arkadaşlar bugün 2 saat önce hsg çektirdim korkulacak birşey yokmuş sakın korkmayın ben çok stres yaptım bugün vazgeçmeyi bile düşündüm ama sonra aklımda bir soru işareti kalır diye bir cesaretle gittim. iyiki de gitmişim. inanın sırf stres yaptığım için bacaklarım ağrıyor. bu kadar olacağını bilseydim hiç strese sokmazdım kendimi. herkese sağlıklı günler diliyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sonunda hsg bitti
- Konu Sahibi selence
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar bugün 2 saat önce hsg çektirdim korkulacak birşey yokmuş sakın korkmayın ben çok stres yaptım bugün vazgeçmeyi bile düşündüm ama sonra aklımda bir soru işareti kalır diye bir cesaretle gittim. iyiki de gitmişim. inanın sırf stres yaptığım için bacaklarım ağrıyor. bu kadar olacağını bilseydim hiç strese sokmazdım kendimi. herkese sağlıklı günler diliyorum.
canım geçmiş olsun. senin adına sevindim. nerde çektirdin hsg yi kayseride mi? anesteji uygulattın mı?
canım geçmiş olsun. senin adına sevindim. nerde çektirdin hsg yi kayseride mi? anesteji uygulattın mı?
çok teşekkür ederim canım hsg yi kayseride özel bir hastanede çektirdim. anestezi falan yaptırmadım. aslında ben istedim tabiki anlatılanları okuyunca ama doktorum kesinlikle gerek yok dedi. doğru söylemiş. gerçekten gerek yokmuş.
Ayyy çokkk Iiii çok Sevindim Tam Benim Konum Bende En Kisa Zmanda çektirmem Gerek Ama çok Korkuodum Demekki öle çok Bi şey Yokmuş şimdi Sana Sorularim Ne Zmandir Bebek Istiosun Ve Anestezi Uygulattinmi
hiç korkma canım benim 4-5 gün çektiğim o korku filmden daha acı verdi bana kesinlikle erteleme inan bana anlatılılanlar çok abartılı adet sancısı gibi oda birkaç dakika sürüyor zaten onun dışında rahat ol kendini ne kadar kasmazsan o kadar rahat ve çabuk bitiyor.
ben epeydir istiyorum ama 2 düşük yaptım 1 senedirde istiyordum ama olmuyordu. başka sorunların olursa seve seve cevaplarım canım çünkü ben o korkuyu kaç gün yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama tekrar söylüyorum kesinlikle korkma
Selence Beni Gerçekten Rahatlattin çok Teşekkür Ederim Bende Yaptiricam En Kisa Zmanda Umarim Allah Sanada Banada Tüm Isteyenlere Hayirli Evlatlar Nasip Eder...
aminnnn canım inşallah içini rahat tut
- 25 Kasım 2007
- 444
- 0
- 96
gözün aydın canm umarım en kısa zamanda hamile kaırsın evet dediğin doğru hg filmi korkulacak kadar değil çünkü ben bu işi yapıyorum röntgen teknisyeniyim inanın bayanları öyle korkutarak gönderiyorlarki boştan laflarla dolduruyolar inanın nelerle karşılaştım ama film bittikten sonra herkesten duyduğum tek söz '' bumuydu bu kadarmıydı'' arkadaşlar size tavsiyem bunu bilmeyenlerin sözlerine inanmayın ehline yani doktora yada çekim yapılacak yerde çalışan arkadaşlara danışın hem fikriniz olur hemde onlar size en doğru bilgiyi aktarır. allah herkesin gönlüne göre versin
cok gecmisss olsunnn
çok teşekkür ederim canım
gözün aydın canm umarım en kısa zamanda hamile kaırsın evet dediğin doğru hg filmi korkulacak kadar değil çünkü ben bu işi yapıyorum röntgen teknisyeniyim inanın bayanları öyle korkutarak gönderiyorlarki boştan laflarla dolduruyolar inanın nelerle karşılaştım ama film bittikten sonra herkesten duyduğum tek söz '' bumuydu bu kadarmıydı'' arkadaşlar size tavsiyem bunu bilmeyenlerin sözlerine inanmayın ehline yani doktora yada çekim yapılacak yerde çalışan arkadaşlara danışın hem fikriniz olur hemde onlar size en doğru bilgiyi aktarır. allah herkesin gönlüne göre versin
hazır bulmuşken sorumu sorayım o zaman =))))
bende hsg çektirdim geçen hafta... tüpler açık bir sorun yok.. ancak raporda şöyle bir kısım var. "uterus sola deviyelidir. uterin kavite morfolojisi tabiidir." ne demek uterus sola deviye? dr bir problem yok çok güzel çıkmış sonuç dedi ama benim kafama takıldı o sola deviyeli uterus =)