- Konu Sahibi yildiz.yildiz
Arkadaşlar, 25 Mart gecesi bebeğimiz dünyaya geldi, doğum süreci çok zorlu ve yorucuydu. Ama şuanda allaha şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz. Normal doğum olacaktı maalesef yeterli açılma olmadığı için sezeryanla alındı bebeğim. Doğum sancıları çok fenaydı, ama sezeryan çok kolay oldu, yarım saat içinde herşey bitmişti. Anestezinin etkisi geçince ilk 24 saat çok sancılı oldu, sonra yavaş yavaş ağrılarım bitti. Şimdi bebeğimiz 15 günlük ve tüm sancılardan kurtuldum. Allah herkese nasip etsin dünyanın en güzel şeyi anne olmak.
Şimdi ayrıntılara geçeyim: 54 kilo ile hamile kaldım, 72 kilo ile doğuma girdim, yani normalden fazla kilo almıştım ve depresyondaydım. Bebebğimiz 3.500 gr doğdu. 1 gün sonra hastaneden çıktığımda 65 kilo idim, şimdi bebeğim 15 günlük ve ben 62 kiloyum, bol bol emziriyorum, yediklerime dikkat etmem lazım, 10 kilo daha vermeliyim. Ama bu nasıl olcak bilmiyorum. Sizin tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Tavsiyeye çok ihtiyacım var. Hepinize allah kolaylık versin. Hoşçakalın.
Şimdi ayrıntılara geçeyim: 54 kilo ile hamile kaldım, 72 kilo ile doğuma girdim, yani normalden fazla kilo almıştım ve depresyondaydım. Bebebğimiz 3.500 gr doğdu. 1 gün sonra hastaneden çıktığımda 65 kilo idim, şimdi bebeğim 15 günlük ve ben 62 kiloyum, bol bol emziriyorum, yediklerime dikkat etmem lazım, 10 kilo daha vermeliyim. Ama bu nasıl olcak bilmiyorum. Sizin tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Tavsiyeye çok ihtiyacım var. Hepinize allah kolaylık versin. Hoşçakalın.