• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda haftalardan sonra gündlik işe gittim

serenselen

SEREN VE SELENIM İÇİN YAŞ
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
284
0
641
Diğer
slm arkadaslar hanı gecenlerde ilan vermıstımya şükür gün gecmeden bır teklıf geldı florya tarafında ilk duydugumda cok sevınmıstım cuma gunu neyse pazartesi işe gıttım sabah 7 30 da iş bası yaptım aksamın taaaaaa 7.30 8 e gelıyodu paydos ettım aksamakadar canım cıktı her neyse yınede ben yaptıgımın işten şikayetcı degılım gittigim ew inanırmısınız 5 oda mutfak banyo girişi var kocaman oda gıbı balkonu banyosunda rahat 6m kare rahat var yanı abartısız aksama kadar butun işimi bıtırdım ew cok güzel oldu kıyamadımbıle kırlenmesıne bastıgım yerde ayak zi olmasın dıye kuruluyordum :)neyse aksam bıde ew sahıbı adam demesmı bahceyide sularmısın dıye bıde bahcesını suladım :) sıra geldı parama ne kadar dedı bende soledım buraların fıyatından haberınız vardır sızın arastırmısıınızdır dedım güldü sen ne kadara temızlıyosun dedı bende dedımkı 80 +yol dedım adam gözlerını actı ve ne dedı ben ilk duydugunda sasırdı galıba sabahın erken saatınden aksamaın 7.30 a kadar calıstım az geldı sandım bende cok yoruldugumu kendıde defalarca soluyordu bana kızım dınlen falan dıyodu yemegını cayını yapaıp verırıken bende bır an once bıtırıp aksamgecolmadan ewe yetısıyımdıye yemekbıle yemeden ewe gelım ınanırmısınız sırf gec saate kamıyım dıye işimi bıtırıyım ıdye neyse cebınden paraları cıkardı bana dedıkı alne kadarsa paran dedı bende 80:+yoll88 yapıo du burdan al bozparanı dedı bozougum yok dedım sız bozun dedım neyse verırısınız dedım herneyse parayı masanın üzerıne bıraktım almadım bozuk param yok dıyeüzerımı degişmeye giderken tem helallık alıcaktım içerı gırmeme kalmadan yanında calısan söföre paramı vermıs bozugum olmadıgından yol parası veremedıgını soledı bende olsun bunada şükürdedım kendı kendıme ama cok sinirlendım acıkcası sabahın 7.30 aksamaın taaaa7.30 a kadar canımcıktı ewde sılmadık bır yer bırakmadım bahcasıne kadar suladım Aldıgım parayı bozuk yok dıye kesıyo ben yıne gırdım abi ben cıkıyorum güle güle kırket ewını hakkını helal et dedım ve cıktımama ewe geldım azım acıkta kaldı elım ayagım kıpırtadamadım yorgunluktan oturdugum yerde uyumusum neyse sızınle payklasmak ıstedım makdadım sıkayet degıl benım yerımde siz olsanız ne yapardınız :::????? dogrumu yapmısım sizceee:::????aklınızda bulunsun hala :enbuyukkk:iş arıyorum :)))

ee temizlik işi böyle o kadar didinir uğraşırsın yaptığın gözükmez ama ufak bir yeri gözden kaçırırsın onu hemen senin gözüne sokarlar 10 yıldır bu işteyim yaranabiliyormusun dersen yok azınlıkta ne yazık ki Allah kolaylık güç kuvvet sabır versin derim bol şans

Florya'da ev sahibi olan biri ,kira da olsa fark etmez,8 tl nin hesabını yapmamalı.Çok ayıp.ohaoldumsmile

ewet gercekten ayıp amma ne yaparsın bızler calışmak için ugrasırken onlarda 8 tl yı hesaplıyor böyleleıkle patron ve işsahıbı oluyorlar malesefki biizm emeklerımız gözlerine gelmez allah yardımcın olsun :((((

arkadaslar izmirde okullar kapanınca gidicem ailem orda 3 ay orda kalıcam işl ve orada iş arıyorum izmirli arkadaslar haberınız olsun temzılık ve yatılı cocukbakımı için ekleman ararsanız ben ım tecruben var altı yıl referans verırım arayan msn atarsa sevınırım

Canım nerede oturuyorsun... Ben de hamile olduğum için artık ev işlerimi yapamıyorum... Annem yardıma geliyor arada bebek olduğunda da o gelecek ama dip temizlik için birine ihtiyacım var.. Ayda bir alıcam...
Halıcıoğlunda oturuyorum.. Evim 3+1 110 m2 falan...
Eğer senin için de uygunsa özelden mesaj at bana...

Back