• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kara kızımla beraber yaşayabileceğim amaaa🙄

bixipuppy

buraya ne yazsam ceza yiyorum 🤦🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
861
1.133
28
Merhaba hanımlar.
Benim 6 aylık bi american staff cinsi köpeğim var. Bazılarına göre pitbull ama değil. Her neyse şuan oturduğum ev müstakil. Köpeğimi sahiplendigimde 2 aylıktı. Ve ev sahibim evi tutarken sorun olmayacağını söyleyip, köpek 2,5 ayına gelince caz yaptı . Eşim ve ben de bize çok zor gelmesine rağmen 3.ayına gelince bodrumda ona bi alan oluşturduk. 3 ay boyunca elimizde olmayan sebeplerle bodrumda besledik . Ve şimdi nihayet başka bir ev bulduk. Köpeğimiz bizimle birlikte evde yaşayacak artık. Ama şöyle sorunlarımız var;
-(Ev sahibim sağolsun) tuvalet eğitimini veremedik nereye bulursa oraya yapıyor
- Ev 5.katta ve asansör yok hergün yürüyüşe çıktığımızda binaya çişini kakasini yapar diye çok tedirginim bunu nasıl çözebilirim?
- 10 gün sonra taşıncaz yeni evi yadırgar mı
- Tuvalet eğitimi için alan kısıtlaması yapmayı düşündüm. Önüne bi barikat koyup 1 hafta boyunca çişini öğrenene kadar sadece çiş için çıkarsam , oyun oynatıp geri barikat arkasına koysam diye düşünüyorum ama kopegim 30 kilo . Hangi barikat engelleyebilir bilmiyorum
- Son olarak binadaki daire sahipleri sorun çıkarmasına karşılık kontrat yaparken köpek ile ilgili nasıl bi ibare ekleyebilirim
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Kopek cinslerinden anlamam pek ama cok severim. Bahsettiginiz 30 kiloluk kopek apartman dairesinde mutlu olur mu acaba diye dusundum bir an. Gerci ona bir yasam alani verirseniz olur herhalde. Apartmana cis kaka yaparsa temizlersiniz en buyuk derdiniz bu olsun ♥️ Kontrat konusunu bilemiyorum. Umarim beraber mutlu yasarsiniz

Kopek cinslerinden anlamam pek ama cok severim. Bahsettiginiz 30 kiloluk kopek apartman dairesinde mutlu olur mu acaba diye dusundum bir an. Gerci ona bir yasam alani verirseniz olur herhalde. Apartmana cis kaka yaparsa temizlersiniz en buyuk derdiniz bu olsun ♥ Kontrat konusunu bilemiyorum. Umarim beraber mutlu yasarsiniz
Bahçeli evde oturmama rağmen ev sahibinin dırdırından eve alamadım yavrumu. Hergün bahçeye çıktığında evin kapısının önünde dikiliyor eve girmek istiyor. Bence evin içinde daha mutlu olacak. Ve yeni evimizin karşısında evcil hayvan parkı var. Umarım mutlu olur çünkü herşeyi ona gore şekillendirdik

Ben de köpekleri çok severim ama uzaktan maalesef çok korkuyorum 🙈
Bahçeli müstakil bir ev bulma şansınız yok mu ? 5. Kata hergün inip çıkmak gerçekten zor olur ve mutlaka başka oturanlardan problem çıkaran olabilir.
Bahçeli evde oturmama rağmen ev sahibinin dırdırından eve alamadım yavrumu. Hergün bahçeye çıktığında evin kapısının önünde dikiliyor eve girmek istiyor. Bence evin içinde daha mutlu olacak. Ve yeni evimizin karşısında evcil hayvan parkı var. Umarım mutlu olur çünkü herşeyi ona gore şekillendirdik

valla ben evdeki öküze anca eğitim verebildim , :halay:

cinsleri farklı oldugu için sana yardımcı olamaycagım :KK53::KK70:
Kac aylık ve nasıl bi yöntem izlediniz? Eve gizli aldığım geceler gazete yöntemini denedik ama gazeteleri parçaladı yine ortalığa bıraktı

petshoplarda kopegim.evde tuvalet yapabilmesi icin uyaran solusyonlar ve emiciler var. bi arastirin.

