İğneli Epilasyon Sonunda iğneli epilasyona başladım (İzmir)

arkadaşım ne durumdasın merak ediyorum seni:)

ben tekrar sir yaptirmaya basladim ne yazik ki 4 saat madam janine ye, 6 saat kadar da aysel epilasyona gittim fakat % 10 bile azalma olmadi uzatmaktan ve sonrasindaki bakimdan ne kadar skildigimi tahmin edersin..kis gelsin tekrar baslamayi dusunuorum sen ne durumdasin? memnun musun gittigin yerden azalma var mi? kac seans gittin ?

yapma ya peki hormonlarla ilgili bi rahatsızlığın var mı bildiğin? ben memnunum gittiğim yerden gerçi izler biraz zor geçiyo ama geçiyo( hiç aldırmamıştım yüzümü ip sir vs . )özelden mesaj atacaktım olmadı

memnunum derken azalma anlamında mı söylüyorsun? hiç işlem görmemiş tüyler daha çabuk cevap veriyormuş. Eylül bitti benim tekrar başlamam lazım ama nereye gideceğimi bilmiyorum. Sen nereye gidiyorsun?

sevgili magnetik
sizin tavsiyenizle münevver epilasyona gittim.
gerçekten çok memnunum.
iyi ki sizi dinlemişim.
epilasyonu yapan esra hanımla tanıstığım için çok mutluyum. bu işte oldukça iyi.
artık bundan sonra hep esra hanım sadece esra hanım.
ilk başta sadece çenemdeki tüylenme için gittim, şimdi belime de yaptırıyorum. çok acıyor ama cillop gibi oldu.buna değer doğrusu :)

Son düzenleme:

kavunluvotka 8 ay kadar önce başlamışsın galiba şuan bittimi kaç ay kadar sürüyor seanslar

Merhaba.

Engelli bir kadın olduğum için bu kıl mevzusu beni hem maddi hem manevi olarak çok yordu. 33 yaşımdayım ve artık gerçekten bıktım. Bu nedenle kesin çözüm olarak iğneli epilasyonu önce yüzüm için düşünüyorum fakat hem yaptığım araştırmalarda, hem de burada yorumlarınızda gördüm ki ciltte kalıcı deliklerin ve lekelerin oluşmasına neden olabiliyormuş. 3 yıl önce Roaccutane diye bir ilaç kullanmam dolayısıyla başta yüzümde ve vücudumda fazlaca kıllanmaya neden oldu. O yüzden bu kıllardan kalıcı olarak kurtulmam da şart oldu.

Fazla uzatmayayım. Gaziemir, İzmir'de yaşıyorum. Hem bulunduğum yere yakın, hem bu olası ciltte delik ve iz risklerine mahal vermeyecek, hem de fazla cep yakmayacak, işinde profesyonel olan bir yer biliyorsanız lütfen paylaşın.

Herkese teşekkürler...

Iyi aksamlar bende izmirde yasiyorum sonuctan emin olana kadar fazla yorum yapmak istemedigim icin bekledim. Yuzume ve boynuma igneli epilasyona baslamistim nisan ayinda bi ay gidip birakmak zorunda kaldim yaz geldjgi icin simdi yine basladim.. sunu soyleyebilirm ki hic umudum yoktu once sirle aliyodum sonra biktim ve lazere basladim ama en buyuk pismanliklarimdan biri oldu lazer. Igneli epilasyonla tek seferde yakilan killardan kurtuldum ya da cok acik cikiyo ben gormuyorum .ama cok detayci ve pimrikli oldugum icin gorurdum diye dusunuyrm... herkeste aynu sonucu verir mi bilmiyrm ama " yaktikalrimin cogu cikmicak " demisti bana gittigim yerdeki bayan .inanmasam da el mahkum gitcektim zaten ama aradan 4 ay gecti ve yakilanlar cikmadi... iylesme sureci biraz zor ve malesef moral bozucu ama su an yuzumden menunum. Hatay da ilayda guzellik salonuna gidiyorum .

İgneli epilasyon sonrasi yüzünde batık kıl sorunu yaşayan var mi ?

therose Madam Janine çok mu kötüydü gitmeyi düşünüyordum napıcam şu anda bilmiyorum :/ görürsen lütfen cevap yaz,zor durumdayım gerçkten. Bütün pskolojimi alt üst etti artık bu kıl muhabbeti. Yüzümde sarı tüyler var ama polikistik over sorunum ollduğu için tüylerim çok arttı, lazerle müdahale ettmeye çalıştım tüyler karardu artıkk almak zorundayım. Alınca da sertleşti iğrenç bir hal aldı yüzüm..
ayy90 sne de ilayda güzellik salonuna gitmişsin gerçekten memnun musun? bide fiyatlar nasıl?

kısa sürede başlamam lazm artık iğneli epilasyona :/ lütfen cevap verin kızlar

therose Madam Janine çok mu kötüydü gitmeyi düşünüyordum napıcam şu anda bilmiyorum :/ görürsen lütfen cevap yaz,zor durumdayım gerçkten. Bütün pskolojimi alt üst etti artık bu kıl muhabbeti. Yüzümde sarı tüyler var ama polikistik over sorunum ollduğu için tüylerim çok arttı, lazerle müdahale ettmeye çalıştım tüyler karardu artıkk almak zorundayım. Alınca da sertleşti iğrenç bir hal aldı yüzüm.. yaklaşık 10 saat yüzüne müdahale yapılmış baya azalmış olması lazımdı, hiçbi açıklama yapmadılar mı? ya da sen arada ağda falan mı yaptın canım

Canim kusura bakma anca cevap yazabiliyorum..ben kesinlikle ayselepilasyonu tavsiye ediyorum..senin sorununu yadayan bir arkadadim gidiyor aysel ablaya cok memnun ki yuzu bir erkegin yuzunden farksizdi cok killiydi..simdi iyiki gitmisim diyo ki sadece 3 seans gityi baya rahatladi..tavsiye efiyorum sana da..moralini bozma sakin..

ne kusuru estafrullah... canım ben Madam Janine'ne başladım açıkçası şimdilik memnunum süreç ne gösterir bilemem ama uygulamam baya güzel geçti, yakın sürede de ikincisine gidicem. sen Aysel epilasyona da gittim 4 seans memnun kalmadım ağdaya başladım sonradan falan yazmıştın. senin hormonal problemin mi vardı da iki yeri de deneyip sonuç alamadın? bir de şu anda hala bu problemi yaşıyor musun devam ettin mi iğneliye? çok soru sordum kusura bakma :)

Canim onu yazan arkadasimdi bu basligi o acmusti kendisinin hormonal bi sorunu vardi ki benim de oyle..o tekrar devam etti aysel ablaya suan hic kil yol yuzunde uzun zamandirda cikmio..ben ise direkt aysel ablaya basladkm 3 defa gittim cenemde 3 4 tane cikio gobegimde hic cikmio artik gogsumde ayni sekilde..bu ay birdaha gidicem insallah senin gittigin yerlr ilgili bir fikrim yok..insallah tamamen kurtuluruz du lanet seylerden

anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için... inşallah kurtuluruz gerçekten. Şu yüzdeki kıllar bitsin de gerisi umrumda değil şu anda

Vala canim konuyu acan arkadasimin suan hic yok yüzünde insallaah bizim de oyle olcak :) kadin olmak zor zanaat valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…