öncelikle memnun olmana sevindim arkadaşım. bende başlayacağım 6 martta randevum var. izmir de hatay caddesinde sadece bu işi yapan biyerle anlaştım. ancak cildim çok hassas ve daha önce yüzümü hiç aldırmadım. sadece bıyık bölgemi aldırıyordum. biraz korkularım var iz kalmasıyla ilgili umarım sonuç hüsran olmaz...
Moralinizi bozmak istemem ama lazer epilasyon varken niye iğneliyi tercih ettiniz anlamadım.
20 yıl öncede kaldı iğneli ve hiç memnun olanı duymadım.Bende dahil.
Merhaba yeni gördüm yazdıklarınızı sanırım münevver epilasyonla anlaştınız hayırlısı olursun diyelim. Bende cildimi hassas sanıyordum şişecek, kabuklar, yaralar çıkacak sanıyordum ama söylemediğim sürece kimse iğneli epilasyon yaptırdığımı anlamıyor. Hic dokunulmamış tüylerde 1 yada 2 seansta kesin çözüm alacağını garanti edebilirm. Yapan kişi ve kullanılan iğne çok önemli.. Kılların alınırken çekilişini hissetmeyeceksin buna çok dikkat et şayet hissediyorsan orayı bırak derim.. bana hülya hanım yapıyor ve inanılmaz memnunum kız kardeşimin favori bölgesi hiç işlem görmedi c.tesi günü onu da götürecem.. Senin gibi o da hiç dokunmadığı için en fazla iki seansta hallolur dedi hülya hanım. İnşallah kurtuluruz bu kıldan tüyden :)) birde işlemden sonra bir pişik kremi kullanmamı önerdi aklında olsun ismi desitin mor olanı daha çabuk iyileşme sağlıyor. Sevgiler.
Moralinizi bozmak istemem ama lazer epilasyon varken niye iğneliyi tercih ettiniz anlamadım.
therose:) bugun ilk seansıma gittim acı pek olmadı. dediğin gibi ilk iğne girerken acıyo , tüyü çekişini anlamadım bile. yüzümdeki tüyler sarı ince ancak sık. çok yoğun çalışmadık bugun.favori bölgemde hafif şişlik oldu onun dışında bariz bir şey yok. şimdilik yolunda gibi...krem önerini dikkate alıcam. sağlıcakla :))
Arkadaşlar dün Madam Janine de çeneme iğneli epilasyon yaptırdım. Bahsedildiği gibi ne yüzüm şişti nede kızardım. Uzun zamandır araştırıyordum bir türlü karar verememiştim. Aysel Epilasyon, Müge epilasyon ve Madam janine arasında Janine de karar kıldım. Piyasadan biraz pahalı dakikası 3 liradan yapıyor. İşlemi hülya hanım uyguladı. Çelik iğneyle yapıldı. Kıllar çekilirken hissetmiyor iğnenin girdiğini hissediyorsunuz. Bu zamana kadar ip veya sir kullanan herkes iğneli yaptırabilir çünkü inanın acısı daha az ipten yada sirden. 3 gün su değmeyecek ve alkolle tampon yaparak silinecekmiş.. Akşam hiç birşey yapmadım..zaten uygulamadan sonra ozon yapıyor ve bir krem uyguluyor. Sabah alkolle tampon yaptım ve hafifçe bebe pudrası sürdüm. Gayet rahatım. çenem gayet normal görünüyor ve bi renk problemim yok. Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
merhaba,
aradan baya zaman geçti... nasıl memnun kaldın mı iz falan kaldı mı acaba:/
lekem, izim yok çok minik kabuklar oluyor 3 gün sonra düşmeye başlıyor. Sen ne durumdasın?
