arkadaşlar bugün 2 saat önce hsg çektirdim korkulacak birşey yokmuş sakın korkmayın ben çok stres yaptım bugün vazgeçmeyi bile düşündüm ama sonra aklımda bir soru işareti kalır diye bir cesaretle gittim. iyiki de gitmişim. inanın sırf stres yaptığım için bacaklarım ağrıyor. bu kadar olacağını bilseydim hiç strese sokmazdım kendimi. herkese sağlıklı günler diliyorum.
canım geçmiş olsun. senin adına sevindim. nerde çektirdin hsg yi kayseride mi? anesteji uygulattın mı?
Ayyy çokkk Iiii çok Sevindim Tam Benim Konum Bende En Kisa Zmanda çektirmem Gerek Ama çok Korkuodum Demekki öle çok Bi şey Yokmuş şimdi Sana Sorularim Ne Zmandir Bebek Istiosun Ve Anestezi Uygulattinmi
Selence Beni Gerçekten Rahatlattin çok Teşekkür Ederim Bende Yaptiricam En Kisa Zmanda Umarim Allah Sanada Banada Tüm Isteyenlere Hayirli Evlatlar Nasip Eder...
cok gecmisss olsunnn
gözün aydın canm umarım en kısa zamanda hamile kaırsın evet dediğin doğru hg filmi korkulacak kadar değil çünkü ben bu işi yapıyorum röntgen teknisyeniyim inanın bayanları öyle korkutarak gönderiyorlarki boştan laflarla dolduruyolar inanın nelerle karşılaştım ama film bittikten sonra herkesten duyduğum tek söz '' bumuydu bu kadarmıydı'' arkadaşlar size tavsiyem bunu bilmeyenlerin sözlerine inanmayın ehline yani doktora yada çekim yapılacak yerde çalışan arkadaşlara danışın hem fikriniz olur hemde onlar size en doğru bilgiyi aktarır. allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?