bir de 30 kilo 6 aylil.bir kopek icin cok asiri yuksek bir kilo. yetiskin ortalamasinda. destek alin.
Muayene ettirdik ama geninden kaynaklı annesi babası da iriymis. Çok kilolu değil kas hacmi daha fazla . Tabi biraz yağlı da ama büyüdükçe verir diye umuruyorum

Ah kiyamam yazik ya,ne vicdansizlar var. Umarim zorluk cekmez yavrucak bundan sonra

Kac aylık ve nasıl bi yöntem izlediniz? Eve gizli aldığım geceler gazete yöntemini denedik ama gazeteleri parçaladı yine ortalığa bıraktı

valla benım kı 504 aylık , son 14 senedir eğitmek için uğraşıyorum , :işsiz:
en çok banyo eğitiminde zorlandım onuda çözdük ,:KK53:
kendi başına yapabiliyor artık , en önemlisi kirlendiğini anlıyor , :KK70::KK70::confused:

artık o evrimini tamamlamış onu kımse eğitemez canım , :KK45::KK53:
Yani 60 yaşından sonra sıçratmadan tuvaletini yapmayı öğretemeyiz tabi 🤦🏻‍♀️ Zaten yaptığını da kabul etmiyor ben yapmadım diyo 😒 bizim mekanizma uygun değil öyle sıçratarak yapmaya. İstesek de yapamayız 🤭 neyse konuyu dağıtmayalım. Çok tatlısınız bunu da söyleyip kapanışı yapıyorum ☺️

Yani 60 yaşından sonra sıçratmadan tuvaletini yapmayı öğretemeyiz tabi 🤦🏻‍♀️ Zaten yaptığını da kabul etmiyor ben yapmadım diyo 😒 bizim mekanizma uygun değil öyle sıçratarak yapmaya. İstesek de yapamayız 🤭 neyse konuyu dağıtmayalım. Çok tatlısınız bunu da söyleyip kapanışı yapıyorum ☺

teşekkür ederek konudan uzaklaşıyorum:-):KK28:

Kira kontratına madde ekleseniz bile komşular rahatsız olursa sıkıntı yaratabilir.
Yan komşumuzun evde golden köpeği vardı.Ev 3.kat 100 M2 idi.Alanla alakalı bir sorunları yoktu ama köpek bazı geceler çok havlıyordu ve komşular şikayet etmişti.

Günde 2 kez köpekle in çık yapacaksınız komşular şikayet etmesin görünce pitbull diye? Size de zor olur. Bir de sandalye filan kemiriyor demiştiniz sanki evde nasıl duracak? Tuvalet eğitimi 6 7. ayda anca toparlanır. O köpeği dar alanda tutamazsınız bence yine. Belki psikolojik olarak da sıkabilir.

Kontrata yazmanız ev sahibini ilgilendirir, komşuları bağlamaz. Önceki evde pasif kalarak hata etmişsiniz. Evin içine karışamazlardı. Keşke alsaydınız dinlemeyip

Günde 2 kez köpekle in çık yapacaksınız komşular şikayet etmesin görünce pitbull diye? Size de zor olur. Bir de sandalye filan kemiriyor demiştiniz sanki evde nasıl duracak? Tuvalet eğitimi 6 7. ayda anca toparlanır. O köpeği dar alanda tutamazsınız bence yine. Belki psikolojik olarak da sıkabilir.

Kontrata yazmanız ev sahibini ilgilendirir, komşuları bağlamaz. Önceki evde pasif kalarak hata etmişsiniz. Evin içine karışamazlardı. Keşke alsaydınız dinlemeyip
Bence de karisamiyorlar ev icine. Hatta site bahcesine kendi evinin karsisina kopek kulubesi koyana bile karisamiyorlar. Karisabilselerdi annemlerin sitede var oyle biri,yillardir ugrasiyorlar bazi komsular yine bir sey yapamadilar. Ne istiyorlar hayvanlardan ben anlamiyorum,ne cok hayvan dusmani var etrafimizda.

Back