- Konu Sahibi efenihanefe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eteği kaçrdığıma uzuldum canım ya :// nike bluzun yakası nasl duruyor canım alttakı askılardan gyip döndürüp yaka ve kolları mı geçiiriyrz ,
bi de gri tonlu far ve kahve gibi ruj var onlar olabilir :26:
Evet canm bende üzüldümkismet diyelim canm eve cikicam birazdan aticam internette bakamadim koduna bakmam lazim olmazsa üstte resmini ceker yollarim canm olurmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir de bunun bedeni nedir canım=)
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1171576&d=1403956999,
tatlım bu 3. sıradaki 1. ürün ile en alttaki morspor badi ikisinin fiyat ve bedenlerini öğrenebilir miyim??Sec Beğen al 7.5 TL kullanilmamis tertemiz ürünler toplu alimda indirimler alin bitsin kapaniyorrr
tatlım bu 3. sıradaki 1. ürün ile en alttaki morspor badi ikisinin fiyat ve bedenlerini öğrenebilir miyim??
uygun fiyat çıkarsa makyaj takımı içinde konuşabiliriz
Canm bunlarmi dediklerin bedenler standart beden morspor badi satildi maalesef ama hepsi için yardimci olurum canm
Eki Görüntüle 1175804 Eki Görüntüle 1175803 bunların bedenleri, fiyatları ve özellikleri nelerdir ?? morbadiye üzüldüm![]()
imkansız o zaman :)) 36 bedenim ki ben bazen xs bile giyiyorum saol canım..bol satışlarCanm ilk ekledigin bluz 38-40 beden esnek likrali kumasi diğer elbise 42 beden yaziyo ama bence 40 beden kalibi biraz dar
imkansız o zaman :)) 36 bedenim ki ben bazen xs bile giyiyorum saol canım..bol satışlar![]()