• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük odama hangi pembe tonu boyamalıyım çok kararsızım yarın boyanacak yardmm:))

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
kızlar merhaba yarn yeni tşıncağımız evde badana yapılacak.

Benim odamda ufak biraz, sadece bi duvarını canlı bir pembeye boyatmak istiyorum fuşya gibi.

marshall filli boya vs renk kataloglarının hepsine baktım istediğim gibi bi bulamadım katalogta farklı duruo duvarda farklı duruo ya..

ben şöle aşağıdaki resimlerdeki gibi canlı bir pembe istiyorum.. evlerinin bir odasını canlı bir pembeye boyatanlar vs varsa hangi marka olduğunu ve rengin adını/numarasını yazabilirlerse çok sevinirim :)) resimde eklerseniz harika olurr:9:

ben tam böle istiorum ama hangi marka ve numara boyatmalıyım bilemedim

$tumblr_m2wed1h6Dc1r5j2ago1_500.webp

Odan ufak diyosun. Açık renkler kullanman odanı daha ferah yapar. Toz pembe tonu boyayabilirsin mesela..

Odan ufak diyosun. Açık renkler kullanman odanı daha ferah yapar. Toz pembe tonu boyayabilirsin mesela..

toz pembeyi sevmiorum bebek odası gibi. Zaten 3 duvarım kırık beyaz olucak, sadece bir duvarım canlı bir pembe olucak :) o lüksümdende vazgeçemem odam dar diye :)

Back
X