ozaman benmki ile aynı neredeyse. bir ay sonra falan bende denicem bakalımm
Guzel olmus saatler olsun
çok teşekkür ederim..
teşekkürler canım..beğendiğine sevindim.. elbette yazarım neler kullandığımı. ama dediğim gibi riskli bir karışım bu.. yani olacakları göze almadan sakın denemeyin.. benim için kaybedecek bişi yoktu..hadi en kötü koyu bi renge boyardım ama saç rengi açık olup bunu deneyenlerin saçı mavileşebilir.. neyse ben ikazımı yaptım artık günah benden gitti..:).. karışım şu akos 9.1, akos silver, akos mavi ve koleston 12.1 den eşit oranlarda karıştırdım.. sonra bunların toplamı kadar 9 luk oksidan koydum.. üzerine biraz su, saç kremi ve çam terebenti ekledim.. hafi cıvık bu karışımı saçımda 25 dakka beklettim.. bu arada karışım lila rengiydi.. ve beklerken baya gerildim.. hatta saçımın çok açık ucunda hafif bi mavilik oldu ama o da nazarı olsun dedim.. işte sonuç bu.. saçımı hiç yıpratmadı diyebilirim.. akos hakkında çok olumsuz yorumlar okudum..ama ben çok memnunum.. teşekkürler akos..:)
yani 4 rengi eşit oranda karıştırdın..
olmuş ..ama dediğin gibi, fotona göre,uçlarda mavilik var gibi..çok mu bariz belli oluyor normal gözle bakıldığında?:44:
Çok güzel olmuş ya güle güle kullan canım:)) benmki koyu kestane bende boyamaya kalktım ilk resimdki gibi oldu balyaj şeklindeydi bnmki hiç beğenmedm koyu kahveye boyadım bunu da denemek isterim acaba bende tutar mı ??
Toplamı kadar oksidan demişsiniz ya.
İşte orayı anlamadım.
Üçünden de yarım ölçü karıştırdığımızı düşünürsek 1.5 şişe mi oksiden kullanılacak?
cok guzel bi ton tam istedgm gıbııııı :)
canım dipler ile uçları nasıl eşitledin peki?
gerçekten tam bi açık küllü kumral olmuş :) maşallah cnm çok guzel gorunuyo.. tebrk ederm sni
harika olmuş saçların, tebrik ediyorum seni :) bende senin bu saçının çok az daha koyusunu istiyorum. ama şuan sap sarı benim saçlarım bana bi yardım et, tecrübelerin doğrultusunda yol gster :)Eki Görüntüle 414832 benim şuan ki saçım bu. nasıl yapıcam ben :/
harika olmuş saçların, tebrik ediyorum seni :) bende senin bu saçının çok az daha koyusunu istiyorum. ama şuan sap sarı benim saçlarım bana bi yardım et, tecrübelerin doğrultusunda yol gster :)Eki Görüntüle 414832 benim şuan ki saçım bu. nasıl yapıcam ben :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?