kızlar ben normalde lazer yaptrıyorum ama hamilelikte tekrar cıkabilir sonra dökülür demişlerdi cıkmayadabilirmiş.iğnelidede bu durum söz konusu mu hamilelik döneminde cıkarmı.ve benim bildiğim bir kıl köküne bir iğne giriyosa o kıl dökülüyormus bir dahada cıkmıyormus e bunun için dk uzun sürse mesela atıyorum göbek 10 dk sürse dk sı 3 tlden olsa 30 tl tek seansla göbekten kurtulmusmu olucam.ki böyleyse ekonomikte yani :) tek seans 2 seans neye göre belli yarısını ılk seansta yapalım kalanı dıger seans yapalım mı dıyor yapanlar yoksa hepsine yapıyor dökülmeyenlermı diğer seansa kalıyor.bende izmirdeyim ve istiyorum iğneliyi.kesin çözüm en azından ve ben sabırsız biriyim bir an önce kurtulmak istiyorum.tek seans çözüm olucaksa ne kadar acırsa acısın komple bile yaptırabilirim.lazere dünyanın parasını verip sonuc alamamaktansa iğnelide en azından sonuc alırım hepsi bitmesede yarısı kesin biter yanı o lazere verdigim parayla.birde korkum su iğneli epilasyonda iğne vucuda zarar verebilirmi damara filan denk gelse mesela.iz dışında bi hastalık imkanı filan olurmu.