- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi efenihanefe
-
Orijinal mavi marka kot 31 beden batik marka body Xl beden ikiside sifir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrbb xl ve 44beden warsa bana gore ben talibim:):):)Evet hanimlar ilk ekleyecegim birkaç eşofman var adidas nike ve reebok hepsi orijinal ve hic kullanilmamis bedenler ise 38-40 arasi olacak şekilde buyrunn isteyene detayli resim ve bilgi veririm yeşil nike body 7 farklı şekilde giyilebiliniyor
kuzum hayırlı uğurlu olsun yeni konunbildiğin üzere xl leri bekliyooorruuummm
Mrbb xl ve 44beden warsa bana gore ben talibim:):):)
canım rica etsem bi ikisini ayırırmısın bana ne zaman eklersin canım ekleyeceklerini sabırsızlıkla bekliyorum
Orijinal mavi marka kot 31 beden batik marka body Xl beden ikiside sifir
Kirmizi badi etek ve polar duruyormu acaba?
Fiyat beden ve yipranma durumu nedir
Selam canım botlar kaç numara bide siyah fakir kol mu diyorlar bedeni ve fiyatlarını yazarsan canım
Evet hanimlar ilk ekleyecegim birkaç eşofman var adidas nike ve reebok hepsi orijinal ve hic kullanilmamis bedenler ise 38-40 arasi olacak şekilde buyrunn isteyene detayli resim ve bilgi veririm yeşil nike body 7 farklı şekilde giyilebiliniyor
tek alt ve eşofman takım ne kadar kaç beden ? takas düşünürmüsün ?
Evet hanimlar ilk ekleyecegim birkaç eşofman var adidas nike ve reebok hepsi orijinal ve hic kullanilmamis bedenler ise 38-40 arasi olacak şekilde buyrunn isteyene detayli resim ve bilgi veririm yeşil nike body 7 farklı şekilde giyilebiliniyor
.
yeşil nike'in fiyatı ne kadar canım uzun kollu da giyilebiliyor değil mi satıldı mı o ?
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1169444&d=1403776931 bi de bunun bedeni nasıl?
Canm yeşil nike duruyor evet uzun kolluda giyiliyor 20 TL fiyat düşünüyorum hic giyilmedi çünkü diğerinde ltb marka 40 bedene kadar olur hatta 42 ye bile olur sanirim esniyo cunku
hırka geniş olur bana öyleyse ya ama nike 'ı merak ettim açıkçası internette örnek var mı nasıl giyilıyo ki çok cahilim
Canm muhakkak vardir etiketin koduna bakicam ama yarin olsa olur mu sabahtan bakar atarim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?