• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Sonunda Mutfağımı Yaptırdım

sena01

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.406
15
358
Muğla
Bir küsür senedir ha yaptırdım, ha yaptıracağım dediğim mutfağım bitti en nihayet. Yaşanan evde tadilat yaptırmak çok zor, ama karı-koca yeni mutfağımızdan yana çok memnunuz.

Tüm dolaplar PVC (Membran) yapıldı. Resimlerde renkler biraz koyu durdu sanırım, üstler mat beyaz, altlar parlak mürdüm, duvarlarım da eflatun. Baza ve süpürgelikler krom oldu. Tazgah ve alnı çimstone-lapland.

Eklentiler

• $IMG_0912.webp
    $IMG_0912.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 1.920
  • $IMG_0920.webp
    $IMG_0920.webp
    13 KB · Görüntüleme: 1.886
  • $IMG_0914.webp
    $IMG_0914.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 1.761
  • $IMG_0916.webp
    $IMG_0916.webp
    19 KB · Görüntüleme: 1.759
  • $IMG_0918.webp
    $IMG_0918.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 1.663
  • $IMG_0913.webp
    $IMG_0913.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 1.695
Son düzenleme:
Hepinize çok teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

Neden 2 buzdolabı olduğuna gelince, bu ev emlak bankası evlerinden ve onlarda mutfakta buzdolabı da oluyor. Ev çok sıcak ve balkon da olmadığı için (24. kattayız), soğan, patates herşey buzdolabında durmazsa hemen bozuluyor, dolayısıyla 2. bir dolap bana çok kolaylık sağlıyor.

Bulasik makinesi olayini iyi dusunmussun aslinda hemen egilme geregi duymadan yerlestir kolay oluyordur. Guzel gunlerde kullan.

bende çok beğendim güle güle kullanın bulaşık makinesi olayı süper

cnım cok şık olmuş yaaa benımde boyle mutfagım olsa keşke. kucuk fırını koydugun yer ne guzel olmuş.. kullanışlı maşallah. mutafk dıktortgen benımkı gıbı . bu sekılde daha kullanışlı olmuştur. gule gule kullan canım ne kadara mal oldu acaba?

cnım cok şık olmuş yaaa benımde boyle mutfagım olsa keşke. kucuk fırını koydugun yer ne guzel olmuş.. kullanışlı maşallah. mutafk dıktortgen benımkı gıbı . bu sekılde daha kullanışlı olmuştur. gule gule kullan canım ne kadara mal oldu acaba?

Çok teşekkür ederim, senin daha da güzeli olsun. O fırın koyduğum yeri ben de çok sevdim. Orası masa yüksekliğinde. Mutfakta yemek yenmiyor bizim evde malesef, ama futbol maçları ve yorumları sırasında ben hemen oraya kaçmak niyetindeyim.

Mutfak, tezgah hariç 12.000 tuttu. Ama benimki pek ufak bir mutfak sayılmaz, uzun kenarlar 5er metre. Bir de epeği fazla çekmecem var, onlar normal dolaplara göre daha pahalı oluyor.

Bulasik makinesi olayini iyi dusunmussun aslinda hemen egilme geregi duymadan yerlestir kolay oluyordur. Guzel gunlerde kullan.

bende çok beğendim güle güle kullanın bulaşık makinesi olayı süper

Evet, yaş ilerledikçe eğilmek zorlaşıyor. Ben de bu tip dolaabı seneler önce görüp yapılacaklar listeme eklemiştim, kısmet bugüneymiş.

