İğneli Epilasyon Sonunda iğneli epilasyona başladım (İzmir)

Kızlar iğneliye araştırdıgım yere başladım bayadır yazamadım ama 4. Seansa gittim bu günde.
Bu arada iğnelide iz kalıyor diyen arkadaslar için şunu söyleyebilirim yaptırdıgınız yer ve kişi çok önemli novar ve çankaya tıp gibi yalap şalap maddi kazanc ugruna insanların parasını alıp çözüm üretemeyen yerlere zaten kendinizi emanet edemezsiniz zaten iğnelide yapmıyor çogu :) yarım saat evel epilasyondan çıktım ne iz ne bişey iyiki diyorum ya iyiki. Yüz için alexandır ya da duot sakınnn diyorum. Yazık edersiniz benim gibi. Kesinlikle araştırın ve yüüznüze duot ve alexander yaptırmayın. 4 seansımda yüzümdeki tüyler baya azaldı yarıdan fazlası gitti diyebilirim. Gidecek olan ark olursa izmirde yönlendirme yaparım hem param hem zamanım boşa gitmesin diyosanız burası derim. İşlemden yarım saat sonraki yüzüm. Ne leke ne iz ne bişey. Merak ettiğiniz bsey olursa sorabilirsiniz

nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…