Gelinlik Modelleri Sonunda gelinliğimi seçtim

gelinlik genel olarak çok şık ve kibar ama omuz ve kol kısmını pek beğenmedim.bu model straplez,askılı ya da normal uzun kollu olsaydı daha güzel olabilirdi

hayırlı olsun canım öncelikle
benim tarzım değil yorum yapamıcam oyüzden
mutluluklarrrrr

gelinlik genel olarak çok şık ve kibar ama omuz ve kol kısmını pek beğenmedim.bu model straplez,askılı ya da normal uzun kollu olsaydı daha güzel olabilirdi

Yorumun için sağol canım. Ben nisanda evleneceğim için straplez ya da askılı düşünmedim hiç. Straplez zaten yakışmaz bana balık etli bi hatunum. Bakalım daha dikilmedi zaten. Belki değişiklikler yaparım. Bende tam tersi kollarını beğendim mesela. Omuz kısmını da biraz daha dekolte olursa yaptırabilirim.

ben çok beğendim. tam benim tarzım. hani diyorlar ya "gelinlik dediğin kabarık olur", bence "gelinlik dediğin dantelli olur" üstündeki şifon benzeri kumaş da hareketlilik katmış. ne kadara yaptırıyorsun?

aslında bi yandan benimkine bile benziyor Ben ilk resimdeki altı ikinci resimdeki üstle diktiriyorum :

Son düzenleme:
Bir de bu gelinlik aklıma hemen aşağıdakini getirdi:

Bu bir filmde prensesin giymesi için dikilmiş bir gelinlik. Zaten gerçek kraliyet düğünlerinde de bu tarz giyiyorlar. Prenses gelinlik diyince insanların aklına kabarık etekli, taşlı straples gelinlikler geliyor nedense ama asıl prenses tarzı gelinlik dediğin böyle zarif kibar olanları.

Güle güle giy kuzum.

çok guzel canım ben çok begendm benim gelinligmde kabarık deil gelin dedigin asil olur sevmiorum ben öle kabarık şimdiden hayırlı olsun

Senin gelinlikte süpermiş gerçekten. Çok beğendim. Bu arada güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Gelinlik bana dikilecek fakat ben geri vereceğim.Evde birde onu tutmak istemedim açıkçası.Benim bu şekilde 1.700,00 TL canım. Paalı mı bilemiyorum. Fakat çok yer gezdim uygun geldi.Çoğu yerde azıcık bi fransız danteli koysalar hemen fiyatı en az 2000 yapıyorlar. Oysa benim baştan sona fransız dantelli ve kalitelisinden.

gelinliğin kuyruğu çok uzun zaten bence duvak kısa olsa daha iyi olur :)

bende böyle düşünüyorum gerçekten çok güzel yalnızca ben olsam straplez isterdim ama siz balık etli olduğunuz için böyle bir seçim yaptığınızı söylemişsnz , umarım içinize siner ve size yakışır , mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…