çok şık ve kullanışlı bir mutfak olmuş bence de iyi günler de güle güle kullanın..

hayırlı olsun mutlu günlerde kulanın. bulaşık makinesi rafı bana da fikir oldu:)

mürdüm beyaz mutfak bu sene çok moda. bi çok mutfak markasında görmüştüm hatta koçtaş'ta bile var. modayı takip ediyorsunuz demek ki :)) güle güle kullanın mutfağınızı

Hepinize çok teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

Neden 2 buzdolabı olduğuna gelince, bu ev emlak bankası evlerinden ve onlarda mutfakta buzdolabı da oluyor. Ev çok sıcak ve balkon da olmadığı için (24. kattayız), soğan, patates herşey buzdolabında durmazsa hemen bozuluyor, dolayısıyla 2. bir dolap bana çok kolaylık sağlıyor.
:53::53::53::53::53::53::53::53::53:24.kat mı?cam filan nasıl siliniyo?ayy ben çok korkarım arkadaşım pencerelere dikkat edin nolur!!!!!:53::53:

çok şık ve kullanışlı bir mutfak olmuş bence de iyi günler de güle güle kullanın..

hayırlı olsun mutlu günlerde kulanın. bulaşık makinesi rafı bana da fikir oldu:)

Çok teşekkür ederim, boyu boyuma, huyu huyuma uygun bir mutfak oldu gerçekten.
Benim bulaşık makinesi yerden 60 cm yüksekten başlıyor, altta 2 çekmece var. Ablam benden 15 cm falan daha kısa boyludur, onunkinin altında tek çekmece var. Artık siz de boyunuza göre uygun bir yükseklik belirlersiniz.

mürdüm beyaz mutfak bu sene çok moda. bi çok mutfak markasında görmüştüm hatta koçtaş'ta bile var. modayı takip ediyorsunuz demek ki :)) güle güle kullanın mutfağınızı

Aaa, demek farkında olmadan modaya da uymuşum :))

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:24.kat mı?cam filan nasıl siliniyo?ayy ben çok korkarım arkadaşım pencerelere dikkat edin nolur!!!!!:53::53:

Ben oldukça uzun boyluyum, salon biraz zorluyor, ama o benzin istasyonlarında kullandıkları çekçeklerin daha uzunu ile iyi kötü idare ediyorum pencereye çıkmadan. Ben camın çok da temiz olmamasına razıyım, ancak maalesef yardımcım gelip sildiğinde cama çıkıp siliyor ve ben de çok korkuyorum. Aslında tüm camları açılır yaptırtmak lazım.

çok güzel olmuş güle güle kullanın..
bulaşık makinesi yerini hiç böyle görmemiştim süper olmuş bi kere..
ama ben sanırım masa koydururdum mutfağa..

canım cok sık duruyor ama sana bır sorum olcak.
bende mutfak yaptırcam ama mutfak olcusu almaya gelen usta orneklerde getırdı ama mebran kapakta orneklere bakarken tırnagım cizdi ve kesınlıkle sılınınce duzelmıyor..
acaba orneklerımı oyle gercektede oylemi..?

canım cok sık duruyor ama sana bır sorum olcak.
bende mutfak yaptırcam ama mutfak olcusu almaya gelen usta orneklerde getırdı ama mebran kapakta orneklere bakarken tırnagım cizdi ve kesınlıkle sılınınce duzelmıyor..
acaba orneklerımı oyle gercektede oylemi..?

Benimkilerde öyle bir sorun yok. Sadece davlumbazı takan servis merdiveni dayadı kapağa sanırım orada biraz çizik oldu, ama ışık durumuna göre çoğu zaman fark edilmeyecek durumda.

Anladığım kadarıyla bu kapağa konan malzeme folyo gibi bir şekilde üretilip kapaklara kaplanıyor. Her üreticinin malı aynı olmayabilir. Benim usta Edessa diye bir marka kullandı. Mat olan üst dolaplar gayet iyi, ama alttaki parlak ve koyu renk olan kısım daha nazik, bol, bol silmek gerekiyor. Benim niyetim tüm kapakları mat yaptırtmaktı, ama istediğim rengi bulamadığım için alt kapaklar parlak oldu. Görüntü süper, ama dediğim gibi parlak ve koyu renk yerlerin sık, sık silmek lazım.

Son düzenleme:
Back
X