SONUNDA HAMİLEYİM!!!Yeni hamile kalanlar lutfen paylaşın deneyimlerinizi!!

angelfbf

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
542
46
42
Sevgili Kadınlar Klubu Arkadaşlarım :)

Şuan ki mutlulugumu kelimelere dokmek imkansız sanırım,Daha onceki konularımdan bilen biliyo inanılmaz zor ve stresli bir donemin ardından çok sukur suanda 6 haftalık hamileyim ve bunu daha 2 gun once ogrendım..
hem de predictor testinde ilkinde negatif,ikincisinde "cok silik" çizgi gormeme rağmen(adet gecikmesinden tam 6 gun sonra bile) allahıma sukurler olsunkı kan testi sayesinde bu cuma ogrendim mutlu haberi:)
ilk ders su oldu ki adet gecikmesinde muhakkak en az bi 5 gun beklemek gerekiyo ve silik dahi olsa en ufak suphede kan testi yaptırmak gerekmiş..
bunun dışında pozitif dusuncenin çok etkili oldugunu dusunuyorum cunku negatif cıktıktan sonra 2 gunluk bir karalar bağlama evresi geçirdikten sonra rahat olmak zorunda oldugumu kendime tekrar edip durdum bu ay olmadıysa oteki ay olucak illaki olucak sonucta diyip durdum ve kendime soz verdim zırt pırt hamilelik testi yapmıycam takıntı yapmıycam bu konuyu vs diye ve adetim geciktikten tam 10 gun sonra kan teestini yaptırdım..inanın iyiki de bu şekilde yapmışım ,oteki turlu psikopata bağlıyo insan!
Herkesin hamileliginde farklıymıs ama bende bulantılar ve kasık ağrıları var biraz ki normalmiş olurmuş yeni yeni öğreniyorum tabi bunları,8. haftaya kadarda yogun surermiş ama sonrasında geçiyomus genelde..tabi dediğim gibi herkesin deneyimi ve hamileliği farklı tabiki..
İnanın bana hergun dua ediyorum burdaki isteyen herkesin anne olabilmesi için..Hepimiz için hayırlı evlatlat, guzel hamilelik gunleri olsun inşallah..
Paylaşımlarınızı 4 gozle bekliyorum :)))

Son düzenleme:
Buarada ben soyle bisey dusundum burda hepimiz deneyimlerimizi ve psikolojimizi paylaşabilirsek hem birbirimize destek olmus oluruz hemde karşılıklı yardımlaşmış oluruz..o yuzden lutfen herkes paylaşımlarını yapmaktan çekinmesin :)))

allah tamamını erdirsin canım sağlıklıca kucağına almayı nesip etsin....

sevincini tahmin edebiliyorum....allah daim etsin kardeşim....

çok tebrik ederim arkadaşım.şuan ayakaların yere değmiyordur umarım..:)

ben birşey soracağım sana..adet öncesi göğüslerin falan aşırı şiştimi..tam olarak ne gibi belirtilerin oldu...biraz anlatırmısın..beta hcg kaç çıktı peki

Hayırlı olsun ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Ben isteyip de henüz hamile kalamayanlardanım, o yüzden benim sorularım ancak şu şekilde olabilir; sizde hamileliğe engel durum neydi?

hayırlı olsun cnm, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah:nazar: ben de 6+2 deyim bugün. seni çok çok iyi anlıyabiliyorum. güzel paylaşımların olduğu bi topic olur inşallah:KK1:

Hayırlı olsun ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Ben isteyip de henüz hamile kalamayanlardanım, o yüzden benim sorularım ancak şu şekilde olabilir; sizde hamileliğe engel durum neydi?

canım benim sen böyle söyledin ya yüreğimde hissettim bir an. benimde 1 yıldır çekmediğim şey kalmadı..her ay çocuk gibi kendimi kandırıyorum..ama nerdee..

canım benim sen böyle söyledin ya yüreğimde hissettim bir an. benimde 1 yıldır çekmediğim şey kalmadı..her ay çocuk gibi kendimi kandırıyorum..ama nerdee..

