• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Sonunda Oldu:)

hemen yazayım cahillikten başlıklarımı parça parça açtım. geldiler önce çay faslı yapıldı babalrımız ilk defa tanıştılar hemen de kaynaşıverdiler.2saat sohbetten sonra kayınpederim istedi babam da hayırlısı olsun dedi:) bana sordu sen ne diyorsun diye ben de siz nasıl istersen dedim. annem ne yani hersek hemen gitcen mi dedi ben de giderim tabi dedi:) herkes kırıldı gülmekten.güzel bi akşamdı yani. 3 gün sonrada sözümüz kesildi şimdi nişan tarihi kararlaştırmaya çalışıyoruz

Allah bana da o gunleri böyle kolayca atlatmayı nasip etsin hepimize amin:))) ya canım ben aileler birbirleriyle daha tanışmadı, daha tek tek tanışcaz bu hafta ama ben şu anda bile manyak telaşlıyım. oy oyyy.

Tebrikler bu arada çok tebrikler. Allah hiç ayırmasın Nazarlardan saklasın.

Allah bana da o gunleri böyle kolayca atlatmayı nasip etsin hepimize amin:))) ya canım ben aileler birbirleriyle daha tanışmadı, daha tek tek tanışcaz bu hafta ama ben şu anda bile manyak telaşlıyım. oy oyyy.

Tebrikler bu arada çok tebrikler. Allah hiç ayırmasın Nazarlardan saklasın.
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah sende kolayca atlatırsın hiç telaş yapmaya gerek yok ki bunu ben söylüyorum neredeyse sözüm erteleniyordu ama bak hala rahatım yerimseniben

Back