cevap yazmışsınız çok teşekkür ederim.masa sandalye ararken görmüştüm gerçekten çok güzel ürünler siz kullandığınıza göre kaiteli sanırım.nedense netten alışveriş yapmaktan hep çekiniyorum.bu arada ben cevap yazmakta geçitim özür dilerim, temizlik yapmaktan 10 gün olmuş nete giremiyorumsıfır ev temizlemek çok zormuş üstelik ben çalışmıyorum birde çalışsaydım hepten halim kötüydü...yer seramiklerimi çok beğenerek aldım ama çok pişmanım bulduğum yere yorum yazayım benden başka bayanlar en azından o seramikten almasınlar.vitranın pompei serisininden aldım çok kötü bildiğiniz zımpara hiçbirşekilde temizlenmiyor,özelikle derz lekeleri hiç çıkmıyor.bulaşık süngeri ile denedim olmadı sünger eridi gitti,bulaşık teli aldım o bile işe yaramadı tel parçalandı lekeler çıkmadı.vitra pompei canını seven kimse almasın.
Ben de netten almadım. Ben çok şişmanın, öyle iyice oturup denemeden, rahat edebileceğimden(ve de içine sığabileceğimden

Benim de yer karolarım vitra pompei (beyaz), ama bir şikayetim yok. Işık vurduğunda hele çok güzel parlıyor. Şansıma olacak derz lekesi yok bende. Derz yapıldıktan sonra önce fırçalamak gerekiyormuş, onu yaptınız mı? Ondan sonra da 3-4 kere kova kullanmadan bez kirlendikçe direkt akan suyun altında bezi sabunlayıp, kirini akıtıp sırf su ile sildirdim (6-7 tane bez hazırlayıp yaptım tabi bu işi). Daha sonra kovada sabunlu su vs. faslına geçtim.
Artık, haftada bir yardımcım siliyor, arada arap sabunu döküp fırçalıyor. Ben de günlük olarak, ayağımla bir mikrofiber bez yürütüyorum. Sabunlu bırakmıyorum, en son bir de normal su ile siliyorum. Sildiğim bezi yıkadığımda kirli su çıkmadığına göre de bu taş temizlenmiştir artık sonucuna varıyorum. İçindeki siyah minik noktalar nedeniyle mi pis gözüküyor gözünüze acaba?
Ben arap sabunu ve biraz çamaşır suyu dışında bir temizlik maddesi kullanmak ihtiyacı hissetmedim. Aslında bunlar seramik değil porselen olduğu için benim eski seramik yer karolarıma göre daha bile kolay kirini atıyor. Siz bir ilk temizlik yorgunluğunu atın da ondan sonra belki yine sevmeye başlarsınız yer karolarınızı.