- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
- Konu Sahibi yagmur_only
-
Öncelikle hayırlı olsun. Çok güzel bir gelinlik seçmişsiniz. Beğeniyorum Pergola modelini. Diktiriyorsanız drape, tül ve dantele dikkat ederseniz orjinaline çok benzer, mükemmel bir gelinliğiniz olur. Mutluluklar dilerim.
çok güzel özelliklede etek kısmındaki dantel detayları ayrı bir hava katmış , dediğin gibi üst kısımlarada ara ara dantel işlenirse şıklığınıa şıklık katar
Gayet güzel bir gelinlik.
Bu arada mutluluklar
bende bu tarz gelinlik bakıyorum canm çok güzel görünüyor sende bolerolu mu düşünüyosun kafam çok karışık bolerolu pek tavsiye etmiyor gelinlikçiler( ?
Beceremiyorlar da ondan tavsiye etmiyorlar. Bir kere bu tip bolerolarda kullanılan tül hayal tül değil, yumuşacık bir tül. hayal tülle bu kadar dar yapamazsın, gelini rahatsız eder çünkü. gelinlikçiler de gidip bir daha tül aramakla uğraşmak istemez, zaten bu şekilde dar ve güzel bolero da hiç dikmemişlerdir herhalde. ondan sonra bolero güzel olmazmış gibi davranılıyor. dikebilseler olur.
bende bu tarz gelinlik bakıyorum canm çok güzel görünüyor sende bolerolu mu düşünüyosun kafam çok karışık bolerolu pek tavsiye etmiyor gelinlikçiler( ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?