üstüne oturmuş gayet hoş :) Allah mesut etsin
harika bi gelinlik olmuş mutlulukla giy
Aslında 1beden büyüktü ama arkası ipli olduğu için sıktık oturdu bu arada çok teşekkür ederimüzerine tam oturmuş, ve çok hoş duruyo, ne çok gösterişli ne çok sade...mutluluklar
yakışmış mutlulukla giy cnm :)
teşekkür ederim ilk baktığım gelinlikçide ilk denediğim gelinlik buydu başkada deneyemedim zaten =)Askida görsem kesinlikle begenmeyecegim bi model(-di) :)
ama üstüne cok güzel oturmus ve yakismis, senin fotografinla fikrim degisti:)
mutlulukla giy insallah...
Çok ama çok güzel olmuş.
Bayıldım
Şuan dikimi bitti son provama gidicem rengi beyaz oluyor kuyruğuda biraz daha uzun taş ve incileride kırık beyaz değilde beyazla krem beyaz arası ya işte ben çok heycanlıyım anlatamıyorum bu duyguyu mükemmel birşey..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı..
bu tarz gelinlikler hoşuma gitmiyor, daha ağır gelinlik modelleri varken, tabii ki zevk meselesi ama, bu tarz gelinlikler müsamere tarzı kıyafetlere benziyor. ama herkesin kendi zevki, ben dantel ağırlıklı beğeniyorum. Allah mesut etsin inşallah. mutluluklar :)
:) hayırlı uğurlu olsun inşallah, gönlünüzce olsun :)Aynen dediğin gibi zevk meselesi benimde dantel pek hoşuma gitmiyor biraz gösterişli şeyleri seviyorum bu arada teşekkür ederim
bencede çok güzel bir gelinlik seni kırmak istemem ama göğüs kısmı biraz etin sıkışmış gibi duruyor bence ona bir ayar vermelisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?