• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler sonunda kararımı verdim

melissa7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
418
19
118
Manisa
ewet sonunda kararımı verdim :lepi:laelaelaelaelae
Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştirici

Babyliss 2319E 19MM Saç Maşası almaya karar verdim

hafta sonu netten alıyorum ama maşada kararsızım saçım omuzlarımda inşallah olur dalga şeklinde

ewet sonunda kararımı verdim :lepi:laelaelaelaelae
Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştirici

Babyliss 2319E 19MM Saç Maşası almaya karar verdim

hafta sonu netten alıyorum ama maşada kararsızım saçım omuzlarımda inşallah olur dalga şeklinde

Ben 1 yıldır bu maşayı kullanıyorum çoook memnunumopuyorumnanaktanSaçlarım uzunken sürekli kullandım çok güzel şekil veriyor şimdi omuz hizasındalar ama yine de kullanıyorum.Saç uzunsa daha güzel sonuç veriyor kısaysa birazcık uğraşıyorsun ama sonuca değer zemuszemus

yalnız 19luk mu yoksa 25lik mi olanından alsam daha iyi olur saçlarım omzumda

25lik maşanın kısa saçta tutacağını hiç sanmıyorum.Ben maşamı deneyerek almıştım babylissin 19luk olanından çok memnunum:nazar: remingtonu da iyi diye duydum sen bilirsin :kahve:

bende deneyerek almak isterdim ama yaşadığım yerde yok malesef bu marka mecburen netten alacağım

Remington almaya 9550 alamaya karar vermiştim onunda yanındaki plastikleri eriyormu ş offfff ya tam karar vermiştim

Selam cnm düzleştiricim philips maşamsa babyliss ikisindende son derece memnunum :) maşada babyliss bu işin ustası derim..

Back