- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
-
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
hmmm.denicem ben bunu.ama uzun bi işlem galiba..
zaten epilasyon öncesi banyodan çıkmış olmamız gerekiyor. o zamn tüyler daha kolay alınıyor klavuzda böyle bir şeyden bahsediyordu. terli tüy alınmaz yazın halyle tüyler yatık yatık oluyor ama banyo sonrası öyle değil. onu zaten yapmalıyız.
limon olayına gelirsek bu da tüylerin zayıf ya da geç çıkmasıyla ilgili bir kavram. alınan tüy köklerini yaktığı için geç ya da cılız çıkabiliyor bu da zaten yapmamız gereken bir şeydi =)
ve gelelim yarım saat durup yıkanmasına bunu çözemedim. çünkü kuaförüm bana gerekirse 1 gün girme diyor alınan yer limonla bekleyecekmiş 1 gün boyunca ama ben 2-3 saat durabiliyorum rahat edemiyorum. yarım saatte az gibi geldi bana çünkü zaten alınan tüy yeri yanıyor o esnada. bir şey sürmesek bile en az 2saat girmemek gerekiyor diye biliyorum ben.
yarım saat neye dayanarak??
lımon kıllları azaltıyormus okumustum burada bır defa deneyım dedım Allaaahhhhh yandım bıttım mahvoldum ben zor dayandım ama ben de son yaptıgımda hamam otu yagı surmeye basladım. ayrıca sureklı kılları kokunden almak agda ve epılasyon gıbı bunlarda kıl koklerının ıncemesıne sebep oluyor,ben en az bır yıldır epılasyonla alıyorum baya ınceldıler.
Aslında hamam otunu hic denemedim peki bikini bölgesini karartmaz değilmi çünkü ben tekrardn aynı şeyi yasamak istemem canım yaaaa
banada kardesımın esı soyledı onu, osmanlı kadınları kullanırmıs bu yagı bır defa kullandım ben suan ne desem yanlıs olur
bikini bölgesine epilasyon zaten çok zor oluyo ve acıtıyo. bide üstüne limon mu sürüyosunuz? çok acır yaa :))[/
Canım haklısın ama banada bu yöntem iyi geldi evet yanıyor arkasinada deli gibi kaşınıyor ama başka çarem yok iste birazcık dayanmak zorunda kalıyorum
canım renginin açıldığını hemen fark ettin mi? kaç uygulamadan sonra açıldı??
bikini bölgesine epilasyon zaten çok zor oluyo ve acıtıyo. bide üstüne limon mu sürüyosunuz? çok acır yaa :))
Canım 2 kere bu uygulamayı yaptım 2.yapısımda hemen açılma oldu 15 gun sonrada bembeyz oldu bu arada kremide her gece sürüyorum oda yardımcı oluyor çünkü