Canım hiç biliyorum ki çok zor ve moralini yuksek tutmak zaman zaman çok imkansız olabiliyor ama İnan moral ve pozitif enerji çok etkiliyo hamileliği..bana hatalı labratuar sonucu olarak tiroid hastası tanısı kondu ve ben açıkcası bu yüzden hamile kalamadigimi düşünüyorum halbuki ne tiroid hastasiymisim nede bu durum hamileliğe engelmis..insan negatif en ufak bisey duysa felaket senaryoları yazıyor beyninde..benim tek soyliyebilecegim doktorunuza güvenin , pozitif duşunun ve saglikla ilgili bir problem oldugunda çözüm odakli dusunun..biliyorum heray sınır bozukluğu oluyo o testleri negatif görünce ama karalar bağlamamda bebek getirmiyor malesef..Pozitif düşünce,deneyimli doktor ve doğru yöntemlerle hepimiz bebeklere kavusucazzz:)) amiiiiiin:)

Canım biliyorum ki çok zor ve moralini yuksek tutmak zaman zaman çok imkansız olabiliyor ama İnan moral ve pozitif enerji çok etkiliyo hamileliği..bana hatalı labratuar sonucu olarak tiroid hastası tanısı kondu ve ben açıkcası bu yüzden hamile kalamadigimi düşünüyorum halbuki ne tiroid hastasiymisim nede bu durum hamileliğe engelmis..insan negatif en ufak bisey duysa felaket senaryoları yazıyor beyninde..benim tek soyliyebilecegim doktorunuza güvenin , pozitif duşunun ve saglikla ilgili bir problem oldugunda çözüm odakli dusunun..biliyorum heray sınır bozukluğu oluyo o testleri negatif görünce ama karalar bağlamamda bebek getirmiyor malesef..Pozitif düşünce,deneyimli doktor ve doğru yöntemlerle hepimiz bebeklere kavusucazzz:)) amiiiiiin:)

bende erken gebelık testlerınden yapmıstım 2 tane ama negatif çıktı
2 gun gecıkınce normal test cıktım pozıtıf cıktı :)

allah kerkese hayırlısını versın ınsallah

kutlarım sızı mutluluklar

Malesef sizin de söylediğiniz gibi testler her zaman doğru sonucları vermiyo ...muhakkak kan testinde bakılmalı,hamilelik olup olmadıgı..buarada ben henüz 6 haftalık hamile olmama rağmen mide bulantisi çekiyorum benim gibi olan var mı hiç????

Sevgili Kadınlar Klubu Arkadaşlarım :)

Şuan ki mutlulugumu kelimelere dokmek imkansız sanırım,Daha onceki konularımdan bilen biliyo inanılmaz zor ve stresli bir donemin ardından çok sukur suanda 6 haftalık hamileyim ve bunu daha 2 gun once ogrendım..
hem de predictor testinde ilkinde negatif,ikincisinde "cok silik" çizgi gormeme rağmen(adet gecikmesinden tam 6 gun sonra bile) allahıma sukurler olsunkı kan testi sayesinde bu cuma ogrendim mutlu haberi:)
ilk ders su oldu ki adet gecikmesinde muhakkak en az bi 5 gun beklemek gerekiyo ve silik dahi olsa en ufak suphede kan testi yaptırmak gerekmiş..
bunun dışında pozitif dusuncenin çok etkili oldugunu dusunuyorum cunku negatif cıktıktan sonra 2 gunluk bir karalar bağlama evresi geçirdikten sonra rahat olmak zorunda oldugumu kendime tekrar edip durdum bu ay olmadıysa oteki ay olucak illaki olucak sonucta diyip durdum ve kendime soz verdim zırt pırt hamilelik testi yapmıycam takıntı yapmıycam bu konuyu vs diye ve adetim geciktikten tam 10 gun sonra kan teestini yaptırdım..inanın iyiki de bu şekilde yapmışım ,oteki turlu psikopata bağlıyo insan!
Herkesin hamileliginde farklıymıs ama bende bulantılar ve kasık ağrıları var biraz ki normalmiş olurmuş yeni yeni öğreniyorum tabi bunları,8. haftaya kadarda yogun surermiş ama sonrasında geçiyomus genelde..tabi dediğim gibi herkesin deneyimi ve hamileliği farklı tabiki..
İnanın bana hergun dua ediyorum burdaki isteyen herkesin anne olabilmesi için..Hepimiz için hayırlı evlatlat, guzel hamilelik gunleri olsun inşallah..
Paylaşımlarınızı 4 gozle bekliyorum :)))