ya böyle iğnenin girdiği yerler çukur kaldı. ama iğne başı kadar. ben aynayı alıyorum güneşte bakıyorum görüyorum etrafımdakiler pek bişey görmediklerini söylüyorlar. zamanla iyileşir mi yoksa bu durum benim tenimle mi ilgili mi yoksa yapanın kusuru mu bilemedim
acaba islem yapilan yerlerde olusan minik kabuklari, kasiyarak veya dokunarak kendin mi doktun? cukur kalmasi normal degil acikcasi
ya böyle iğnenin girdiği yerler çukur kaldı. ama iğne başı kadar. ben aynayı alıyorum güneşte bakıyorum görüyorum etrafımdakiler pek bişey görmediklerini söylüyorlar. zamanla iyileşir mi yoksa bu durum benim tenimle mi ilgili mi yoksa yapanın kusuru mu bilemedim
cildim fena hassas sirle bıyığımı aldıramıyorum hemen sivilce çıkıyor. zaten 23 yaşında olmama rağmen sivilcelerim ergenlikte ki gibi maşallah :) ben yüzümde favori bölgeme yaptırdım. sadece 1 kez uygulama yapıldı.çene bölgeme de başladım açıkcası sivilce izlerimden de anlamıyorum çene bölgemde iz kalıp kalmadığını. favori bölgemde iz kaldı ama orası kesin.yanaklarımda da tüyler var hiç aldırmadım açıkcası iğneli yaptırmaktan da korkuyorum. şimdi göğüs ve göbeğe de başladım bakalım nolcak. ya böyle hem izden tırsıyorum hem de tüylerden kurtulmayı düşledikçe yaptırasım geliyoçukurluk kalma sorunu bende de var (istanbul'da yaptırıyorum). her ciltte olmuyormuş, lekeye, ize yatkın ciltlerde oluyormuş. gittiğim uzman, tüm seanslar bittikten sonra birkaç ay içinde çukurluklar tamamen geçer dedi. çünkü tam iyileşmeye başlıyorken yeniden seans yapılıyor yeniden çukurluk oluşuyor. o yüzden seanslar bitmeden tamamen iyileşmezmiş. cildin nasıl bilmiyorum ama sorunlu, hassas bir cildin varsa iğneli yaptırırken kaymak gibi bir cilt beklememek gerekirmiş.
cildim fena hassas sirle bıyığımı aldıramıyorum hemen sivilce çıkıyor. zaten 23 yaşında olmama rağmen sivilcelerim ergenlikte ki gibi maşallah :) ben yüzümde favori bölgeme yaptırdım. sadece 1 kez uygulama yapıldı.çene bölgeme de başladım açıkcası sivilce izlerimden de anlamıyorum çene bölgemde iz kalıp kalmadığını. favori bölgemde iz kaldı ama orası kesin.yanaklarımda da tüyler var hiç aldırmadım açıkcası iğneli yaptırmaktan da korkuyorum. şimdi göğüs ve göbeğe de başladım bakalım nolcak. ya böyle hem izden tırsıyorum hem de tüylerden kurtulmayı düşledikçe yaptırasım geliyo
ben favori bölgesi, çene altı ve boynumun çene altı hizasındaki kısmına yaptırıyorum. çene kısmında benim de çok fazla sivilce izim var (cildimde her türden sivilce, siyah nokta, kapalı komedon ne ararsan var. bayağı kötü yani) ben de anlayamıyorum iz kaldı mı kalmadı mı. favoride yer yer çukurluklar var, onun dışında iğneli epilasyon izi yok.ama şöyle bi şey oldu; 4 seanstır gidiyorum, son 2 seansta sivilcelenme başladı favori bölgesinde ve sivilce izi kaldı. hiçbir sivilcem iz bırakmadan iyileşmez çünkü. iğneliden dolayı kalıcı bi iz oluşsa bile yüzüm bu haldeyken sırıtmaz diye düşünüyorum
bi de göğüs uçları ve çevresine yaptırıyorum onlar da batık gibi çıktı bu sefer. iz de kalacak gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?