Lekeler, Çiller Sonunda kararmalarima ve kıl dönmelerime çare buldum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.820
Kızlar uzun zamandır bikini bolgemdeki kararmalara ve kil dönmelerime bır çözüm arıyorum topikleri araştırdım vs sonunda kendi yöntemimi kendim buldum.denemek sizin seciminiz ama ben benim gibi durumda olanlara bir faydam dokunursa daha cok memnun olurum.ben vücudumu epilasyon aletiyle alıyorum yanlız Buda bana kil donmesi yaptı birde zamanla kararmalar oluştu kararmaların bir cok bedeni varmış cok araştırdım ama ben kullandığım epilasyon aletine bağlıyordum agda vucutdaki oluderiyide killa beraber aldığı icin kararma yapmiyormuş benimde agdaya karsı alerjim yani antipatim oldugu icin hem epilasyon aletiyle alicam hemde karamicam bir şey yapmayı karar verdim.....kızlar öncelikle işlemden once dusa giriyorum ve iyice lifleniyorum, sonra işleme başlıyorum kıllarımı aldikdan hemen sonra limon suyu sürüyorum yanlız kızlar 1-2dk anormal yaniyo ve kaşınıyor sonrasında epilasyon işlemim bittikden sonra tekrardan dusa giriyorum yanlız kızlar hemen değil yarım saat sonra falan birde ılık dusa tekrar işlem yaptıgım bölgeleri özellikle bikini bölgemi tekrardan lifliyorum en son olarakta expical hydro sürüyorum biraz uzun ve uğraştırici ama inanın suan çılgım bembeyaz ve kil dönmelerden ve onların izinden eser yok killarimda cok geç ve zayıf çıkıyor ekonomik bu uyguladığım işlem ise yaradı çünkü senelerdir bu konuda magdurdum benim durumumda olanlara azda olsa yardımcı olduysam ne mutlu bana çünkü ben rüyamda görsem vücudumda böyle bir degisiklik olacağına inanamazdi

zaten epilasyon öncesi banyodan çıkmış olmamız gerekiyor. o zamn tüyler daha kolay alınıyor klavuzda böyle bir şeyden bahsediyordu. terli tüy alınmaz yazın halyle tüyler yatık yatık oluyor ama banyo sonrası öyle değil. onu zaten yapmalıyız.
limon olayına gelirsek bu da tüylerin zayıf ya da geç çıkmasıyla ilgili bir kavram. alınan tüy köklerini yaktığı için geç ya da cılız çıkabiliyor bu da zaten yapmamız gereken bir şeydi =)
ve gelelim yarım saat durup yıkanmasına bunu çözemedim. çünkü kuaförüm bana gerekirse 1 gün girme diyor alınan yer limonla bekleyecekmiş 1 gün boyunca ama ben 2-3 saat durabiliyorum rahat edemiyorum. yarım saatte az gibi geldi bana çünkü zaten alınan tüy yeri yanıyor o esnada. bir şey sürmesek bile en az 2saat girmemek gerekiyor diye biliyorum ben.
yarım saat neye dayanarak??

Canım ben epilasyondan once dusa girmemin nedeni cildin daha temiz olması icin zaten benim kıllarım kazık gibi çıkan bir yapısı vardı direkte epilasyona geliyordu.limondan kastım evet tüyleri azaltıyor ve leke acicida
bir özelliği var bu Arada yarım saat olayına gelince zaten limon tenimize nüfus ettikten 10 dk sonra deri altına yayılıyor yani bir gece durması yada gereksiz yere saatlerce beklemenin anlamı yok yarım saat sonra dusa giriyorum çünkü tekrardan kılları aldıktan sonra deri altindan çıkan ölü hücreleri lifle temizliyorum.

lımon kıllları azaltıyormus okumustum burada bır defa deneyım dedım Allaaahhhhh yandım bıttım mahvoldum ben zor dayandım ama ben de son yaptıgımda hamam otu yagı surmeye basladım. ayrıca sureklı kılları kokunden almak agda ve epılasyon gıbı bunlarda kıl koklerının ıncemesıne sebep oluyor,ben en az bır yıldır epılasyonla alıyorum baya ınceldıler.

Aslında hamam otunu hic denemedim peki bikini bölgesini karartmaz değilmi çünkü ben tekrardn aynı şeyi yasamak istemem canım yaaaa

bikini bölgemde benimde kararma var ama bikini bölgesi hassas bir yer sonucta uzmanlar birsey sürmeyin diyorlar :26::26:

kararsız kaldım şimdi.

Annemin yıllardır süren kıl dönmesi sorunu jiletle son buldu :) Bir süre jilet kullanınca kıl dönmesi olayı bitiyor. Sivilceli görünüm yok oluyor.

Limon ise , zaten cilt rengini açan bir şey insanlar beyazlamak için yüzlerine de lekelerine de sürerler. O yüzden tüyleri aldıktan sonra değil de normal bir zamanda da sürseniz zaten işe yarar. İşkence çekmeye gerek yok ki...

Son düzenleme:
Canım 2 kere bu uygulamayı yaptım 2.yapısımda hemen açılma oldu 15 gun sonrada bembeyz oldu bu arada kremide her gece sürüyorum oda yardımcı oluyor çünkü

Ben de aslında dert ediyorum bu konuyu dediğin gibi epilasyon ve yanlış uygulamalar cilt renginde koyulaşma yapıyor
Bakalım ben kaç günde sonuç alacağım kol altı ve bikini bölgesi için deneyeceğim inşallah kar gibi olurlar
sana bol bol dua ederim canım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…