Kız İsteme Sonunda geliyorlar!

only_you

aşksın sen...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
336
2
116
İstanbul
evet kızlar daha şubatta söylemiştik ve babam kestirip atmıştı. hatta konum bile vardı yorum yazanlara yardımcı olanlara teşekkür ederim... cumartesi gelecekler çok heyecanlıyım ve neden bilmiyorum ama çok gerginim
:nazar:

evet kızlar daha şubatta söylemiştik ve babam kestirip atmıştı. hatta konum bile vardı yorum yazanlara yardımcı olanlara teşekkür ederim... cumartesi gelecekler çok heyecanlıyım ve neden bilmiyorum ama çok gerginim

Hayiirlisii olsun ozamann :nazar::nazar:a.s
Insallah hersey cok güzel gecer Canimm :))

İnsan ister istemez heyecan yapıyor ama hiç gerek yok çünkü gittiklerinde neden bukadar heyecan yaptım diyorsun.İnşallah hayırlısıyla gelirler ve bi terslik olmadan giderler.Senin adına sevindim hakkında hayırlısı olsun

İnsan ister istemez heyecan yapıyor ama hiç gerek yok çünkü gittiklerinde neden bukadar heyecan yaptım diyorsun.İnşallah hayırlısıyla gelirler ve bi terslik olmadan giderler.Senin adına sevindim hakkında hayırlısı olsun

teşekkür ederim hayırlısı canım

Hayırlı olsun canım :)
olur tabi öyle heyecan gerginlik benide bu ay istemeye gelicekler bende böyleyim :))

cumartesi demissin geliyorlar diye bu yarın oluyor :)) hakkında hayırlısı tatlım sakin ol kendine güven ve sunu hep tekrarla hersey muhtesem olacak :)

bol sans :)

çok güzel geçti öyle güzel geçtiki 5gün sonra nişan var yani:))))) farklı bi duygu biz hala inanamıyoruz

hayirlisi olsun canim :nazar: , darisi basima:nazar: ... bizde oldugunda bizde inanamayiz sanirim.. cok güzel heyecanlar bunlar eminim.. ahh aahhhhh birde bizde olsa.. yellowbomb arkadasimla bekliyoruz bakalim... hayirlisi olsun :nazar: :31::31:

Back