• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu sonunda hayalımdekı yatak odasını buldum aaa dostlarrrrrrrrrrrrrrr :) hele bır bakın

japon_ozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
62
1
46
İzmir
gelıncıklerım merhabalar :) tam 1 saat sonra hayalımdekı yatak odasına kavustum :46: mutlulugumu sızlerlede paylasmak ıstıyorumm :) fıkrınızıde tabıkıde ... halam dugun hedıyesı olarak yatak bazamı yatak baslıgımı aldı bızde az once dıger eksıklerı aldık $Adsız.pngddd.webp$Adsız.pngsdsdfDSFsdf.webp$belinda-yatak-odasi-takimi_2.webp$belinda-yatak-odasi-takimi.webp:72:

canim yaaaa....muhtesem bi yatak odasi mobilyasi yaaa...:nazar::nazar::nazar:

41 kere Masallah canim :46:

ben de beyaz mobilya hastasiyim...
Insallah bi omur birlikde eksitirsin kocisinle.:21:

Bayıldım desem yeridir :27: Çok güzel bi tercih olmuş Rabbim mutluluğunuzu hep arttırsın inşallah :16:

offfff benim bayıldığım ve bilgisayarıma her halini kaydettiğim ayna bu ama malesef mobilyacımız yapamam dedi ve benim daha önc gördüklerim hep raylıydı seninki açılabilen kapaklıymış..raylılar çabuk bozulur dedi:14:bende buna benzer yaptıracam ama oval değil düz:31::31: hayırlı olsun gerçekten çok hoşş hangi renkle kombine edeceksin:26:

offfff benim bayıldığım ve bilgisayarıma her halini kaydettiğim ayna bu ama malesef mobilyacımız yapamam dedi ve benim daha önc gördüklerim hep raylıydı seninki açılabilen kapaklıymış..raylılar çabuk bozulur dedi:14:bende buna benzer yaptıracam ama oval değil düz:31::31: hayırlı olsun gerçekten çok hoşş hangi renkle kombine edeceksin:26:

dmç mobılyadan aldım kızlarrr allah herseyın ıyısını sızlere nasıp etsınnn

altın sarısı ıle dusunuyorum ama oyle kabarık gelınlık gıbı yatak ortusu ıle degıl sade sık bır takım ıle dusunuyorum seten uygun olur mu kı acabaa fıkır wersenız kızlar

gelıncıklerım merhabalar :) tam 1 saat sonra hayalımdekı yatak odasına kavustum :46: mutlulugumu sızlerlede paylasmak ıstıyorumm :) fıkrınızıde tabıkıde ... halam dugun hedıyesı olarak yatak bazamı yatak baslıgımı aldı bızde az once dıger eksıklerı aldık Eki Görüntüle 728942 Eki Görüntüle 728943 Eki Görüntüle 728944 Eki Görüntüle 728945 :72:

güle güle kullanın beyaz renk almakla iyi yapmışsınız koyu renkler çok fazla toz tutuyorlar...

:1::1::1::1::1:

hayırlısı olsunnnn , bende pazar günü aldım mobilyalarımı , bu takımı da cok begenmiştik ama son anda baska bir takım aldık .

gercekten cok guzel iyi günlerde kullanın insallah :16:

Back
X