sonunda odam ve tek kalmak..

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar çoğunuzda aynı sorun vardır eminim. ablayla aynı odayı paylaşma konusu yani. sonunda ablam mutlu ilişkisini taçlandırıyo 2 ay sonra ve evleniyo, odamı başka bir odaya taşıyıp, kendim dekore edicem boyasından eşyalarına halısına kadar bayılırım öyle uğraşmaya ama çokta kararsız bi yapım vardır onun için siz sevgili şekerciklerimden fikir almak istedimm gardrbumu vs. beyaz düşünüyorum boy aynalı şööle sürgülü olanlardan. kısacası şöle anlatiyim, mobilyalar beyaz olucak, duvar rengimi ilk önce filli boyanın çok güzel bi pembesi vardı canlı bi renk ona boyatmayı düşündüm. daha sonra aklıma bir fikir geldi ve iki renkli yaptırasım geldi fuşya ve pembe tonu. sizce nasıl olur. ben pembe delisiyim fuşyayıda severm çünkü. çok canlı olmalı. bu yüzden sizinde fikrinize ihtiyacım var o beğendiğim pembe rengide ekliyim kızlar:92: bide fuşyayıı:26: ay çok yazdım

Eklentiler

• $pembe-yatak-odasi.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 1.051
  • $fuşya renk yatak odası.webp
    24 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
kesinlikle pembe boyat canım pembenin tonu çok güzel
fuşyayla ikisi birbirini boğrmı acaba
en güzel günlerini yaşa inşaallah odanda canım benim.

ilk resimdeki renk daha guzel ve agir diger pembe cok cocuksu...tabi benim fikrimm

Acaba benim kardeşimde böyle sevinir mi ablam gidiyor,ev bana kaldı diye...

Konuya gelirsek tabii ki fuşya.Diğeri çocuk odası gibi...

Acaba benim kardeşimde böyle sevinir mi ablam gidiyor,ev bana kaldı diye...

Konuya gelirsek tabii ki fuşya.Diğeri çocuk odası gibi...

ben ablamı sevmediğimden dolayı değil 5 senedir beraber olduğu biriyle evlenmesi, bi de artık ışıkları açtığımda kapat şunu diye bağıran bi tatlı bela olmucak diye seviniyorum örneklerden sadece biri:) çifte mutluluk yani. bende fuşya üzerine yoğunlaştım. bu arada herkes aşık olduğu kişiyle evlenme gibi büyük bi mutluluğa kavuşur inşallah

kusum ılk renk cok guzeelll duvarları komple ole yapıp pembe duvar stickerıda yapabılırsın aslıında:44:

aaa ilk renge bayıldım çok asil duruyor ama 2. si çocuksu ve ikisi birlikte bence hoş durmaz ilk renk duvarlar ve beyaz mobilya müthiş olur canımm

Kesinlikle fuşya tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…