• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda işte bu dedim ve GELİNLİĞİM(Resimli)

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
121
1
316
Şuan dikimi bitti son provama gidicem rengi beyaz oluyor kuyruğuda biraz daha uzun taş ve incileride kırık beyaz değilde beyazla krem beyaz arası ya işte ben çok heycanlıyım anlatamıyorum bu duyguyu mükemmel birşey..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı..

Eklentiler

• $DSCN3112.jpg
    $DSCN3112.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 138
  • $DSCN3122.jpg
    $DSCN3122.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 135
  • $DSCN3123.jpg
    $DSCN3123.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 112
  • $DSCN3121.jpg
    $DSCN3121.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
üzerine tam oturmuş, ve çok hoş duruyo, ne çok gösterişli ne çok sade...mutluluklar

benım gelınlıgıme cok benzıyor :) prensesler gıbı olursun ıns o gece... mutluluklar..........

Askida görsem kesinlikle begenmeyecegim bi model(-di) :)
ama üstüne cok güzel oturmus ve yakismis, senin fotografinla fikrim degisti:)
mutlulukla giy insallah...

Askida görsem kesinlikle begenmeyecegim bi model(-di) :)
ama üstüne cok güzel oturmus ve yakismis, senin fotografinla fikrim degisti:)
mutlulukla giy insallah...
teşekkür ederim ilk baktığım gelinlikçide ilk denediğim gelinlik buydu başkada deneyemedim zaten =)

Şuan dikimi bitti son provama gidicem rengi beyaz oluyor kuyruğuda biraz daha uzun taş ve incileride kırık beyaz değilde beyazla krem beyaz arası ya işte ben çok heycanlıyım anlatamıyorum bu duyguyu mükemmel birşey..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı..

bu tarz gelinlikler hoşuma gitmiyor, daha ağır gelinlik modelleri varken, tabii ki zevk meselesi ama, bu tarz gelinlikler müsamere tarzı kıyafetlere benziyor. ama herkesin kendi zevki, ben dantel ağırlıklı beğeniyorum. Allah mesut etsin inşallah. mutluluklar :)

bu tarz gelinlikler hoşuma gitmiyor, daha ağır gelinlik modelleri varken, tabii ki zevk meselesi ama, bu tarz gelinlikler müsamere tarzı kıyafetlere benziyor. ama herkesin kendi zevki, ben dantel ağırlıklı beğeniyorum. Allah mesut etsin inşallah. mutluluklar :)

Aynen dediğin gibi zevk meselesi benimde dantel pek hoşuma gitmiyor biraz gösterişli şeyleri seviyorum bu arada teşekkür ederim

bencede çok güzel bir gelinlik seni kırmak istemem ama göğüs kısmı biraz etin sıkışmış gibi duruyor bence ona bir ayar vermelisin :)

Back