• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda kararımı verdim ve:))

yagmur_only

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
735
8
68
Nihayet kararımı verdim..Benim için en zoru gelinlik seçmekti..
Yapı itibariyle çok kararsız biri olduğumdan o kadar zorlandım ki anlatamam:))
En sonunda bu modelde karar kıldım:16:
Üstündeki tül olmayacak..Ve ust kısımda bazı yerlerde dantel olacak..
Bakalım provalarda görerek netleştireceğiz :))
Üstümden yük kalktı sonunda:))
Bakalım sizler beğenecek misiniz:))

$pronovias-pergola.jpg
$PergolaBG-a.jpg

Öncelikle hayırlı olsun. Çok güzel bir gelinlik seçmişsiniz. Beğeniyorum Pergola modelini. Diktiriyorsanız drape, tül ve dantele dikkat ederseniz orjinaline çok benzer, mükemmel bir gelinliğiniz olur. Mutluluklar dilerim.

:nazar: çok güzel özelliklede etek kısmındaki dantel detayları ayrı bir hava katmış , dediğin gibi üst kısımlarada ara ara dantel işlenirse şıklığınıa şıklık katar :16:

Öncelikle hayırlı olsun. Çok güzel bir gelinlik seçmişsiniz. Beğeniyorum Pergola modelini. Diktiriyorsanız drape, tül ve dantele dikkat ederseniz orjinaline çok benzer, mükemmel bir gelinliğiniz olur. Mutluluklar dilerim.

Canım çok teşekkür ederim..Kararımı verdiğime o kadar seviniyorum kii:))
Benim için ev dekorasyonuna karar vermekten cok daha zordu gelinlik seçmek:))
İnşallah çok güzel olur..Ankara Tunalıhilmide diktiriyorum..Umarım istediğim gibi olur..
Gelinlikçim çok candan geldi bana..Gittiğim hiçbir gelinlikçi bana tavsiye vermedi..
Burası ile resmen ikizim oturduk konusa konusa karar verdik..
Hem de iki taraftan hemşehri çıktık:))))
Kadının eşi yozgatlıymış..Kendisi Trabzonlu:D:D:D
Sanırım iyi anlaşacağız:))
Güzel dileklerin için teşekkürler..

:nazar: çok güzel özelliklede etek kısmındaki dantel detayları ayrı bir hava katmış , dediğin gibi üst kısımlarada ara ara dantel işlenirse şıklığınıa şıklık katar :16:

Evet canım ben de çok beğendim..Beni çeken zaten drapeleri..Benim bel ayrıntım çok hoşuma gider:16:
O yüzden belimi ortaya çıkaracak bir model seçtik..Zaten anlattığıma yakın bir model denemiştim..Çok güzel olmuştu..
Bakalım 20 ağustosta teslim alacağım..Bitmiş hlini de koyarım:))

Gayet güzel bir gelinlik.
Bu arada mutluluklar:16:

Çok teşekkür ederim canımmm:16:

Senin adına çok sevindim. Gelinliklerimizin üstü benziyor. Senin yaşadığın kararsızlıkları bende yaşadım.Buraya konu bile açtım. Çok zor bir dönem sağlıklı düşünemiyorsun hiç. Dün bende sipariş verdim :) Kurtulduk bu işten , hayırlısı olur inşallah :52:

Demek sen de en zorunu atlattın..Haydi hayırlı olsun:))
Damatların işi kolay:)) En zor iş bizde..O kadar farklı modeller var ki..

Seninki nasıl bir modeldi canım?Ben de cumartesi siparişimi verdim..
25 mayısta ilk provam var:16:

burada konum var 5. sayfada üzerimdeki hali var:) bakarsın. Etekleri çiçekli gelinlik benim gelinliğim. Bende dün aldım gelinliğimi çok mutluyum :52:

Son düzenleme:
Şimdi baktım canım seninkine..
Çok güzel bir gelinlik..
Sen orjinalini mi alacaktın? sanki öyle birsey okudum ben:S
Pronovias mıydı? ve fiyatı nedir? :1:

Evet canım Çok büyük bir yüktü benim için, bugün hafiflemiş bir şekildeyim :) Evet orjinal gelinlik Vakko san patrick fiyatı 5700 Tl cnm. Neyse konunu dağıttığım için kusura bakma. Aynı şeyleri yaşadığımız için yazmış oldum. İçine sinsin herşey güzel olacak. :emir_bebek:

bende bu tarz gelinlik bakıyorum canm çok güzel görünüyor sende bolerolu mu düşünüyosun kafam çok karışık bolerolu pek tavsiye etmiyor gelinlikçiler :(( ?

bende bu tarz gelinlik bakıyorum canm çok güzel görünüyor sende bolerolu mu düşünüyosun kafam çok karışık bolerolu pek tavsiye etmiyor gelinlikçiler :(( ?

Beceremiyorlar da ondan tavsiye etmiyorlar. Bir kere bu tip bolerolarda kullanılan tül hayal tül değil, yumuşacık bir tül. hayal tülle bu kadar dar yapamazsın, gelini rahatsız eder çünkü. gelinlikçiler de gidip bir daha tül aramakla uğraşmak istemez, zaten bu şekilde dar ve güzel bolero da hiç dikmemişlerdir herhalde. ondan sonra bolero güzel olmazmış gibi davranılıyor. dikebilseler olur.

Beceremiyorlar da ondan tavsiye etmiyorlar. Bir kere bu tip bolerolarda kullanılan tül hayal tül değil, yumuşacık bir tül. hayal tülle bu kadar dar yapamazsın, gelini rahatsız eder çünkü. gelinlikçiler de gidip bir daha tül aramakla uğraşmak istemez, zaten bu şekilde dar ve güzel bolero da hiç dikmemişlerdir herhalde. ondan sonra bolero güzel olmazmış gibi davranılıyor. dikebilseler olur.

Minenes yorumunu gorunce sana birşey sormak istedim..
Ben bu tarz model gelinlikleri çok begeniyorum drapeli modelleri yani..
Ama gozume ust tarafı boş gibi gorünüyor..Bir de ben etek kısmını bu kadar dantelli istemiyorum..
Yani o yuzden ust taraf da boyle olursa gelinlik boş durmaz mı sence?
Hani ben pek etek ucundaki dantelden hoşlanmıyorum tül uçlar daha hoşuma gidiyor..
Hal böyle olunca üstte ne gibi değişklikler yapmamı önerirsin?

Yok canım ben bolero düşünmüyorum..
Bolerosuz diktireceğim inş.Ama anlaştığım yer ile sorun yaşadım..O yuzden iptal ettim siparişi..
İyi ki iptal etmişim çünkü telefon ettim iptal ettiriyorum diye..
Kadının bana soyledıgı ilk şey "kaporayı iade etmiyoruz yalnız!!! "oldu:1:
Halbuki efendim bir sıkıntı mı oldu? gibisinde bir sey sormasını beklerdim..Her neyse..
Arayış içindeyim iyi bir modaevi bulmaya calısacagım cumartesi günü..
Aklımda birkaç yer var ama bakalım hangisiyle anlasabilirsem..

Back