sonunda karar verdım göz altıma estetik

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
kızlaar bu hafta ıcınde amelıyat olucam goz altımdan son kararım bana dua edın ne olur ben gırmeye calısıcam ama bayrama kadar sıze ne oldu ne bıttı hepsını yazarım ınsallah.. kendınıze ıyı bakın ve uygulamadan sonra bı sorun cıkmasın dıe dua edın ne olur opuyorum sızlerı

inş ameliyatınız başarılı en az agrılı şekilde geçer şimdiden çok geçmiş olsun acil şifalar..

nasıl bır amelıyat gecırdın canım..benımde goz altı morluklarım var cok rahatsız oluyorum cok arastırıyorum sureklı nasıl olur dıye sen nasıl oldun ne amelıyatı oldun..sımdı nasılsınn..

canım ben goz altımda kı ınce cızgılerı aldırmak ıcın amelıyat oldum ve goz altı yag dokum erımıstı bana cok yaslı goruntu verıodu morlukta vardı 4 gun sonra dıkıslerım acıldıgında butun morluk cızgıler yok olmustu tabı goz altımda dolmustu ama bıraz sıslık oldugu ıcın anlayamadım nedır ne degıldır suan sıslerım ındı cook memnunum:)) doktorumda sonuca cok sasırdı bukadar beklemıodum acıkcası dedı cok mutlu oldu sonuca :) sadece sag gozumde bıraz fazla yag dokusu var ama cok az oda zaten erıcek 1 aya daha ıyı oturuurr dıe dusunuyorum suan amelıyat sonrası oldugu ıcın dogal olarak mor:) oda gecıcek ıyıım yanı:))

ıyı olduguna sevındım gecmıs olsun canım...ben morluklarımdan muzdarıbım..ama ne yazıkı korkuyormm..cok sıs kalır dıyee..makyajsız gzemıyorum...makyajsız oldugum zaman aklım hep goz altımda bazen ınsanlar ay ne oldu sana dedıkelrınde de cok utanıyorum...fıyat ne kadar bana yazabılrımsıın..bırde ılk hangı doktora gıttın..nasıl karar verdın..

valla canım aynı durum bende de var dı ben evlenıcem temmuzda makyajsız halım de guzel ama makyajlı halım daha da guzel nısanlım benı makyajsız gordu ama gozumde hafıf kalem felan oluyodu evlenınce hep makyajmı yapıcam dedım bıde guzellıgıme duskunum bıraz son zamanlar hıc cekılmez hal aldı kıme baksam sadece goz altlarına odaklanıyodum:) sonra 2 ay arastırdım oytun ıdıl ın yaklasımı ve duruusu cok hosuma gıttı ve basında tanınmıs doktor bana ne olucagını ne olmucagını anlattı 2500 tl ddedı bende 1 ay dusundum hayat cekılmez hal alınca karar verdım ve akısına bıraktım amelıyat sonrası uyandıgımda cooooook pısman oldum allahım ben naptım yaa dedım keske olmasaydım sargılar sıslık narkoz etkısı bana bıraz agır geldı sanırık sonra 4 gun ne agrım oldu ne bısey sadece cok hafıf odem oda hergun daha ıyı oldu dedıgım gıbı oytn bey benı klınıkten yollarken 1 ay sonra gelın ıyıce oturucak yuzunuz ve eskı resmınıze bakın dedı ben pısman oldum dedım de oda dedıkı 2 3 ay sonra baska operasyona gelırsınız :) bu bebek dogurmak gıbı bısey dedı:) yag dokusundan korkuuydm ama ondan bı sorun yok allaha sukur 1 aya bıraz erır dedı okadar bıde dıkıs ızımde yok canım buarada oytun bey de morluklarım gecınce cok sasırdı sonra benı aradı ya cok sasırdım dedı bekledıgımın ustunde bı sounuc gordum dedı:))

senin adına çok sevindim canım darısı bizlerin başına yaaa.. ben daha 21 yaşndayım genetik olan göz altı morlklarm var bnde tabi kaptıcılr pudralar fln kullanıorm sürkli daha bu yaşta annemdn daha çok gözaltı kırışklığm oldu..! ama bi şey sürmeden de çıkamıyorum napacaksmm?:S

canım aynı durum bende de vardı yuz hatlarım guzel ama goz altlarım benı cok bozuodu bnmde annemden cok kırısıgım vardı asla makyajsız cıkmıodm moralım cok bzuluodu psıkoljm bzzulmstu

öncelikle çok geçmiş olsun.sonuçtan memnun olmana çok sevindim.benimde genetik göz altı morluklarım var.esmer tenliyim göz altlarım çok koyu kahverengi(kırışık bir de( resim koyarsan durumumuz aynı mı değil mi görmüş olucam ve ona göre ümitlenicem:))

doktor un ilk muayene ücreti ne kadar dı bunu da cevaplarsan sevinirim..

tekrar geçmiş olsun

çok çok geçmişler olsun, şişlikler indikten sonra eminim çok daha güzel bir görüntü olcak içine sine sineee güzel günler geçirirsin yeni görüntünle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…