Sonunda dondurulmuşlarımla HAMİLEYİM:)

goncela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
110
2
66
Sivas
Kızlar inanamıyorum şuan bunları yazdığıma ama sonunda ben de hamileyim. İyi haberlere hem çok sevinir hem de imrenirdim, ben o cümleleri kuramıycam gibi gelirdi hep ama sonunda oldu işte. 3 blastosist transferi ile hamile kaldım. Transferin 8. günü idrarda gördüm. Bugün 12. gün kanda 500 çıktı, muhtemelen çoğul gebelik dedi doktor.Cuma tekrar vericem kan, bakalım ne olacak.

Bunları yazdım ki bekleyenlere umut olsun, heyecanlarını kaybetmesinler. Ben hala inanamıyorum, galiba kalp atışlarını duyana kadar da inanamıycam. Umarım tüm bekleyen mücadeleci kadınların kucakları bebekle dolar, benim de bebeğim sağlıkla devam eder yoluna:)

Allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahh
bende dondurulmus sperm ıle ogluma kavusmustum
Allah herkeze nasıp etsın nerede aglayan ısteyen yuregı evlat hasretıyle yanan kım varsa saglıkla ınsallah

Canım gözün Aydın Rabbim devamını nasip etsin ben kızıma kavuştum sindi 1.5 yasında şimdi tekrar dondurulmuslara başladım ins kızıma Kardes banada 2 ci evladım nasip olur

ilk tebrik eden bennn olayımmm...RABBİM bebişlerine sağlık sıhhat versin...RABBİM bizlerede nasip etsin inş....HAYATIN DA HEP BÖYLE MUTLU SONLARIN OLSUN...

Eklentiler

• $DANSÖZ 2.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

rabbim hayırlı etsin,doğana ve doğduktan sonraya kadar bu mutluluğunu devam ettirsin inşallah

Allah tamamına erdirsin canım . Ne güzel bir duygu . Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin .

Rabbim kucagına almayı saglıklı hayırlı evlatlar olmalarını nasib etsinnn:)) bir umut bizimkide iyiki yazdın:) benimde dondurulmuş ıkı transferim oldu bekliyoruzz çokk zorr sabretmekk Rabnim bizleredee nasib ederrr inşallahhhh

Allah tamamına erdirsin cnm Demek çoğul gebelik hee ne güzel Hayırlı uğurlu evlatlar olsunlar, zamanı geldiğinde rabbim banada versin inş tekrar tebrik ederim

canım çok sevindim, Rabbim sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Bende dondurulmuşlarla tedaviye başlayacağım, çok mutlu ve umutlu oluyorum özellikle dondurulmuşlarla hamile kalanları duyunca

bır dondurulmuş tedavısıne başlayacakta ben varım allah kucağınada aldırısn bızlerede umut olduğun için ayrıca teşekkürler...

ne mutlu sana sağlıcakla alırsın insallh kucağına yavrularını.darsı ben ve benim gibi evlat yolu gözleyenlere olsun dua et bizlerede böyle yazılar okuyunca umutlarım yeşeriyor.

Hayırlı olsun cok guzel bir haber bu.Allah tamamına erdirsin:)

İnanın kızlar kafamı her yastığa koyduğumda, tüm bebek bekleyenler için ve tabi kendim için dua ediyorum.Herkes bu güzelliği birgün yaşar umarım...

Canımmm hayırlı olsuun. allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Amin.
Dedigin gibi senin gibi bekleyenlere umut olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…