:nazar::nazar::nazar:maşallah canım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin bendede pko var 8 aydır psikolojik olarakda kendimi etkiliyorum sanırım sende bir sorun varmıydı Allah bebişinizi size bağışlasın inş....:KK71:

öncelikle tebrik ederim okurken bile içim kıpır kıpır oldu senin adına inşallah herşey gönlünce olur ee artık darısı isteyenlere olsun

:nazar::nazar:tebrikler ...........sağlıkla al kucağına inşallah darısı isteyen herkesin başına:KK71:

tebriklerrr çok sevindim umarım sağlıklı bir bebişin olur...Ben de geçen hafta test yaptım 2 çizgi çıktı tekrar yaptım yine aynı pozitif çıktı eşim çok sevinmişti
yüzünü görmenizi isterdim herkesi aradı söledi...
2 gün önce dr gittim alttan muayene etti göremedi kan testi yaptırdı kan testinde 2427 HCG bişi yazıyor bukadar beklemiodum dedi dr tekrar baktı aynı Gün...Ama görünmedi kafamız karıştı :KK43: ..Ama bana doktrun sölediği şey Dış gebelikten şüpheleniyorum oldu ...Ben anlamadım aranızda anlayan varmı bunu ben 2 haftalık hamile oldumu düşünüyorum...Belkide görmek için erkendi sizce?...

tebriklerrr çok sevindim umarım sağlıklı bir bebişin olur...Ben de geçen hafta test yaptım 2 çizgi çıktı tekrar yaptım yine aynı pozitif çıktı eşim çok sevinmişti
2 gün önce dr gittim alttan muayene etti göremedi kan testi yaptırdı kan testinde 2427 HCG bişi yazıyor bukadar beklemiodum dedi dr tekrar baktı aynı Gün...Ama görünmedi kafamız karıştı :KK43: ..Ama bana doktrun sölediği şey Dış gebelikten şüpheleniyorum oldu ...Ben anlamadım aranızda anlayan varmı bunu ben 2 haftalık hamile oldumu düşünüyorum...Belkide görmek için erkendi sizce?...

Canım anladığım kadarıyla gebeligin cok erken donemindesin ve degerlerin suanda çok düşük bu sebepten de görünmemiş olabilir kese, ben gittiğimde 9447 Hcg olmasına rağmen degerim, kese ufacık biseydi biliyorum çok zor ama lutfen sabretmeye çalış ve muhakkak diğer doktorlarada görün 5-5bucuk haftadan önce kese gorulmezmis zaten normalde benim bildigim..

Canım ben geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım. Gebelik haftası son adetinin ilk günü baz alınarak hesaplanıyormuş. Bende üst üste iki test yaptım ikisinde ikinci çizgiyi çok net gördüm ama doktor gitmek için acele etmiyorum sanıyorum ben 5 haftalık hamileyim 6 haftasını doldursun ondan sonra gideceğim

canım ben 3 ay önce dış gebelik geçirdim benim kan değerlerim çok za yükseliyordu ilk kan verdiğimde 205 di ertesi gün 257 idi iki günde iki katı artması gerekiyor demişti doktorum senin kan değerin maşallah epey yüksek çıkmış istersen başka doktora git bide için rahatlasın inşallah normal gebeliktir içini ferak tut allahım hayırlısından nasip etsin ve inşallah sende kucağına alırsın bebeğini vanım

X