Merhaba arkadaşlar 20 eylülde ameliyatımi oldum. Çok şükür iyiyim. Doktorum 345 cc demişti fakat 375 cc koymuş sığan en büyüğü koyucam demişti. Merak ettiğim şey memem bundan küçülecek mi sisim yok kollarımda ama memeyi görmedim henüz. Korseyi çıkarmak açmak yasak ilk 10 gün. Şu anda meme altım 70 meme çevrem 90 cm ölçüm ne onuda tam çözemedim ayrıca sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim. Şimdiden tesekkurl
Bende persembe olacağım çok korkuyorumMerhaba arkadaşlar 20 eylülde ameliyatımi oldum. Çok şükür iyiyim. Doktorum 345 cc demişti fakat 375 cc koymuş sığan en büyüğü koyucam demişti. Merak ettiğim şey memem bundan küçülecek mi sisim yok kollarımda ama memeyi görmedim henüz. Korseyi çıkarmak açmak yasak ilk 10 gün. Şu anda meme altım 70 meme çevrem 90 cm ölçüm ne onuda tam çözemedim ayrıca sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim. Şimdiden tesekkurler
Korkulacak hic birsey yok emin olun ilk gün ben korkudan sıfır hareket ettim Bi defa beni yürüttüler yatağın kenarından dönüp yattım hemen parmağımı bile oynatmadim sabaha kadarBende persembe olacağım çok korkuyorum
Valla ne yapcam bilmiyorum hiç korkuyorum birazKorkulacak hic birsey yok emin olun ilk gün ben korkudan sıfır hareket ettim Bi defa beni yürüttüler yatağın kenarından dönüp yattım hemen parmağımı bile oynatmadim sabaha kadarüç gün drenler ile kaldım çok az hareket ettim drenler çıkınca kendime geldim yani üç gündür herseyi yapıyorum tabiki ağır kaldirmak ve ani hareketler yasak size tavsiyem kendinizi dinleyin vücudunuzun tepkisine göre hareket edersiniz ama kesinlikle aci yok ağrı var kısmen
Rahat olun bumuymus dedim yıllarca beni eksik hissettiren üzen şey sonuç çok güzel sürekli sutyen bakıyorum şimdiValla ne yapcam bilmiyorum hiç korkuyorum birazbu kadar istedim çoğu bitti azı kaldı ama garıp bi tedirginlik başladı
Sorunuza bi cevabım yok ama bisey sormak istiyorumMerhaba arkadaşlar 20 eylülde ameliyatımi oldum. Çok şükür iyiyim. Doktorum 345 cc demişti fakat 375 cc koymuş sığan en büyüğü koyucam demişti. Merak ettiğim şey memem bundan küçülecek mi sisim yok kollarımda ama memeyi görmedim henüz. Korseyi çıkarmak açmak yasak ilk 10 gün. Şu anda meme altım 70 meme çevrem 90 cm ölçüm ne onuda tam çözemedim ayrıca sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim. Şimdiden tesekkurler
Ameliyattan değil de sonrası için korkmak gerekiyor aslındaValla ne yapcam bilmiyorum hiç korkuyorum birazbu kadar istedim çoğu bitti azı kaldı ama garıp bi tedirginlik başladı
Yukarıda anlattım biraz aslında hayır ağrı olmuyor ilk gün baskı oluyor nefes alamıyordum konuşurken nefesim yetmiyor ve sesim yüksek çıkmıyordu ama bunlarda acı yok sadece b as ki hissi var ve ağrı kesici çok verildiği için hissetmiyorsunuz birsey ve kendinizi zorlamayın ilk 3 gün kas agriniz çok olabilir. Doktoruma nasıl bir a gri diye sorduğumda sanki çok spor yapmışsında göğsün tutulmuş gibi demişti tam olarak öyle oldu ben daha çok mememe süt oturmuş gibi acılı Bi durum bekliyordum hiç alakası yok tamamen kas ağrısı oluyor rahat olunSorunuza bi cevabım yok ama bisey sormak istiyorum
Amelyat sonrasi agri sizi oluyomu neler oluyo lütfen anlatirmisiniz
Katılıyorum şu anda sıfır ağrı ama nasıl acaba diye endişe var oturdumu yerine ne zaman yumuşar diyeAmeliyattan değil de sonrası için korkmak gerekiyor aslında
kapsül olur mu iner mi silikon asağıya yumusar mı
En kolay ameliyat ama sonuç güzel olunca herseye değer
Cok rahatladım tskr ederim çok geçmiş olsunYukarıda anlattım biraz aslında hayır ağrı olmuyor ilk gün baskı oluyor nefes alamıyordum konuşurken nefesim yetmiyor ve sesim yüksek çıkmıyordu ama bunlarda acı yok sadece b as ki hissi var ve ağrı kesici çok verildiği için hissetmiyorsunuz birsey ve kendinizi zorlamayın ilk 3 gün kas agriniz çok olabilir. Doktoruma nasıl bir a gri diye sorduğumda sanki çok spor yapmışsında göğsün tutulmuş gibi demişti tam olarak öyle oldu ben daha çok mememe süt oturmuş gibi acılı Bi durum bekliyordum hiç alakası yok tamamen kas ağrısı oluyor rahat olun
İlk banyomu hatırlıyorum korse çıkınca yere düşecekler sanmıştımKatılıyorum şu anda sıfır ağrı ama nasıl acaba diye endişe var oturdumu yerine ne zaman yumuşar diye
Gecmis olsun gule gule kullanin soktorunuz kimdi hangi yontemle oldunjzYukarıda anlattım biraz aslında hayır ağrı olmuyor ilk gün baskı oluyor nefes alamıyordum konuşurken nefesim yetmiyor ve sesim yüksek çıkmıyordu ama bunlarda acı yok sadece b as ki hissi var ve ağrı kesici çok verildiği için hissetmiyorsunuz birsey ve kendinizi zorlamayın ilk 3 gün kas agriniz çok olabilir. Doktoruma nasıl bir a gri diye sorduğumda sanki çok spor yapmışsında göğsün tutulmuş gibi demişti tam olarak öyle oldu ben daha çok mememe süt oturmuş gibi acılı Bi durum bekliyordum hiç alakası yok tamamen kas ağrısı oluyor rahat olun