• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Doktorumu buldum kızlar :)

sağol bitanemm sanada çok geçmiş olsunn bende aynı şekilde kendimi mutlu iyi hissediyorum inşallah hep böyle iyi hissederiz yeni burnundan memnunsun demi seninkde bantlıdır şimdi doktor açtığında aynaya baktım şiş olduğu için korktum kendimden :dance: ama sonuç iyi gibi oley :teytey:

alçım çıktığında 5 saniye kadar gördüm ve hemen bantlandı canım bnmkide perşembe günü bantlarım çıkıyor şuan bile güzel görünüyor inş şişler geçince daha iyi olur..:nazar: resim ne zaman koyucan canım sabırsızlıkla bekliyorum :1hug:

alçım çıktığında 5 saniye kadar gördüm ve hemen bantlandı canım bnmkide perşembe günü bantlarım çıkıyor şuan bile güzel görünüyor inş şişler geçince daha iyi olur..:nazar: resim ne zaman koyucan canım sabırsızlıkla bekliyorum :1hug:

Canım yarın kontrole gidiyorum bantlar çıkıcak bugün 12gün oldu sanırım takmaz heralde bant bidaha meraklıyım hemde çok çıksın şu bantlarım cilt bakımımı yaptırıcağım ve saçlarımı boyatıcağım sonrada öncesi ve sonrası diye ekleyeceğim albüme sen ne zaman ekliceksin canım inşallah çok çok güzel olmuştur istediğin gibidir a.s. yarını sabırsızlıkla bekliyorum :jeyyar:

Canım yarın kontrole gidiyorum bantlar çıkıcak bugün 12gün oldu sanırım takmaz heralde bant bidaha meraklıyım hemde çok çıksın şu bantlarım cilt bakımımı yaptırıcağım ve saçlarımı boyatıcağım sonrada öncesi ve sonrası diye ekleyeceğim albüme sen ne zaman ekliceksin canım inşallah çok çok güzel olmuştur istediğin gibidir a.s. yarını sabırsızlıkla bekliyorum :jeyyar:

aynen yaa benimde dibim geldi iyice ben bide çkma sarışınım dibim kara kara geldikaydirigubbakcemile3 10 gündür banyoyada hasret kaldım delikafadulden yarın yorumlarını bekliorum ozaman canımm benim perşembe günü çıkıo bantlar :delphin:

hayatm serkan sayılkanı bi kenara ayırdım. sadık karakaya'ya 2009 da ameliyat olmuşsun peki su anki fiyatnı ögrenebilirmsin? bn bu 1 ay içinde serkan sayılkana olucaktmda yorumlar etkilio beni. bu arada arkadas olrk ekledm resmlerne bakmk içn kabul edrsn sevnrm cnm. bna sadk karakayanın su anki burun estetiği fiyatnı ögrenirseniz çok mutlu olurum. serkan bey çok uygun yapıo inşallah oda öyledir

arkadaşlar yok mu serkan sayılıkan'ın hastası.lütfen ameliyat sonrası iyileşme dönemini anlatırlar mı.bir de tabii fotoğraf..

Back