kilolarına gelince dert etme onların hepsini rüzgar zaten halledecek :)

geçmiş olsun canım,ALLAH analı babalı buyutsun,kıloları dert etme vucudun 5-6 aya kadar kendını tekrar toparlar.

çok geçmiş olsun alllh analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.kiloları dert etme canım sütünün kalitesi için dengeli beslenmelisin kendini yeterince iyi hissettiğinde egzersiz yaparak kilo vermek çok daha doğru olur

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün işallah. kilolara gelince gülben ergenden duymuştum emzirdiğin için heman öyle kilo veremiyorsun emzirme dönemi bittikten sonra da fazla kilolarını vermek için 1 seneye yayman gerekiyormuş şimdi kilo falan düşünme bence bebişinle bu tatlı zamanların keyfini çıkar annesi

allah analı babalı büyütsün sen bebişini emzirince zaten senden vitamin aldığı için zayıflıyosun inşallah kilolardan kurtulursun bebişinle sana uzun ve tatlı günler geçirmen dileğiyle

Back
X