Kız İsteme Sonunda Oldu:)

mayaiolp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
935
6
96
hanımlar bilenler bilir birkaç ay önce bir derdim var başlığına bir konu açmıştım insan kardeşine bunu nasıl yapar diye. ailem ablamın rızası olmadan evlilik yolunda bi adım atmama izin vermemişti.sonunda herşey tatlıya bağlandı 6 ay bekledik ama değdi.herşey de bir hayır varmış. allem ettim kallem ettim sonunda geçen hafta sonu sevgilimin annesi yengeleri ve teyzeleri oturmaya geldi pardon beni görmeye:) annem her zamanki gibi tepkili yaklaştı onlar gelmeden bikaç gün önce moralimi bozmayı başardı ama hanımlar geldiğinde sanki söylediklerine pişman olmuş gibiydi. o kadar çok mutluyumki bunu sizinle paylaşmak istedim.daha yolun çok başındayız sanırım şimdi de bizim onlara gitmemiz gerekiyor ve sonra isteme olacak.bu olaylar hakkında pek bilgim yok bakalım hepsini öğreneceğim sırayla. Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah.

allah mutluluğunu daim etsin canım inş. çok mutlu olursun opuyorumnanaktan

Resim de olsaydı ya
boshayallersmile
Allah mesut etsin.

teşekkür ederim. inan resim çekmek aklımızaa bile gelmedi daha ilk kez tanıştıkları için elim ayağıma dolandı getirdikleri pastayı bile çekmeyi unutmuşum ama çiçeğimi koyabilirim

Eklentiler

• $Fotoğraf-0053.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 129
Canımm çook çook çok sevindim senin adınaa buda bi adımmm yakında isteme ve söz haberlerini duyarız inş. Hayırlısı olssun..ne güzel atlatmıssın bu günü benimde haziranda gelicekler kadınlar ailemle kadınlarla tanışmaya yanii sonrada isteme olucakk inş.

inşallah sen de çok çabuk atlatırsın opuyorumnanaktan

bu arada bu dönemleri atlatmış olanlardan rica ediyorum yardım edin. mesela bu hafta sonu büyük ihtimal biz gideceğiz giderken ne götürmek gerekir,adet olan bir şey var mıdır?

öncelikle hayırlı olsun a.s.
söz nişan haberlerini de paylaşırsın inş. :)
yakın zamanda sözlendim biz gittiğmizde tatlı götürmüştük
özel bişi götürmedik :1hug:

annem de baklava götürelim dedi zaten çok fazla seçenek de yok en kısa zaman da bildiririm söz haberimiziboshayallersmile

aaa yine istemeden önce kız tarafının iade-i ziyareti :bbo:

hayırlı olsun, mutluluklar dilerimhihoyyyt

çok sevindim
herşey Allahın izni ile yoluna girer
Rabbim sevenleri korusun....

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. çok zormuş bu işler ya bugün giderken giymek için kıyafet aldım kendime.bir de sözde damada tepsi içinde mendil ve çorap verilirmiş onlara baktık şimdi tepsi yerine sandık modaymış 60 lira dediler biraz pahalı ama çok şık bişey sandık da kullanışlı görünüyordu.

delikafadulden istemeye gelmelerine 5 saat kaldı ben niye bu kadar rahatım ya biri beni heyecanlandırsın delikafadulden

cnm bende de heyecan yoktu ama zil çalındığında kalbim yerinden çıkacaktı :) inş dün güzel geçimiştir iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…